X

VINERI, 26 mai, o noua DEZBATERE pe tema VACCINARII OBLIGATORII la Institutul Naţional de Sănătate Publică Bucuresti

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Ministerul Sănătăţii anunţă că va organiza, vineri, la Institutul Naţional de Sănătate Publică (INSP), din Bucureşti, o nouă etapă de dezbateri pe tema legii salarizării. La eveniment sunt invitaţi să participe toţi cetăţenii care s-au înscris la prima serie de discuţii, din 11 mai.

,,În baza prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, republicată, Ministerul Sănătăţii organizează vineri, 26 mai 2017, ora 10:00 la sediul Institutului Naţional de Sănătate Publică, sala Amfiteatru, str. dr. Leonte, nr. 1-3, sector 5, Bucureşti, continuarea şedinţei publice de dezbatere din data de 11 mai 2017 a proiectului de Lege privind organizarea şi finanţarea activităţii de vaccinare a populaţiei în România. La această şedinţă publică vor participa persoanele înscrise pentru participare la şedinţa din data de 11 mai 2017, conform tabelului publicat pe site-ul Ministerului Sănătăţii, rubrica Transparenţă decizională – Dezbateri publice în data de 10.05.2017. Accesul în sala Amfiteatru se va face pe baza documentului de identitate, începând cu ora 9.00”, se arată într-un comunicat al Ministerului Sănătăţii remis Mediafax.

Prima dezbatere publică legată de legea vaccinării a avut loc pe 11 mai şi a creat numeroase dispute între instituţii şi persoanele care sunt împotriva vaccinării. Cei mai mulţi dintre participanţi s-au declarat împotriva vaccinării, în timp ce susţinătorii imunizării i-au acuzat pe restul că nu au o fundamentare ştiinţifică.

Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, a declarat, în cadrul primei dezbateri, că nu vor fi situaţii în care copiii să fie vaccinaţi forţat, dar că părinţii care refuză imunizarea sunt obligaţi să-şi asume acest lucru.

 

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Ma intreb de ce aceste dezbateri nu sunt o prioritate pentru televiziuni ?
    Prima dezbatere am vizionato pe internet. Trebuia data in direct de catre toate televiziunile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button