X

VIDEO – Noul Proiect Manhattan: Cercetările dezvăluie rădăcinile controlului global al climei și programului masiv de umplere a cerului cu spray chimic

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Pe 29 aprilie, Peter A. Kirby a făcut o prelegere (filmarea de mai jos) în San Francisco prezentând câteva dintre cercetările și teoriile sale despre Chemtrails pe care le vedem pe cerul de deasupra noastră aproape în fiecare zi în majoritatea părților lumii occidentale și explicând cum au ajuns acolo.

În vara anului 2016, Kirby și-a publicat lucrarea Chemtrails Exposed: A New Manhattan Project. Pentru Peter, acest lucru a marcat sfârșitul fazei 1 a ceea ce el vedea ca pe un proiect de cercetare pe termen lung pentru a documenta unul dintre cele mai ambițioase și potențial devastatoare proiecte științifice și industriale concepute vreodată de om. În cartea sa și în prelegerea de mai jos el prezintă foarte multe instituții și actori documentați în proiect; fiecare dintre aceștia având un trecut și un traseu pe hârtie care ne pot oferi o privire mai aprofundată asupra a ceea ce s-a făcut și unde am putea ajunge. Peter are motive întemeiate să compare acest lucru cu avântul gigantic și ascuns al Statelor Unite ale Americii de a crea bomba atomică în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial.

Începând cu anul 2009, a început să facă săpături în cărți, reviste, biblioteci, rapoarte guvernamentale și pe Internet pentru a găsi informații care să explice programul oficial negat și totuși aflat în fața dvs. ce presupune această pulverizare enormă de substanțe chimice din avioane observate și studiate în întreaga lume. Când Kirby și-a început cercetarea, a fost deja o problemă, așa cum spune el în cartea sa; nu de prea puține informații, ci de prea multe. Au fost zeci de cărți și documente care să acopere diferite aspecte ale unui proiect care, în mod evident, era prea mare pentru a încăpra sub covor. Dar nu a existat nimic care să le unească și să ajungă la fundul a ceea ce se întâmplase.

Peter a descoperit, totuși, că existau dovezi despre folosirea armelor fumigene; multe dintre ele în documentele guvernamentale și de cercetare, în jurnalele profesionale și în declarațiile incredibile făcute de oameni de știință și de lideri de proiect care i-au aprins curiozitatea și l-au dus mai aproape adevăr. El împărtășește tot acest material și argumentația sa din „Chemtrails Exposed” și în această prezentare video.

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button