X

ISIS a folosit PRIZONIERII drept COBAI pentru testarea noilor arme CHIMICE

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

ISIS, mai nou, experimentează metodele aplicate de naziÅŸti.  Zeci de prizonieri au fost folosiÅ£i drept cobai pentru testarea noilor arme chimice, bazate pe componente de pesticide. Sunt substante asemănătoare cu \’\’nerve agents\’\’ ÅŸi care au fost folosite în experimente care amintesc de lagărele de concentrare din timpul celui de Al Doilea Război Mondial.

 Agonie de săptămâni

Descoperirea a fost făcută după găsirea documentelor Statului Islamic la Universitatea din Mosul Est, carterul general al islamiÅŸtilor până nu demult. Această ÅŸtire a fost dezvăluită de cotidianil britanic The Times. Prizonierii ar fi murit după agonii ”de la 10 zile până la săptămâni întregi”, fapt ce presupune că agenÅ£ii chimici nu erau atât de puternici.

Doi agenţi chimici noi

ÃŽn camerele universităţii au fost găsÅ£i doi agenÅ£i chimici. ISIS a folosit arme cu clor ÅŸi “gaz-muÅŸtar” împotriva curzilor dar ÅŸi a forÅ£elor irakiene, însă în cantităţi limitate. N-au folosit de exemplu gaz “nerve”, mai dificil de produs ÅŸi de gestionat. Dar evident au încercat să producă ÅŸi să dezvolte o armă chimică de acest tip.

Arma letală

Tot în documentele găsite, teroriÅŸtii vorbesc despre ”arma letală ideală” ÅŸi susÅ£in că sunt în posesia ”de diferite soluÅ£ii” pentru a-ÅŸi atinge propriile scopuri. Un scenariu pe care Times l-a numit ”un salt înapoi către nazism”.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.

€


Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button