VACCIN / Minciuna „UNU LA UN MILION”

mai 25, 2017 9083 5 http://bit.ly/2qF7qMt

In Romania ne tot spun tot soiul de specialisti activisti pro vaccinare cum ca de abia unu la un milion de vaccinati are probleme de pe urma vaccinurilor.

De minciuna asta de cea mai joasa speta s-au sesizat si cei de la LION MENTOR, care in articolul lor din 2016 CAMPANIA ”UNUL LA UN MILION NU REPREZINTĂ SITUAȚIA REALĂ!”. prezinta o lista de zeci de copii “vătămați de la forme ușoare precum dermatită atopică foarte gravă sau steatoză hepatică și sindrom de malabsorbție,  la forme foarte grave, precum autism și chiar deces”.

Deci, conform aritmeticii vaccinului, Romania are cel putin … 60 milioane de copii.

Sa vedem care e situatia si in SUA. Conform articolului NAZISM: Ziarul Boston Herald CERE GUVERNULUI SUA EXECUȚIA tuturor medicilor, cercetătorilor și jurnaliștilor CARE SE OPUN TIRANIEI MERCURULUI DIN VACCINURI de pe OrtodoxInfo, numărul copiilor răniți grav de vaccinuri doar pe anul 2017 de la început până acum, este de peste 60 000 și crește în continuare. Acest număr mai mult ca sigur că va depăși 100 000 de copii până la sfârșitul anului fiscal.

Deci, conform aritmeticii vaccinului, SUA are si ea cel putin … 60, de asta data, de miliarde de copii. Si asta doar pe calculele facut pentru 2017. Daca luam in calcul si anii precedenti, ajungem la numar de copii cat n-a avut omenirea in intreaga sa istorie de cand e omul pe acest Pamant.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “VACCIN / Minciuna „UNU LA UN MILION””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Florin
  # 25 mai 2017 at 12:33

  Pai are logica daca ne luam tot dupa ei…anume ca tot de cateva sute de milioane de ani e acest pamant…. se pare ca religia ateistilor este din ce in ce mai deliranta

 2. Nicoleta
  # 7 septembrie 2017 at 7:39

  Întreb și eu ca sărmanul prost…, cum are sua 60 mld de copii, când tot pământul are în jur de 7 mld de oameni? Or fi clone, cumva?
  Asta cred că e „aritmetică jidoamericană”…, aia care folosește doar cifra 6… și musai să fie miliarde.

  • redactor
   # 7 septembrie 2017 at 8:12

   desigur, insa de asa enormitati nu se sesizeaza nicio televiziune

Trackbacks/Pingbacks
 1. VIDEO (interzis la tv romanesti): DEZASTRUL de după VACCINUL GARDASIL - OrtodoxINFO - 6 septembrie 2017

  […] ARITMETICA VACCINULUI: SUA are 60 miliarde de copii iar Romania peste 60 de milioane […]

 2. VACCIN / Ce scrie in PROSPECT la REACTII ADVERSE in ROMANIA si ce scrie in … ISRAEL - OrtodoxINFO - 14 ianuarie 2018

  […] VACCIN / Minciuna „UNU LA UN MILION” […]

Scrie un comentariu

Scroll Up