X

Experți SEISMOLOGI atenționează că un MEGA CUTREMUR ar putea devasta Coasta de Vest a SUA

de null
Foto: http://www. newsprepper.com/wp-content/uploads/2017/05/0-6-1200×755.png

UPDATE-15.05.2017

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

TREBUIE CITIT:

REZULTATE: Alaska – 2.400 de cutremure în ultimele 2 săptămâni – Urmează un mega-cutremur? CUTREMURE PUTERNICE ZGUDUIE CALIFORNIA și STÂRNESC SPAIMĂ ÎN SAN ANDREAS

Președintele Putin a trimis trupe rusești în districtul militar estic pentru a se pregăti pentru ceea ce ar putea fi o serie de cutremure devastatoare și tsunami ce vor lovi peninsula Kamchatka. El a emis de asemenea un avertisment că un „mega-cutremur” cu mult mai mare ar putea afecta regiunea nord-vestică a Oceanului Pacific din Statele Unite.

Desfășurarea a fost determinată de un „avertisment de urgență” trimis Consiliului de Securitate de către omul de știință Mehran Keshe, care a avertizat că cutremurul de 5.8 care a lovit Regatul Tonga a semnalat faptul că platoul Pacific se pregătește pentru o „nouă aliniere catastrofică”.

Doctorul-cercetător Keshe este inventatorul „tehnologiei magrav” utilizată de forțele militare ale Federației pentru armele de apărare secretă folosite pentru a distruge navele de război americane, așa cum s-a întâmplat recent împotriva USS Donald Cook.

Folosind un „aspect diferit” al tehnologiei sale „magrav”, continuă acest raport, Savantul Keshe, în octombrie trecut, a emis prima sa declarație îngrijorătoare cu privire la avertismentul despre platoul Pacific atenționând că „un mega-cutremur cu capacitatea de a scinda continente este iminent”.

La trei luni de la avertismentul lui Keshe din octombrie, acest raport constată că atât Peninsula Kamchatka, cât și sudul Alaskăi au fost lovite de cutremure cu magnitudine de 7,1 și 7,3, ceea ce a făcut ca președintele Putin să înceapă prima reîncadrare a trupelor EMD în fața acestei amenințări.

În cursul săptămânii trecute, arată acest raport cumplit, folosirea de către cercetătorul doctor Keshe a tehnologiei „magrav” pentru a-și face „evaluările predictive” în ceea ce privește mișcarea accelerată a platoului Pacific, a dovedit cu date exacte că nu mai putin de 7 cutremure puternice (si adăugând cutremurul recent din Tonga, 8) au lovit această regiune – cel mai grav afectată fiind populația sud-americană din Ecuador, unde cel puțin 233 de persoane au murit, și Japonia, unde cel puțin  41 de persoane au murit, câteva mii încă sunt dispărute și alte 250 000 au rămas fără adăpost.

https://www.facebook.com/newsprepper/videos/1901259430114480/

Alăturându-se declarațiilor stăruitoare ale doctorului-cercetător Keshe cu privire la platoul Pacific, arată în continuare raportul, doctorul american Roger Bilham de la Institutul de Cercetări în Științele Mediului din cadrul Universității din Colorado, a avertizat că

„condițiile actuale ar putea declanșa cel puțin patru cutremure mai mari de 8,0 în magnitudine, iar în cazul în care acestea întârzie, tulpina acumulată în timpul secolelor provoacă cutremure mult mai catastrofale.”

Întrebarea reală pe care trebuie să v-o puneți este: ați fi pregătiți?

Cea de-a doua întrebare importantă este: sunteți pregătit chiar acum să supraviețuiți unei astfel de catastrofe?

Să aruncăm o privire la acest videoclip și să aflăm!

Și dacă se vor adeveri temerile savantului Biham legate de viitorul mega-cutremur, conchide acest raport, evaluarea cercetătorului Keshe despre ce ar putea duce la acest lucru nu este cu nimic mai puțin catastrofală decât avertizarea anterioară că America de Nord și America de Sud se vor „despărți”, și că o serie de mega tsunami „ar putea lovi America și Asia ucigând 40 de milioane de oameni”.

CITESTE MAI MULT:

AVERTIZARE MAJORĂ DE CUTREMUR: Avertizare de cutremur pe Coasta de Vest a Statelor Unite ca urmare a supratensiunilor zonei de subducție Cascadia

Deși acest raport nu oferă vreun termen probabil pentru niciuna din aceste calamități: cutremur, tsunami sau erupție vulcanică, întrucât științele implicate în acest scop sunt departe de a fi adecvate, este mai mult decât curios să remarcăm că Ministerul Apărării a ordonat tuturor comandanților săi de vârf și deținătorilor de funcții politice din regiunile din Orientul Îndepartat, să fie la Moscova pe 27 aprilie pentru ceea ce spune acest raport că ar fi o „conferință de pregătire”.

Rusia se pregătește pentru un cutremur catastrofic, dar avertizează că în America pericolul este cel mai grav

Foto: http://www.newsprepper.com/wp-content/uploads/2017/02/0-28.jpg

Un nou raport minuțios al Ministerului Apărării care circulă astăzi la Kremlin afirmă că președintele Putin a autorizat redistribuirea imediată a trupelor în districtul militar estic (EMD), în vederea pregătirii pentru o serie de cutremure masive și tsunami care să lovească Peninsula Kamchatka în următoarele două săptămâni – și avertizează în continuare că regiunea din nord-vestul Oceanului Pacific din Statele Unite-Canada-Alaska ar putea fi în pericol și mai mare decât Rusia.

Potrivit acestui raport, această mișcare fără precedent a miilor de trupe ale Federației la „coridoarele de protecție” prealabile s-a bazat pe un „comunicat de urgență” trimis Consiliului de Securitate (SC) mai devreme de doctorul savant Mehran Keshe, care a spus că puternicul cutremur cu magnitudinea de 5,8 care a lovit Regatul Tonga reprezintă „ultima redută care s-a prăbușit”, deoarece placa Pacific se pregătește pentru o „nouă aliniere catastrofică”.

La trei luni de la avertizarea doctorului savant Keshe, acest raport constată că Peninsula Kamchatka și sudul Alaskăi au fost lovite de cutremure de magnitudine de 7,1 și 7,3, ceea ce a făcut ca președintele Putin să înceapă prima reîncadrare a trupelor EMD în fața acestei amenințări – pe care, de asemenea, am semnalat-o ‌‌în raportul nostru din 9 februarie: Operațiunea militară inițiată de Putin transmite avertizări de unde de șoc pentru Occident pe măsură ce riscul de tsunami în zona Pacific crește

Săptămînile trecute, spune acest raport, folosirea de către cercetătorul Keshe a tehnologiei „magrav” pentru a-și face „evaluările predictive” în ceea ce privește mișcarea accelerată a platoului Pacific s-a dovedit a fi exactă, întrucât nu mai puțin de 7 cutremure puternice (și cu cutremurul din Tonga, 8) au lovit această regiune – cel mai grav afectată fiind națiunea sud-americană din Ecuador, unde cel puțin 233 de persoane au murit,  și Japonia, unde cel puțin de 41 de persoane au murit, mii încă lipsesc și alte 250 000 au rămas fără adăpost.

Daunele cutremurului din Ecuador 17 aprilie 2016 Foto: http://www.newsprepper.com/wp-content/uploads/2017/02/0.png

Alăturându-se declarațiilor stăruitoare ale doctorului-cercetător Keshe cu privire la platoul Pacific, continuă raportul, doctorul american Roger Bilham de la Institutul de Cercetări în Științele Mediului din cadrul Universității din Colorado, a avertizat că „condițiile actuale ar putea declanșa cel puțin patru cutremure mai mari de 8,0 în magnitudine, iar în cazul în care acestea întârzie, tulpina acumulată în timpul secolelor provoacă cutremure mult mai catastrofale.”

Nu fi unul dintre oamenii care îngheață și este copleșit de frică – trebuie să vă mișcați inteligent dacă doriți să supraviețuiți.

Cele 3 lecții de supraviețuire Pioneer pe care trebuie să le învățăm! Aici este șansa dvs. Vizionați acest videoclip gratuit.

Și dacă se vor adeveri temerile savantului Mechelor Bilham legate de cutremur, acest raport concluzionează că evaluarea doctorului-cercetător Keshe despre ce ar putea duce la acest lucru nu este cu nimic mai puțin catastrofică decât avertizările sale anterioare că America de Nord și America de Sud „se vor despărți”, și că un mega tsunami ar putea „lovi America și Asia ucigând 40 de milioane de oameni”.

Deși acest raport nu oferă data precisă a apariției acestor cutremure, tsunami sau erupții vulcanice, din cauză că științele implicate în acest scop sunt departe de a fi adecvate, este mai mult decât curios să remarcăm că Ministerul Apărării a ordonat tuturor comandanților săi de vârf și deținătorilor de funcții politice din regiunile din Orientul Îndepărtat, să fie la Moscova pe 27 aprilie pentru ceea ce spune acest raport că ar fi „o conferință de pregătire”.

CITEȘTE MAI MULT:

Sunteţi gata? Sfârșitul lumii incepe! Elitele sunt în stare de panică – buncăre subterane pentru ELITE

Mega cutremurul ar putea distruge Pacificul de Nord-Vest, spune raportul

Un nou raport prezice că un mega-cutremur ar putea ucide un număr estimat de 13.000 de oameni și ar putea distruge o parte considerabilă din Pacificul de Nord-Vest.

Și mai îngrijorător? Deja a întârziat.

The New Yorker a raportat că calculele FEMA arată că aceste tipuri de cutremure se întâmplă la intervale regulate în această parte specifică a lumii, aproximativ la fiecare 240 de ani.

Ultimul a fost mai cu mai mult de 300 de ani în urmă, în 1700, când un cutremur a trimis un val de apă de 180 de metri până în Japonia.

Michio Kaku, fizician și profesor la City College din New York, i-a spus lui Shepard Smith astăzi într-un articol îngrijorător că pericolul nu este depășit.

 „Vina Cascadiei este aceea că un cutremur este pe cale să aibă loc acolo”, a declarat Kaku.

„Știm că se va întâmpla cu o energie de 30 de ori mai mare decât energia maximă a precedentului din San Andreas”.

Foto: http://www.newsprepper.com/wp-content/uploads/2017/04/0-45.jpg

Kaku a spus că Hollywoodul a „spălat creiere” pentru a crede că California este locul unde se va produce următorul cutremur masiv.

El a adăugat că, înainte ca mega-cutremurul să lovească, există un val de compresie detectat de animale.

„Animalele încep să se comporte foarte ciudat. Am văzut acest lucru înainte de cutremure”, a spus Kaku.

„Și apoi, un minut sau două mai târziu, boom!”

Cutremurul masiv, cu o magnitudine de până la 9,2, ar putea dura aproximativ patru minute, potrivit seismologilor, cu un perete de apă după aproximativ 15 minute mai târziu.

Kaku a spus că este preocupat de faptul că mulți dintre cei 70.000 de locuitori din potențiala „zonă de inundare” au foarte puține cunoștințe despre acest risc.

„Aproape că e pe ecranul radarului”, a spus el.

Shep l-a întrebat pe Kaku dacă ar locui în Pacificul de Nord-Vest dacă avea copii.

„M-aș gândi de două ori”, a spus el, sfătuind locuitorii să-și educe copiii în ceea ce privește pregătirea pentru situații de urgență și ce să facă în caz de cutremur.

RECOMANDAT – Aflați cum planificarea dinainte vă poate ajuta să vă protejați familia, casa și bunurile dvs. în caz de pericol. Vizionați acest videoclip gratuit.

ALARMĂ ROȘIE: MEGA-CUTREMUR LA MADRID – URMĂTORUL CUTREMUR LA MADRID VA ÎMPĂRȚI STATELE UNITE ÎN DOUĂ?

https://youtu.be/RtCMkocJn3o

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button