X

VACCIN / Minciuna “UNU LA UN MILION”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

In Romania ne tot spun tot soiul de specialisti activisti pro vaccinare cum ca de abia unu la un milion de vaccinati are probleme de pe urma vaccinurilor.

De minciuna asta de cea mai joasa speta s-au sesizat si cei de la LION MENTOR, care in articolul lor din 2016 CAMPANIA ”UNUL LA UN MILION NU REPREZINTĂ SITUAȚIA REALĂ!” prezinta o lista de zeci de copii “vătămați de la forme ușoare precum dermatită atopică foarte gravă sau steatoză hepatică și sindrom de malabsorbție,  la forme foarte grave, precum autism și chiar deces”.

Deci, conform aritmeticii vaccinului, Romania are cel putin … 60 milioane de copii.

Sa vedem care e situatia si in SUA. Conform articolului NAZISM: Ziarul Boston Herald CERE GUVERNULUI SUA EXECUȚIA tuturor medicilor, cercetătorilor și jurnaliștilor CARE SE OPUN TIRANIEI MERCURULUI DIN VACCINURI de pe OrtodoxInfo, numărul copiilor răniți grav de vaccinuri doar pe anul 2017 de la început până acum, este de peste 60 000 și crește în continuare. Acest număr mai mult ca sigur că va depăși 100 000 de copii până la sfârșitul anului fiscal.

Deci, conform aritmeticii vaccinului, SUA are si ea cel putin … 60, de asta data, de miliarde de copii. Si asta doar pe calculele facut pentru 2017. Daca luam in calcul si anii precedenti, ajungem la numar de copii cat n-a avut omenirea in intreaga sa istorie de cand e omul pe acest Pamant.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. Pai are logica daca ne luam tot dupa ei…anume ca tot de cateva sute de milioane de ani e acest pamant…. se pare ca religia ateistilor este din ce in ce mai deliranta

  2. Întreb și eu ca sărmanul prost…, cum are sua 60 mld de copii, când tot pământul are în jur de 7 mld de oameni? Or fi clone, cumva?
    Asta cred că e „aritmetică jidoamericană”…, aia care folosește doar cifra 6… și musai să fie miliarde.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button