Gloria Steinem SUSȚINE AVORTUL deoarece consideră că: „Nașterea forțată este principala cauză a ÎNCĂLZIRII GLOBALE”

mai 24, 2017 16893 2 http://bit.ly/2H8L4y9

Potrivit feministei radicale, Gloria Steinem, femeile nu vor fi niciodată „pe deplin egale” cu bărbații dacă nu au dreptul la avort. Și desigur, patriarhatul e de vină și pentru schimbările climatice.

Într-un interviu. acordat regizorului Lindsey Stanberry, Steinem și-a împărtășit gândurile despre feminism și, fără îndoială, totul s-a referit la drepturile reproductive ale femeilor.

Când scriitorul a comentat că unii consideră că schimbarea climei este o problemă feministă, Steinem l-a aprobat cu fermitate, considerând că nașterea forțată a fost cauza multor probleme ale pământului.

„Fiți atenți, ceea ce cauzează schimbarea climei este populația”, a exclamat vedeta de 83 de ani.

„Dacă nu ar fi obligate în mod sistematic femeile să aibă copii pe care nu îi doresc sau nu îi pot îngriji de-acum peste 500 de ani de patriarhat, nu am avea problemele climatice pe care le avem”.

În 2015, Steinem a exprimat aceeași perspectivă cu cea din Cosmo a lui Prachi Gupta, declarând că Papa și toate „celelalte religii patriarhale” sunt responsabile pentru încălzirea globală, din cauza dictaturii asupra drepturilor de reproducere ale femeilor.

Și în acest sens, când conversația s-a transferat către Ivanka Trump, Steinem a afirmat că opinia liberală comună nu poate fi, în același timp, și feministă și pro-viață.

Cand Stanberry a comentat că prima fiică „a facut multe critici pentru a încerca sa coopteze feminismul”, Steinem a raspuns:

„Nimeni de pe Pamânt nu crede ca ea este feministă, glumești?”

„Cum ai defini o feminisăt?”, a întrebat Stanberry în schimb.

Și acolo lucrurile au fost previzibile. Pentru a fi feministă, trebuie să  bombardezi linia de partid progresivă: cu alte cuvinte, ideea că „egalitatea deplină a sexelor” echivalează cu a fi pro-alegere.

„Nu l-am văzut ridicându-se și spunând că femeile ar trebui să aibă dreptul de a-și controla propriile corpuri și de a hotărî când și dacă să aibă copii sau nu,” a explicat Steinem, înainte de a critica și politica de concediu de maternitate a lui Trump.

„Nu spun că [Ivanka] știe acest lucru, dar [naziștii] plăteau femeile să aibă copii”, a continuat Steinem.

Notă LifeNews: Sarah Stites scrie pentru Newsburst, unde a apărut inițial acest articol.

NOTĂ OrtodoxINFO

Cateva cuvinte despre evreica Gloria Marie Steinem, nascuta in 1934, activista feminista celebra:

A fondat multe organizatii si a fost beneficiara a numeroase premii si distinctii.

Cofondatoare Ms. magazine

Sustinatoare a casatoriilor intre homosexuali.

Impreuna cu evreica Betty Friedan, ce a fondat National Organization for Women cu finantare Rockefeller Foundation, pune bazele National Women’s Political Caucus.

Iat-o pe MAKERS, finantare Rockefeller Foundation si Carnegie Corporation of New York:

http://video.pbs.org/video/2332136826/

Cititi va rog si:

Obama i-a acordat cea mai importanta medalie SUA evreicei GLORIA STEINEM, celebra feminista pro avort

Cat despre incalzirea globala, cititi va rog si:

Gloata trebuie sa accepte MINCIUNA INCALZIRII GLOBALE / Dar pentru ce au nevoie PAPUSARII de aceasta minciuna?

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Gloria Steinem SUSȚINE AVORTUL deoarece consideră că: „Nașterea forțată este principala cauză a ÎNCĂLZIRII GLOBALE””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Ionut
  # 24 mai 2017 at 10:19

  Nu exista „dreptul la avort”, exista dreptul la viata al copilului nenascut.
  Si cred ca avem si noi, ceilalti, dreptul de a RESPINGE conducerea pe care si-o aroga intunericitii, cei care considera ca isi asuma responsabilitatea conducerii acestei lumi (care nu le apartine).

 2. dracu e pe toate canalele
  # 24 mai 2017 at 14:44

  Unde esti Sfinte Nicolae sa-i dai o palma?

Scrie un comentariu

Scroll Up