Cardurile CONTACTLESS, declarate NESIGURE de un judecător britanic. Urmand firul gandirii: PECETEA va fi mult mai ,,SIGURA”

mai 26, 2017 13850 0 http://bit.ly/2qF72xv

Valoarea totală a sumelor de bani furate de pe cardurile bancare contactless şi a dispozitivelor mobile a crescut în Marea Britanie, relevă statisticile.

Aproximativ şapte milioane de lire sterline au fost furate în 2016, în comparaţie cu 2,8 milioane în 2015, anunţă Serviciul de Prevenţie a Fraudelor Financiare din Marea Britanie.

În aceeaşi perioadă, sumele cheltuite cu cardurile de tip contactless (carduri ce nu necesită introducerea pin-ului la efectuarea unor cumpărături) a crescut de la 7,75 miliarde de lire la 25,2 miliarde de lire.

În timpul pronunţării unei sentinţe într-un caz de fraudă comis în comitatul Devon, un judecător a criticat deja această tehnologie care nu mai cere introducerea pinului, pentru că ar „uşura” eforturile infractorilor .

Cardurile de tip contactless pot fi folosite pentru tranzacţii de până la 30 de lire sterline, informează ediţia online a BBC.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up