X

Cazul unui român din Austria care și-a vaccinat primul copil

de null
Image result for vaccine epileptic
Imaginea nu-i a cazului prezentat in materialul de mai jos.  Foto: http://www.mirror.co.uk/news/uk-news/parents-shocking-video-baby-suffering-9447899

Corespondentul OrtodoxInfo din Austria ne transmite:

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

S-au scris mai multe articole despre pericolul vaccinului, acum vă relatez despre un caz pe care îl știu personal, al unei familii ce locuiește in Austria de mai multi ani. Au un băiat si o fată si merg regulat la biserica ortodoxa din diaspora si asa i-am cunoscut. Nu am stiut că sînt impotriva vaccinului dar intâmplător am aflat că fetița, care este mai mica, e nevaccinata. L-am întrebat pe tata motivul si mi-a raspuns ca le este frică s-o vaccineze dupa cele pățite cu primul copil. Relatăm mai jos mărturia sa:

 

“Avea 3 luni si l-am vaccinat marti. Joi a avut prima convulsie. L-am dus la spital si am intrebat pe doctor dacă este de la vaccin. Doctorul m-a asigurat că nu este de la vaccin. Copilul când avea aceste convulsii se albăstrea la față si nu mai respira, ne-am speriat foarte tare. În spital i-au pus diagnosticul ca are epilepsie.

Am stat cu el în spital o lună si în acest timp a avut vreo 12-13 convulsii. În perioada șederii în spital am întrebat mai mulți doctori de mai multe ori dacă nu cumva i se trage de la vaccin si toți mi-au spus că nu. Vedeam că în urma tratamentului copilul este mai bine și am avut incredere că doctorii iși fac treaba cum trebuie.

La final, după ce ne-au dat drumul din spital, ultimul doctor cu care am vorbit a fost un asa zis “Oberarzt”, asta este un doctor cu o calificare superioara față de un doctor obișnuit în Austria. Ne-a spus ca copilul este bine și că ne dă drumul acasă. La final ne-a spus: “În următoarele trei luni să nu îi mai faceți nici un vaccin.” După ce ne-a spus asta am râmas șocati și l-am intrebat foarte serios daca nu cumva totusi de la vaccin a pățit ceea ce a pățit. Atunci “Oberarztul” ne-a răspuns așa: “Eu personal nu cred că este de la vaccin, dar nu pot să elimin și posibilitatea că ar putea fi de la vaccin.” In urma acestei afirmații am devenit foarte suspiciosi mai ales pentru ca toți doctorii cu care vorbiseram ne-au spus insistent că nu este de la vaccin.

Acel prim vaccin era împotriva rotavirus. Ne-am informat despre reacțiile adverse și întradevăr era documentat că poate da convulsii.

De fiecare dată când avea aceste convulsii si nu mai respira ne speriam că o să moară. Nu am mai avut curaj să îi fac nici un vaccin de atunci. Au trecut șapte ani și el nu a mai avut nici o convulsie. Stau și ma întreb atunci cum de ar fi avut epilepsie. I-am dat tratamentul de epilepsie doar două trei săptămâni după ce am ieșit spital. Dar ni se spusese să il administram toată viața. Dupa cel putin trei ani trebuia mers la control si eventual schimbata doza.

Pe fetiță nu am mai vaccinat-o deloc. “

 

I-am spus tatalui că-i publicam marturia deoarece in aceasta perioada se discută intens despre vaccinarea obligatorie in România. Parerea sa a fost că asta e foarte rău si considera ca o sa moară mulți copii. Nu l-am mai întrebat de ce crede asta, am prespus că a fost foarte speriat de ceea ce a pățit și îl inteleg. Nu stiu cum aș fi reacționat eu daca mi-aș fi văzut copilul albastru la față si fără respirație.

Menționez că în Austria vaccinarea nu este obligatorie.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button