PREMIERĂ: TRUMP în vizită la Sfântul Mormânt și la Zidul plângerii. Este primul președinte american în funcție care face acest lucru

Mai 22, 2017 36129 vizualizări 1 comentariu goo.gl/7cLjp4

Donald Trump a devenit luni primul preşedinte american în funcţie care vizitează Oraşul Vechi din Ierusalim. În vizită în Israel, Trump s-a oprit şi la Biserica Sfântului Mormânt, împreună cu soţia sa, Melania, transmite DPA.

Reprezentanţilor media nu li s-a permis să-l însoţească pe Donald Trump în timpul vizitei sale private în interiorul lăcaşului de cult, construit pe locul unde se crede că a fost crucificat şi îngropat pentru ca apoi să învie Iisus Hristos.Vizita de două zile a preşedintelui american a determinat ridicarea nivelului de alertă în oraşul sfânt, peste 10.000 de agenţi fiind mobilizaţi pentru asigurarea pazei, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei israeliene Micky Rosenfeld.Israelul consideră întreg Ierusalimul ca fiind capitala sa indivizibilă, în timp ce palestinienii vor să stabilească în partea estică a oraşului capitala statului la care ei aspiră. Donald Trump a promis în timpul campaniei sale electorale să mute ambasada SUA de la Tel Aviv la Ierusalim şi să recunoască Ierusalimul drept capitală a Israelului.
NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “PREMIERĂ: TRUMP în vizită la Sfântul Mormânt și la Zidul plângerii. Este primul președinte american în funcție care face acest lucru”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Huiii
    # 23 mai 2017 at 10:29

    https://youtu.be/vXrD4vdSYYE

Scrie un comentariu