Parlamentul ceh RECUNOAȘTE Ierusalimul drept CAPITALĂ a Israelului

Mai 26, 2017 7793 vizualizări 3 comentarii goo.gl/oxSfjI

Cu o majoritate zdrobitoare parlamentarii cehi au recunoscut miercuri, de Ziua Israelului, că Ierusalimul este capitala acestei țări.

Membrii Parlamentului de la Praga au cerut guvernului să adopte o poziție similară și să înceteze finanțarea UNESCO.

Decizia Legislativului din Cehia a fost adoptată pe 24 mai, când Israelul a sărbătorit 50 de ani de la unificarea Ierusalimului.

Din cei 156 de parlamentari cehi, 112 au votat pentru și 44 împotriva rezoluției care susține o poziție identică cu a Israelului.

În acest moment, nici o țară din lume nu recunoaște oficial Ierusalimul drept capitală a Israelului. În campania sa electorală, Donald Trump a promis că o va face, însă deocamdată încearcă să folosească această promisiune ca pe un instrument de presiune politică asupra palestinienilor și susținătorilor lor, pentru a-i obliga la concesii.

Rusia a făcut ea însăși o concesie importantă, recunoscând în această primăvară, într-un document oficial al Ministerului său de Externe, că Ierusalimul de Vest ar trebui să fie capitala Israelului, iar Ierusalimul de Est capitala unui viitor stat palestinian.

Până acum, Moscova susținea că Ierusalimul ar trebui să se afle sub administrație internațională.

Parlamentul ceh a condamnat de asemenea poziția UNESCO, care nu recunoaște nici un drept al evreilor asupra Ierusalimului și a cerut guvernului să înceteze orice finanțare a organismului ONU.

Rezoluția a fost propusă Parlamentului ceh de către Ambasada Creștină Internațională de la Ierusalim, cea mai mare organizație de creștini sioniști din lume, prin intermediul directorului său din filiala cehă, Vladimir Kalos.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Parlamentul ceh RECUNOAȘTE Ierusalimul drept CAPITALĂ a Israelului”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 26 mai 2017 at 9:37

  Biserica Sf. Mormant si locurile de inchinare crestine care N-AR TREBUI sa se afle in administrarea Israelului, ci ar trebui plasate sub administratie internationala. Ca intreg Ierusalimul, de altfel.

 2. Trump si Putin au recunoscut Ierusalimul capitala Israel
  # 26 mai 2017 at 11:00

  Profetiile evreilor spun ca la venirea lui mesia capitala va fi la Ierusalim. Parlamentul ceh e o cloaca de masoni. Lucifer vrea capitala la Ierusalim ca sa se introneze in templu. Simplu si direct de la sursa – Sanhedrinul.

 3. Mihai
  # 26 mai 2017 at 16:15

  Și uite așa încet, încet vor recunoaște și celelalte nații depe Terra aceasta capitala și hop și minunatul

Scrie un comentariu