4:33 pm - sâmbătă, 23 septembrie, 2017

Cardurile CONTACTLESS, declarate NESIGURE de un judecător britanic. Urmand firul gandirii: PECETEA va fi mult mai ,,SIGURA”

Mai 26, 2017 13547 vizualizări 0 comentarii goo.gl/Vr9mSp

Valoarea totală a sumelor de bani furate de pe cardurile bancare contactless şi a dispozitivelor mobile a crescut în Marea Britanie, relevă statisticile.

Aproximativ şapte milioane de lire sterline au fost furate în 2016, în comparaţie cu 2,8 milioane în 2015, anunţă Serviciul de Prevenţie a Fraudelor Financiare din Marea Britanie.

În aceeaşi perioadă, sumele cheltuite cu cardurile de tip contactless (carduri ce nu necesită introducerea pin-ului la efectuarea unor cumpărături) a crescut de la 7,75 miliarde de lire la 25,2 miliarde de lire.

În timpul pronunţării unei sentinţe într-un caz de fraudă comis în comitatul Devon, un judecător a criticat deja această tehnologie care nu mai cere introducerea pinului, pentru că ar „uşura” eforturile infractorilor .

Cardurile de tip contactless pot fi folosite pentru tranzacţii de până la 30 de lire sterline, informează ediţia online a BBC.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


Scrie un comentariu