X

666 și LEPĂDAREA

de null
Foto: http://ddees.com/index.php/2015/09/11/david-dees-art-gallery/

Acesta este un articol lung. Va rog sa-l cititi cu rabdare, atunci cand aveti timp. Nu in diagonala, cand sunteti grabiti. La final am scris si o concluzie.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Militantii pro cip au lucrat de-a lungul timpului dupa cateva scheme principale:

  • In primul rand au scos chestiunea cipului din contextul cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash, vorbit doar despre el.
  • Apoi ani de zile au tot repetat doua vorbe: Cipul e doar o bucatica de siliciu si Dar ce domnule, n-ai cip si in telefon?
  • Dupa care au mai renuntat la prostia asta si au inceput: Nu e semn ca nu-i pe mana. Si: Daca nu e semn, nu e lepadare.
  • In paralel au completat: Cand iti pune semnul, te pune sa te lepezi.
  • Iar ultima moda a ajuns sa fie: Nu va fi nici o lepadare de credinta pana la ANTIHRIST, ci de abia dupa.

Vom analiza acesta ultima chestiune.

Inainte de a incepe, trebuie sa stim ca cei cu moda asta promoveaza si o ineptie: Vremurile apocaliptice nu sunt acum, deoarece de ele va stii doar Tatal.

Pai bine mai intunericitilor, unde-i noima? Ca daca nu stie decat Tatal, de unde stiti voi ca nu-i la usi? V-a comunicat voua in mod special?

Noi nu stim ca e sau nu la usi, dar nu excludem ca ar putea fi. Voi excludeti nebazandu-va pe nimic, doar ca sa puteti construi un edificiu de vorbarie.

Stim cu totii ce scrie la II Tesaloniceni 2, 3:

Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,

Ce intelegem noi? Ca vine lepadarea, timp in care ANTIHRISTUL este inca ascuns sau chiar doar pe punctul de a se naste. Apoi nu dupa multa vreme se va da pe fata si ANTIHRISTUL asta. Iar dupa aceea, evident, lepadarea va fi si mai mare.

Adica lepadarea este unul dintre semnele cum ca multa vreme nu mai este.

Activistii pro cip ce vantura noua teorie la moda, zic insa cam asa: de abia cand se va da pe fata ANTIHRISTUL, va incepe si lepadarea.

   Si asta deoarece ei nu citesc Sfanta Scriptura, ci doar zic ca o citesc:

Epistola a doua către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 2:

  1. Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căciziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,

  2. Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu.

  3. Nu vă aduceţi aminte că, pe când eram încă la voi, vă spuneam aceste lucruri?

  4. Şi acum ştiţi ce-l opreşte, ca să nu se arate decât la vremea lui.

  5. Pentru că taina fărădelegii se şi lucrează, până când cel care o împiedică acum va fi dat la o parte.

  6. Şi atunci se va arăta cel fără de lege, pe care Domnul Iisus îl va ucide cu suflarea gurii Sale şi-l va nimici cu strălucirea venirii Sale.

  7. Iar venirea aceluia va fi prin lucrarea lui satan, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni mincinoase,

  8. Şi de amăgiri nelegiuite, pentru fiii pierzării, fiindcă ei n-au primit iubirea adevărului, ca ei să se mântuiască.

  9. Şi de aceea, Dumnezeu le trimite o lucrare de amăgire, ca ei să creadă minciuni,

  10. Ca să fie osândiţi toţi cei ce n-au crezut adevărul, ci le-a plăcut nedreptatea.

Epistola întâia către Tesaloniceni a Sfântului Apostol Pavel, Capitolul 5

  1. Iar despre ani şi despre vremuri, fraţilor, nu aveţi nevoie să vă scriem,

  2. Căci voi înşivă ştiţi bine că ziua Domnului vine aşa, ca un fur noaptea.

  3. Atunci când vor zice: pace şi linişte, atunci, fără de veste, va veni peste ei pieirea, ca şi durerile peste cea însărcinată, şi scăpare nu vor avea.

  4. Voi însă, fraţilor, nu sunteţi în întuneric, ca să vă apuce ziua aceea ca un fur.

  5. Căci voi toţi sunteţi fii ai luminii şi fii ai zilei; nu suntem ai nopţii, nici ai întunericului.

  6. De aceea să nu dormim ca şi ceilalţi, ci să priveghem şi să fim treji.

  7. Fiindcă cei ce dorm, noaptea dorm; şi cei ce se îmbată, noaptea se îmbată.

  8. Dar noi, fiind ai zilei, să fim treji, îmbrăcându-ne în platoşa credinţei şi a dragostei şi punând coiful nădejdii de mântuire;

  9. Că Dumnezeu nu ne-a rânduit spre mânie, ci spre dobândirea mântuirii, prin Domnul nostru Iisus Hristos,

  10. Care a murit pentru noi, pentru ca noi, fie că veghem, fie că dormim, cu El împreună să vieţuim.

  11. De aceea, îndemnaţi-vă şi zidiţi-vă unul pe altul, aşa precum şi faceţi.

  12. Vă mai rugăm, fraţilor, să cinstiţi pe cei ce se ostenesc între voi, care sunt mai-marii voştri în Domnul şi vă povăţuiesc;

  13. Şi pentru lucrarea lor, să-i socotiţi pe ei vrednici de dragoste prisositoare. Trăiţi între voi în bună pace.

  14. Vă rugăm însă, fraţilor, dojeniţi pe cei fără de rânduială, îmbărbătaţi pe cei slabi la suflet, sprijiniţi pe cei neputincioşi, fiţi îndelung-răbdători faţă de toţi.

  15. Luaţi seama să nu răsplătească cineva cuiva răul cu rău, ci totdeauna să urmaţi cele bune unul faţă de altul şi faţă de toţi.

  16. Bucuraţi-vă pururea.

  17. Rugaţi-vă neîncetat.

  18. Daţi mulţumire pentru toate, căci aceasta este voia lui Dumnezeu, întru Hristos Iisus, pentru voi.

  19. Duhul să nu-l stingeţi.

  20. Proorociile să nu le dispreţuiţi.

  21. Toate să le încercaţi; ţineţi ce este bine;

  22. Feriţi-vă de orice înfăţişare a răului.

  23. Însuşi Dumnezeul păcii să vă sfinţească pe voi desăvârşit, şi întreg duhul vostru, şi sufletul, şi trupul să se păzească, fără de prihană, întru venirea Domnului nostru Iisus Hristos.

  24. Credincios este Cel care vă cheamă. El va şi îndeplini.

Epistola a doua către Timotei a Sfântului Apostol Pavel, capitolul 3:

  1. Şi aceasta să ştii că, în zilele din urmă, vor veni vremuri grele;

  2. Că vor fi oameni iubitori de sine, iubitori de arginţi, lăudăroşi, trufaşi, hulitori, neascultători de părinţi, nemulţumitori, fără cucernicie,

  3. Lipsiţi de dragoste, neînduplecaţi, clevetitori, neînfrânaţi, cruzi, neiubitori de bine,

  4. Trădători, necuviincioşi, îngâmfaţi, iubitori de desfătări mai mult decât iubitori de Dumnezeu,

  5. Având înfăţişarea adevăratei credinţe, dar tăgăduind puterea ei. Depărtează-te şi de aceştia.

Daca va uitati in jur, cum vi se pare ca stam?

sofian-boghiu-in-chilie-aprilie-2002
Parintele Sofian Boghiu

Iata si ce putem citi despre lepadare la Parintele SOFIAN BOGHIU (2002) despre APOCALIPSA, MASONERIE, ANTIHRIST, NOUA ORDINE MONDIALA:

– După 1990 au apărut în limba română două cărti scrise de monahi atoniti: ‘‘La apusul libertătii” si ‘‘Apocalipsa 13“. În esentă în ele se sustine că toate aceste procese de creare a Noii Ordini Mondiale sunt de fapt semnele evidente ale instalării treptate a unei dictaturi globale; iar această dictatură va culmina în cele din urmă cu întronarea Antihristului. Cei doi monahi atoniti ne atentionează pe baza unor argumente în general pertinente că lucrurile evoluează spre un control deplin al întregii populatii prin tehnicile moderne si sofisticate retele de supraveghere. Adică ne îndreptăm spre cea mai cumplită si subtilă înrobire a oamenilor care a existat până acum în istorie. Vi se par exagerate asemenea afirmatii?

– Nu! Nu mi se par exagerate!

Omenirea, prin felul cum gândeste si se comportă astăzi, merge către un sfârsit. Dezordinea care există acum în lume Îl supără pe Bunul Dumnezeu. Mă gândesc în primul rând la necredinta, la lepădarea de Dumnezeu în care ne aflăm, ca si la faptele noastre, păcatele noastre înnoite, păcate pe care Biblia le condamnă total si pe care Guvernul le aprobă.

Facem ceea ce nu-I place, sunt sigur că nu-I place lui Dumnezeu. De pildă, să-i spun pe nume unui păcat care acum este foarte întins (si protejat de legi) în mai multe tări: homosexualitatea. Am amintit înainte de cele două cetăti din Vechiul Testament unde acest groaznic păcat era la mare cinste; au fost arse, nu a mai rămas nimic din ele. De aceea, gândindu-mă si la un asemenea fapt istoric, cred că lumea se îndreaptă către acest sfârsit, poate inevitabil.

S-ar mai putea amâna sfârsitul dacă ar începe o mare pocăintă si îndreptare, ceea ce însă este mai greu, nu se vede asa ceva.

Eu nu cunosc prea bine toate dedesubturile politice, dar fără îndoială că în lumea de acum, care merge pe calea cea largă a plăcerilor si a patimilor, trebuie să existe cineva, un fel de conducător, care îi antrenează pe oameni la această grabă spre autodistrugere. Există institutii care nu spun pe fată că politica lor este distrugerea umanitătii, fiindcă atunci nu ar mai asculta nimeni de ele. Aceste institutii conduc popoarele către dezastru, dar spun că le conduc spre libertate (o libertate asa cum o înteleg unii oameni, nu asa cum este ea în realitate).

Încă o dată spun: lumea s-ar putea reînviora dacă am face un efort să ne pară rău cu adevărat pentru păcatele noastre; dacă ne-am pocăi cu totii, de la rege până la ultima slugă, asa cum s-a întâmplat cu cetatea Ninive din Vechiul Testament.

– Sunt si alte semne care să arate că vremurile de astăzi ar putea fi cele de pe urmă?

– Nu mai este nevoie de alte semne din moment ce există în zilele noastre acest mars către rău. De aceea cred că au dreptate cei care au scris cărtile despre care ati întrebat.

– Cu alte ocazii, la aceleasi întrebări ati dat niste răspunsuri mai rezervate…

– Între timp s-au schimbat mai multe lucruri.

Eu cred că, cu cât vom înainta spre sfârsitul lumii, cu atât Dumnezeu va interveni mai mult în partea aceasta, unde vor rămâne putini cu El. La început or să fie multi habotnici si multi tineri care se vor apropia de El, dar până la urmă vor rămâne foarte putini de partea Domnului Hristos. Cei care vor rămâne crestini până la capăt vor fi putini, dar vor fi mai hotărâti si mai statornici în credintă. Va fi multă dispută, multă îndoială, multă nesigurantă si lepădare de Dumnezeu. Multi vor da toate pentru una, adică vor renunta la averi, la masini pentru a-si păstra credinta. Ei nu vor mai avea decât atât cât le va trebui ca să supravietuiască, ca să nu moară de foame; iar altii vor trăi în huzur. Crestinii vor fi scormoniti, iscoditi, ca să se stie totul despre ei. O să fie multă intimidare si multă frică, dar în rândurile celor care-L vor mărturisi pe Hristos până la sfârsit va fi si optimism si mult curaj“.

Si la INTERESANT DE STUDIAT: „Taina fiarei – Talcuirea Apocalipsei. Despre semnele sfarsitului lumii!” Aparuta cu binecuvantarea IPS Vladimir al Poceavului:

pe stareţul Lavrentie l-au intrebat: „Cum se va inampla aceasta?”, el a răspuns cu lacrimi in ochi: „Pe Iocul sfant va sta uraciunea pustiirii şi va arăta pe spurcaţii ademenitori ai lumii, şi ei vor face minuni false amăgind oamenii, care s-au lepădat de Dumnezeu. Iar după ei va veni antihrist (inseamnă că acest sistem de „minuni false” cu „ademenitorii ei spurcaţi” lucrează incă pană la apariţia lui antihrist, adică deja in timpul nostru, — nota autorului)

Ce ascund militantii pro cip adepti ai acestei mode e ca:

ANTIHRIST = in locul lui Hristos

Adica nu vine ca un diavol cu chip cumplit incepand sa zbiere: lepadati-va.

Iata ce putem citi la Text remarcabil despre ANTIHRIST:

Se prea poate să-şi înceapă lucrarea în împrejurările unei conflagraţii mondiale când umanitatea, după ce a suferit toate urâciunile războiului, nu va mai vedea nici o cale de ieşire din dezastruoasa sa fundătură, fiindcă toate mijloacele de rezolvare se vor afla în mâinile unei societăţi secrete care va coopera cu Antihrist. El va oferi un plan pentru rezolvarea reuşită a crizei mondiale, întemeiat pe înţelepciune politică şi socială – anume statornicirea unei structuri politice şi sociale uniforme în întreaga lume.

Ostenită de grozăviile războiului şi fiind oarbă duhovniceşte, omenirea nu va recunoaşte acest proiect ca fiind o cursă vicleană şi astfel va fi ademenită în cea mai nemiloasă şi mai necurmată robie. Dimpotrivă, oamenii vor întâmpina cu osanale manifestările de înaltă erudiţie, înţelepciune şi geniu ale lui Antihrist.

Notorietatea mondială a lui Antihrist drept gân­ditor de geniu, nou cârmuitor şi salvator al tuturor po­poarelor va răzbate ca fulgerul printre toate neamurile, în cel mai scurt răstimp. „Duhurile rele răspândite prin văzduh vor stârni în oameni o părere unanimă, foarte înflăcărată cu privire la Antihrist, o încântare obştească şi o ademenire de neînduplecat” – spune Sfântul Efrem Sirul.

Sfantul Efrem Sirul. Foto: http://offnews.bg/news/Tcarkoven-kalendar_10632/Sv-prepodobni-Efrem-Sirietc-Efrem-Sirin_149128.html

In această perioadă a lucrării sale, Antihrist nu va întrebuinţa nici o metodă silnică (tiranică), ci se va sârgui să câştige încrederea şi iubirea oamenilor prin amăgire şi printr-o făţarnică şi teatrală înfăţişare a virtuţii. El – spune Vladimir Soloviov – „va arunca vălul strălucitor al binelui şi adevărului peste taina fărădelegii”. Sfântul Efrem afirmă că va veni într-un aşa chip, încât să-i amăgească pe toţi. Va părea smerit, blând, un urâtor – cum va spune despre sine – al fărădelegii, dispreţuind idolii, dând întâietate cucerniciei, bun, iubitor de săraci, peste măsură de frumos, statornic, îndatoritor faţă de toţi şi preţuind în chip osebit neamul evreiesc, pentru că evreii îi vor aştepta venirea. Va întrebuinţa mijloace viclene ca să placă tuturor, astfel încât oamenii să ajungă iute să-l iubească. Nu va primi mită, nu va vorbi cu mânie, nu va avea o înfăţişare posomorâtă, ci printr-o înfăţişare cuviincioasă va începe înşelarea lumii, până ce va fi întronat.

Din bogata experienţă ascetică a marilor nevoitori ai Ortodoxiei cunoaştem că, atunci când duhul întu­necat nu-l poate înfrânge pe cel care se nevoieşte duhovniceşte, lovindu-se de împotrivirea lui statornică, vine un diavol mai puternic sub chipul unui „înger de lumină” (2 Corinteni 11,14). Acest „înger de lumină” se sileşte să insufle nevoitorului duhovnicesc aplecare şi încredere faţă de arătarea sa [de lumină], ademenindu-l astfel către pierzanie. Din această pricină, putem să ne închipuim cât de uşor şi de grabnic va putea imaginea sclipitoare a lui Antihrist să stârnească şi să atragă simpatia generală.

Urmarea acestei înşelări va fi că în societatea omenească „se va ivi cererea, dorirea lui Antihrist, va răsuna glasul chemător care va arăta stăruitor că este trebuinţă de un geniu al geniilor, care să ducă dezvol­tarea şi propăşirea materială la cel mai înalt nivel şi care să aducă o asemenea bunăstare pământească, încât cele cereşti să fie de prisos pentru om” – Sfântul Ignatie Briancianinov.

Foto: http://ortodoxinfo.ro/2017/04/30/pomenirea-sfantului-ignatie-briancianinov/

In vremea acestei perioade, făţărnicia lui Antihrist va merge atât de departe, încât nu numai că va dovedi toleranţă faţă de creştinism, ci chiar se va arăta preocupat de a-l ocroti. Intru cele din afară, se va sili să-L imite pe Hristos. Nefiind călăuziţi de inţelegerea duhovnicească a Bisericii, ci mai curând de înţelepciunea lumească, marea majoritate a creştinilor nu vor rezista până la capăt acestei înşelări şi-l vor socoti pe Antihrist ca fiind Hristos la a Doua Sa venire.

Monahii Mănăstirii Solovăţ au transmis un răspuns pe care Sfântul Zosima l-a dat fiului său duhovnicesc care l-a întrebat cum să-l recunoască pe Antihrist când va veni. Sfântul călugăr i-a dat acest răspuns precis: „Când vei auzi că Hristos a venit sau S-a ivit pe pământ, atunci să ştii că acela e Antihristul“. Iar acest răspuns este şi mai exact: „Omenirea nu-l va recunoaşte pe Antihrist; îl va socoti ca fiind Hristos, îl va proclama drept Hristos… Insă nu va fi nici de trebuinţă, nici cu putinţă ca oamenii să-şi dea de veste unii altora despre Venirea (cea de a Doua) a Fiului lui Dumnezeu. El va veni fără de veste. Va veni întru atotputernicia Sa la toţi oamenii şi în întreaga lume în acelaşi timp“ -Sfântul Ignatie Briancianinov.

Mântuitorul însuşi ne-a avertizat: „Atunci de vă va zice cineva: Iată, Mesia este aici sau dincolo, să nu-l credeţi… Deci de vă vor zice vouă: Iată în pustie este, nu ieşiţi; Iată în cămări, nu credeţi. Că precum iese fulgerul de la răsărit şi se arată până la apus, aşa va fi şi Venirea Fiului Omului” (Matei 24, 23-27).

Pentru a-i amăgi pe oameni, Antihrist va arăta multe minuni năucitoare. Sfântul Apostolul Pavel spune: „Venirea lui este prin lucrarea Satanei, însoţită de tot felul de puteri şi de semne şi de minuni ale minciunii” (2 Tesaloniceni 2, 9). Iar Sfântul Chiril al Ierusalimului adaugă: „Fiind «tatăl minciunii» (Ioan 8, 44), va înşela închipuirea prin lucrări amăgitoare, aşa încât mulţimile să creadă că văd înviat un mort care nu e înviat şi şchiopi umblând sau orbi văzând, câtă vreme nu s-a săvârşit nici o tămăduire”.

Toată această statură a lui Antihrist – învăţătura şi faima lui de geniu, minunile lui mincinoase şi întreaga sa viaţă făţarnică şi plină de toată înşelăciunea – vor avea un singur ţel: să ia în stăpânire cârmuirea întregii lumi, asupra tuturor neamurilor. Dobândirea popularităţii în rândul evreilor va fi cea dintâi etapă pe acest drum. Antihrist va face tot ce-i va fi cu putinţă pentru ca evreii să-l recunoască drept Mesia al lor cel făgăduit. Va reuşi să ducă la bun sfârşit organizarea guvernului evreiesc şi se va apuca să înfăptuiască visul cel vechi de veacuri al evreilor – refacerea templului lui Solomon. După aceea „va fi silit de oameni şi va fi proclamat împărat, Iar mulţimile evreilor îl vor iubi; el va reface Ierusalimul şi le va ridica templul” (Sinaxarul din Duminica lăsatului sec de carne – numită şi a Infricoşătoarei Judecăţi).

Despre aparitia, sa-i zicem oficiala, a ANTIHRISTULUI dupa razboi citim si la:

PROFETIA Sfantului LAVRENTIE DE CERNIGOV despre ANTIHRIST

E clar pana aici?

Cuv.-Paisie-Aghioritul

Iata ce putem citi la Parintele PAISIE AGHIORITUL (interviu) despre ANTIHRIST, SIONISTI si 666:

Poate veţi apuca să trăiţi şi voi multe din semnele scrise în Apocalipsă. Încet-încet destule încep să iasă la iveală. Strig şi eu netrebnicul de atâţia ani! Situaţia este înfricoşătoare, ciudată. Nerozia a întrecut limitele. A venit lepădarea şi rămâne ca acum să vină „fiul pierzării” (2 Tes. 2:3). Totul va deveni un spital de nebuni. În harababura ce va stăpâni, fiecare stat se va ridica să facă orice-i spune cugetul. Dumnezeu să ajute, ca interesele celor mari să fie astfel încât să ne ajute. Din ce în ce vom auzi de ceva mai nou. Vom vedea făcându-se lucrurile cele mai neaşteptate, mai neraţionale. Numai că evenimentele se vor derula cu repeziciune. Ecumenism, piaţă comună, un stat mare, o religie după măsurile lor. Acesta este planul diavolilor. Sioniştii pregătesc pe cineva de Mesia.

Iar la STARETUL ANTONIE DESPRE CARTELE SI SEMNUL FIAREI: „La venirea antihristului, totul deja e pregatit, centralizarea e deplina, poporul e numarat, fiecare e cu numarul sau si cu cartela sa, iar în ea e inclus totul”:

Gândesc şi am văzut că acestea sunt treptele uneia şi aceleiaşi scări ce duc în împărăţia lui antihrist. La venirea lui aici, totul deja e pregătit, centralizarea e deplină, poporul e numărat, fiecare e cu numărul său şi cu cartela sa, iar în ea e inclus totul, până şi opiniile omului şi concepţia lui despre lume.

[…]

Antihristul va apărea ca un izbăvitor de neajunsurile sociale, cu toate că anume în acest scop se vor produce ele. Va avea o putere nemaivăzută această talpă a iadului. Oamenii ce pregătesc venirea lui de pe acum au în mâinile lor bogăţiile de bază ale pământului.

[…]

Totul se va petrece prin intermediul instituţiilor bancare, de aceea trebuie avut cât mai puţine contacte cu ele. Acesta e şi zălogul neacceptării codurilor, printre altele.

E si mai clar? Adica ANTIHRISTUL asta nu vine asa hodoronc tronc cand toate sunt bune si frumoase, in mijlocul unei omeniri mult traitoare in Ortodoxie. Se pregateste un teren si se pregateste asiduu. Iar aceasta pregatire a terenului implica si lepadarea, care nu va fi doar sub forma grosiera, de tip ateu, satanist. Ci si sub forma subtila. Ca de aia ecumenismul si ereziile. Si de aia Marele Sinod din Creta:

Implicații eclesiologice ale aprobării documentului eretic Declaraţia de la Toronto de către pseudosinodul din Creta

Iata ce putem citi la PROFETIA Sfantului ANATOLIE al OPTINEI despre vremea cand ERETICII VOR PUNE MANA PE BISERICA …:

“Fiul meu, să ştii că în zilele de pe urmă vor veni vremuri grele, după cum spune Apostolul vei vedea că din pricina împuţinării credinţei, rătăcirile şi dezbinările vor apărea în biserici şi, cum mai dinainte au spus Sfinţii Părinţi, pe scaunele ierarhilor şi în mânăstiri nu va mai fi atunci niciun bărbat încercat în viaţa duhovnicească. Din care pricină, rătăcirile se vor răspândi pretutindeni şi pe mulţi vor înşela. Vrăjmaşul neamului omenesc va lucra cu pricepere, ducând în rătăcire, de e cu putinţă, şi pe cei aleşi. Nu va începe prin lepădarea dogmelor despre Sfânta Treime, Dumnezeirea lui Iisus Hristos sau Născătoarea de Dumnezeu ci pe nesimţite va începe a strâmba învăţăturile Sfinţilor Părinţi primite de la Duhul Sfânt- însăşi învăţătura Bisericii. Viclenia vrăjmaşului şi uneltirile lui vor fi îndreptate împotriva unui număr foarte mic, al celor încercaţi în viaţa duhovnicească. Ereticii vor pune mâna pe Biserică, îşi vor numi peste tot slugile, iar viaţa religioasă va fi lepădată. Însă Domnul nu lăsa pe robii Săi fără apărare şi întru neştiinţa. El a spus: „După roadele lor îi veţi cunoaşte“ (Matei 7, 16-20). Şi sârguieşte-te să-i osebeşti de păstorii adevăraţi; acei furi de cele ale Duhului, care sfâşie turma duhovnicească, „nu intră pe uşă în staul, ci sar pe aiurea“, după cum a spus-o Domnul, adică vor intra nelegiuit, nimicind cu dea sila dumnezeiasca orânduială- pe acestia Mantuitorul îi numeste „talhari” (Ioan 10, 1).

Iata si ce putem citi la Skartsiuni Dimitriu: “Profetii despre antihrist”:

Pentru ce va veni Antihrist?
O intrebare logica care apare este urmatoarea: pentru ce permite Dumnezeu venirea lui Antihrist? Si pentru ce permite ca sa intre Satana in Antihrist?
Dumnezeu, Cel Atoatestiutor cunoaste noua preferinta a lui Antihrist. Cu toate acestea raspunzator de intrarea lui Antihrist in stapanirea lui Satan este insusi Antihrist. Fiindca in timp ce libertatea este puterea prin care putem respinge pe Satan, cu ea Antihrist va face contrariu, se va alatura lui Satan.
Dar si pentru nepocainta lepadarii de credinta a oamenilor, Dumnezeu a lasat ca sa vina Antihrist. Deoarece Antihrist „in cei pierduti se intareste” , asadar in necredinciosii nepocaiti. Acesti impietriti la inima, fie ca vine, fie ca nu vine Antihrist, ei nu vor sa creada in Hristos ca sa se mantuiasca, fiindca nu au dragoste.
Amagitorul va veni ca sa stapaneasca si sa vadeasca necredinta si nepocainta celor care neaga pe Hristos. Dar, prin excelenta, va domina pe iudeii care au depasit in necredinta toate neamurile. Fizic, nu-i cunoastem pe iudeii care nu au primit pe Domnul. Dar acestia care continua ca sa rastigneasca pe Iisus, pregatesc calea si tronul lui Antihrist.
Cinstea pe care evreii o vor da lui Antihrist va constitui „plata nerecunostintei acestora”, dupa cum zice Sf. Ioan Gura de Aur, fiindca au cinstit minciuna in locul adevarului, intunericul in locul luminii, pe Antihrist si nu pe Hristos. Domnul a spus profetic despre acestia: 
„Eu am venit in numele Tatalui Meu, si voi nu Ma primiti; daca va veni altul, in numele sau, pe acela il veti primi” (In. 5, 43). Asadar pe Iisus Care a venit in numele Tatalui Sau iudeii nu L-au primit, ci L-au rastignit, insa pe falsul Mesia, adica pe Antihrist care isi va consacra dreptatea care-i va conveni si slava in numele sau, va fi primit.
[…]

Cati dintre noi, cei credinciosi, strigam si opunem rezistenta cu curaj hidosului Antihrist, dar si inainte mergatorilor lui care se lauda.
Martorii lui Iehova, masoneria, spiritismul, ecumenismul, materialismul, marxismul, Sionismul sunt cateva din organizatiile si sistemele inainte mergatorilor lui Antihrist. Ereziile, puterile intunericului si organizatiile satanice au ca scop sa semene confuzia, anarhia si lepadarea omului de Dumnezeu.

 

In concluzie:

Ne uitam in jur si ce vedem? Lepadare la greu. De tip grosier (satanism) sau de tip ecumenism total (toate religiile duc la acelas Dumnezeu).

Satanism prin muzica, filme. Ca de aia tot scriu despre ele si tot de aia intrusii ma critica ca de ce scriu.

Cum s-a ajuns aici? La ecumenism prin masonerie. La satanism prin cei ce stapanesc industria muzicala si de filme. Adica aceiasi. Apoi isi mai aduc aportul legile, politicul, educatia. Stapanite tot de aceeasi.

Lepadarea asta e parte componenta a terenului pregatit intronarii ANTIHRISTULUI. Ca si razboiul, ca si GUVERNUL MONDIAL, ca si NOUA ORDINE MONDIALA, ca si sinistrul angrenaj cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Adica semne peste semne si gramezi de semne ca vremurile apocaliptice bat la usi.

La ce-i va mai trebui ANTIHRISTULUI sa le impuna celor ce primesc semnul 666 sa se lepede? Ca vor fi deja varza aproape cu totii. Ca doar pe fondul acestei verze se va putea si introna. Ce sa mai impuna? E ca si cum i-ai impune desfranatei din bordel sa faca sex.

Sa-i ceara satanistului: leapada-te? Sa le ceara tuturor neortodocsilor: lepadati-va? Sa le ceara ecumenistilor: lepadati-va? Dar ce-i nebunia asta?

Nu fratilor, nici pe departe asa ceva. Le va da semnul si gata. Si 666 asta nu-i o treaba metaforica, cum incearca aceeasi activisti pro cip sa “explice”. Ci fix ceea ce scrie in Sfanta Scriptura ca e:

Si ca nimenea sa nu poata sa cumpere au sa vanza, fara numai cela ce are semnul au numele fiarai au numarul numelui ei

Aicea iaste intelepciunea. Cela ce are minte, socoteasca numarul fiarai, pentru ca numarul omului iaste. Si numarul ei: 666.

Iar aici nu se poate ajunge decat prin pregatirea terenului prin cip – eGuvernare – internetul obiectelor – disparitia banilor cash.

Cum poti tu, oricat de militant pro cip sa fi, sa zici ca lepadarea va veni doar atunci cand ANTIHRISTUL se va da pe fata? Daca acum e deja atata apostazie, cum sa poti debita asa ceva? Cum poti interpreta in halul asta un verset al Sfintei Scripturi? De ce refuzi sa pricepi ca pe fondul lepadarii se introneaza ANTIHRISTUL si nu pe fondul Ortodoxiei, ca abia dupa aceea sa inceapa lepadarea?

De ce esti atat de ticalosit la minte si nu asculti de Marii Duhovnici ce ABSOLUT TOTI indeamna sa nu luam cipurile?

Cei anti cip se impart cam in trei categorii principale:

  • Cei ce zic ca a accepta buletinul cu cip reprezinta deja lepadare
  • Cei ce zic ca e un pas spre documentul unic, care e un pas spre semnul fiarei
  • Cei ce vad treaba strict ca pe ceva Big Brother

Categoriile astea nu se lupta intre ele. Caci cu totii sunt real anti cip.

Eu sunt cam in a doua categorie. Dar nu ma apuc sa-i atac furibund pe cei din prima. Ce sa am eu cu ei daca ei cred astfel? Apoi, stiu eu sigur ca chiar nu e lepadare? Sau nu se mai mantuiesc ei ca refuza buletinul? Atunci de ce sa ma agit? Il refuza, bravo lor.

Aia pro cip insa, mint serpeste ca cica ar fi anti cip si doar au ceva impotriva primelor doua categorii. Dar de ce atata lupta mai baietei? Ce aveti voi cu motivul pentru care ei refuza cipul, din moment ce si voi ziceti ca-l refuzati? Nu cumva pentru ca sunteti de fapt niste inselatori, precum tatal vostru?

Ca va puneti mascuta anti cip pe ochi si apoi faceti pe teologii: ca nu-i lepadare cipul, ca nu e pas spre semnul fiarei, ca nu va fi lepadare pana la ANTIHRIST si alte alea, doar doar ii determinati pe incepatorii ce doreau sa refuze cipul, sa-si zica: Pai daca aia nu e, ailalta nu e, de ce sa ma mai chinui sa nu-l iau?

Serpi ce sunteti. Macar de aia pe fata pro cip stiu incepatorii sa se fereasca.

Si in incheiere, nu stiu daca ati observat ca cei mai aprigi militanti pro cip sunt cei ce se declara ortodocsi. Nici nu mai trebuie sa se chinuie mass-media cu indoctrinarea. Cei ce pregatesc terenul ANTIHRSITULUI ii au pe ei …

Cititi va rog si:

Sfântul PAISIE AGHIORITUL explică de ce EVREII folosesc 666 pentru SEMNUL FIAREI, nu-l înlocuiesc cu un alt număr, o fac pe față, ba îl mai și promovează

 

 

 

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. Actul de identitate biometric electronic este — lepădare de Botez — fiind puterea ‘fiarei celei dintâi’ (Apocalipsa Cap. 13) — pas spre ‘semnul fiarei 666’ — a doua fiară (Apocalipsa Cap.13 – 12) — care ‘toată stăpânirea celei dintâi fiare ea o pune în lucrare’ — și o ‘chestiune de Big Brother’ pentru că înlocuiește prezumția de nevinovăție cu prezumția de vinovăție — anulează liberul arbitru, deoarece nevinovăția va trebui dovedită printr-o supraveghere constantă.

    Cine spune că actul de identitate biometric electronic — încă nu este lepădare de Botez — este doar un șerpișor mieros și prefăcut — care consideră că te poți închina ‘fiarei celei dintâi’ — dar nicidecum să-ți pui ‘semn pe mâna dreaptă sau pe frunte, fără de care ‘nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, decât numai cel ce are semnul, adică numele fiarei, sau numărul numelui fiarei’ (Apocalipsa Cap. 13 – 17) — cum va putea face asta dacă nu mai depinde de el, lipsindu-i liberul arbitru și cu numele șters din cartea vieții (Apocalipsa 13 – 8) — lepădat de Botez fiind…

    A fi ‘moderat’ în chestiunea actelor de identitate biometrice electronice înseamnă să dai speranțe deșarte de mântuire celor care au deja aceste acte.

    Cardul de sănătate — electronic, cu cip — ca și vaccinarea obligatorie — reprezintă actul prin care îți pui sănătatea în mâinile satanei — de frica bolii și a morții — și este un pas premergător dobândirii actului de identitate biometric electronic.

  2. Eu cu cartile de identitate electronice sunt lamurit: stiu clar ca sunt lepadare si au 666 in ele. La fel si cartile de debit si credit si orice card cu banda magnetica sau cip. De alea nu mi-e frica pentru ca nu le accept si gata, fara discutii ca daca si poate. Nu! si gata. Ce mi-e frica mie este cu cartea de identitate normal, nu buletinul, cea cu CNP. Acel CNP se calculeaza daca este real cu acest numar: 279146358279. Are el o anumita formula si se vede daca este real acel CNP sau nu. Din ce vad eu in acest numar de control, 279 adunate intre ele dau 18, sau 3 de 6, care sunt la inceput si la sfarsit iar mijlocul adunat da 27 sau 3 de 9. Adica acest numar adunat cate 3, 6 si iar 3 da 18-27-18, ce se poate scrie 666-999-666 neadunat.

    Ce ma gandesc eu, in UK ai nevoie de National Insurance Number, in USA ai nevoie de Social Security Number, in Rusia de Numarul Unic al Contribuabilului, in Romania CNP-ul, peste tot numere, de ce? Ceausescu nu stia el ce se poate ascunde in spatele CNP-ul, iar in conducere erau ffff multi evrei sionisti cu nume de romani cum defapt sunt su acum in conducere. Daca nu stii de ei si planul lor, ii imposibil sa te aperi, nu te poti bate cu un dusman invizibil. Deci: exista 666 pe actuala cartela de identitate?

    P.S.: Unii mai acuza si cuvantul card=drac, sau draco in latina ce inseamna sarpe, balaur. Se poate si asta sa fie ceva, nu sunt sigur, dar stiu ca Ceausesc, oricum ar fi fost el, era totusi patriot si nu ar fi permis lucrurile astea daca stia de ele. Deci, orice lucru implementat dupa 1989-referitor la acte de identitate, pasaport, buletin, permis, card de sanante, etc; sigur sigur trebuie sa fie ceva necurat.

    Repet, este 666 pe actuala carte de identitate romaneasca?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button