Poligonul Siria: Armata rusă anunţă că a testat cu succes echipamentul de luptă Ratnik-2

Mai 25, 2017 7366 1 http://bit.ly/2qFArHX

 

Echipamentul de luptă Ratnik-2 a fost testat cu succes în Siria, transmite agenţia de presă TASS, citându-l pe viceministrul rus al Apărării, Iurii Borisov.

Siria reprezintă un poligon de testare a armelor, tehnicii şi echipamentelor militare ruseşti, fapt recunoscut şi de oficialii de la Moscova. Potrivit viceministrului rus al Apărării, armata rusă a testat în luptele din Siria echipamentul de luptă Ratnik-2, care a intrat în dotare anul trecut.

Ratnik-2 a fost folosit de membri ai trupelor speciale, de infanterie şi aeroportutate. Combinând cele mai moderne arme de foc, mijloace de comunicaţii şi recunoaştere, acest tip de echipament este special conceput pentru soldatul viitorului. Echipamentul Ratnik cântăreşte 20 de kilograme, cu 6 kilograme mai puţin decât echipamentul similar francez Felin. Zeci de companii şi centre ştiinţifice ruseşti au participat la fabricarea acestui echipament.

Pe lângă Ratnik-2, ruşii au folosit în Siria avioanele de luptă Su-35S şi Su-35SM, bombardierele Su-34 şi Su-24M, avionul cu reacţie Su-25SM, bombardierele strategice Tu-160, Tu-22M3 şi Tu-95MS, precum şi elicopterele de atac Ka-52, Mi-24, Mi-35 şi Mi-28.

Armata rusă luptă în Siria începând din 30 septembrie 2015 de partea liderului regimului de la Damasc Bashar al-Assad.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Poligonul Siria: Armata rusă anunţă că a testat cu succes echipamentul de luptă Ratnik-2”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. RomeoB
    # 29 mai 2017 at 8:15

    Un alt punct de vedere ( suspect de propganda ):

    http://www.rumaniamilitary.ro/rusia-intr-o-sclavie-tehnologica-paguboasa

Scrie un comentariu

Scroll Up