EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU. Din nou in GREVA FOAMEI, dupa decizia CEDO prin care copiii sai raman definitiv in adoptia CUPLULUI DE HOMOSEXUALI

mai 22, 2017 42421 11 http://bit.ly/2qHYiGY

Foto: http://florinbarbu.info/2016/07/16/protest-madrid-ambasada-angliei-17-07-2016/

Dupa cum stiti:

Florin Barbu si-a PIERDUT COPIII la CEDO. Acestia raman in ADOPTIA unui CUPLU GAY din Marea Britanie. Decizia este IREVOCABILA.

Iata interviul dat astazi de domnul Florin Barbu corespondentului OrtodoxInfo:

Doi copii români Andy (5 ani) și Diana (8 ani) au fost luați de la părinții români Florin Barbu și Claudia Racolța și dați spre adopție finală la un cuplu de  homosexuali englezi.

În 2014 pe data de 13 martie copiii sînt luați de la părinții naturali de către Protecția Copilului iar data de 20 Iunie 2016 copiii erau deja dati spre adoptie finală la cei doi homosexuali englezi. Cu totul că statul roman s-a implicat, cel britanic nu a ținut cont. Ben Oni Ardelean, senator român, venit special pentru proces să pledeze în favoarea copiilor, având și un document de la prim ministrul Tăriceanu cum că venea ca să reprezinte statul român, nu a fost lăsat să intre in

sală. După lungi insistențe din partea avocatei lui Florin Barbu acesta a fost lăsat să intre dar fara a putea vorbi. S-au strâns și cu ajutorul blogului saccsiv, 7000 de euro pentru plata avocatei din Anglia care l-a reprezentat pe Florin la

acest proces. Banii nu au fost suficienți și Florin Barbu este încă dator.

Copiii au fost luați de la parinți pe motivul că aceștia se certau și i-au reclamat vecinii. În final, după ce copiii au fost luați, cuplul a divorțat. Florin si Claudia s-au judecat separat cu statul englez până acum. Ultima sperantă i s-a luat lui Florin dupa hotararea de la CEDO conform careia decizia din Anglia este finală si nu se mai poate face nimic.

Florin Barbu a fost de asemena si in greva foamei, de două ori, prima data 3 zile la Bruxelles în fața Parlamentului European, începând cu 22 februarie. Greva a fost opritâ forțat de autoritați. A doua a început pe 17 Mai 2016 și a ținut 18 zile in fata CEDO, urmate de 12 zile de protest fără greva foamei. În perioada grevei de la CEDO mai multe ziare și televiziuni au scris despre situația lui Florin

și a copiilor. Au fost facute proteste in România, Anglia, Austria, Spania

si Belgia. Informatii despre proteste se pot gasi la:

http://florinbarbu.info 

Trebuie spus că in comparație cu celelalte cazuri de copii luați abuziv de la părinții naturali, în acest caz Florin si Claudia nu iși mai pot vedea copiii decât atunci când aceștia vor împlini vârsta de 18 ani. In celelalte cazuri, copiii se afla în plasament de către protecția copilului din țara respectivă. În cazul de față s-a decis foarte rapid ca micutii să fie dați spre adopție forțată acestui cuplu de homosexuali.

De câteva luni nu prea s-a mai scris despre cazul Barbu in mass-media, pana la aceasta decizie a CEDO. În urma acestei vești, Florin s-a decis să intre din nou în greva foamei începand cu data de 18 Iunie. I-am pus și noi niște întrebări pe care le publicăm în acest articol:

Ce vrei sa obții făcând greva foamei?

„Copiii acasă la mine sau la un membru al familiei sau la familia

extinsă. Copiii trebuie sa se intoarcă in familie.”

Ce ai făcut în ultimele luni, cum te-ai descurcat financiar?

„Am lucrat in Anglia în ultimele luni, temporar, plimb turiștii în

Londra pe bicicletă.”

Unde locuiești acum?

„Acum locuiesc în România, la Buzău. În Anglia vin temporar, deoarece

mi-a fost greu să imi găsesc un loc de muncă în România la

Buzău.”

Copiii tăi sînt amândoi botezați ortodox, îi mai duceai la biserică?

„Da, noi mergeam la fiecare trei săptămâni la biserică. Deci nu chiar in fiecare duminică, dar mergeam regulat.”

Ai luat binecuvântare pentru greva foamei?

„Da, de la duhovnicul meu.”

„Vreau să mai adaug că, cu ajutorul lui Dumnezeu, am sa fac apel la Curtea de Justitie a Uniunii Europene. Însă sunt foarte mici sanse să și reusesc. Din câte am înțeles, deoarece acum se lucrează la distrugerea familiei tradiționale. Rog pe cei de la MAE și pe Ministrul Românilor de pretutindeni, toți care au puterea necesară să aducă copiii înapoi, să se implice in problema copiilor mei pentru că Dumnezeu prețuieste fiecare suflet.”

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
11 Comentarii la “EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU. Din nou in GREVA FOAMEI, dupa decizia CEDO prin care copiii sai raman definitiv in adoptia CUPLULUI DE HOMOSEXUALI”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Florin Barbu
  # 22 mai 2017 at 14:47

  Multumesc si sper cu ajutorul dumneavoastra vom reusi sa salvam acesti copii.

  • Fr. Eugen Brumar
   # 4 iulie 2017 at 23:28

   FRATE FLORIN, BUNUL DUMNEZEU NU ARE DE LEPADAT PE NIMENI! AI CREDINTA, CA VEI RECUPERA COPII, ASA CUM DORESTI, DAR, SI EU!
   DOAMNE AJUTA!

 2. marinela
  # 22 mai 2017 at 18:28

  Imi pare nespus de rau pt aceasta criminala decizie.Cit de haini pot sa fie aceste bestii umane ,sa desparta abuziv niste copilasi nevinovati de parintii lor biologici.Doamne fa o minune si revoca Tu aceasta decizie,ca la Tine e totul cu putinta.Curaj frate Florin,nu te lasa invins de deznadejde ,ca Dumnezeu e mare si face minuni si nu va lasa sa creasca acesti copii minunati in sinul acelei „familii”destrabalate.

 3. Cobjug Stefan
  # 22 mai 2017 at 19:38

  Dumnezeu sa va intareasca in durerea aceasta imensa dar la Domnul nimic nu este imposibil. Cred ca toti care avem copii incercam sa intelegem macar catusi de putin durerea dumneavoastra a parintilor lipsiti de pruncii lor si nu vom inceta sa va pomenim in rugaciunile noastre.” DOMNE IISUSE HRISTOASE FIUL LUI DUMNEZEU MILUESTE PE ROBUL TAU FLORIN SI ADU INAPOI IN SFANTA FAMILIE PE COPII LOR.” AMIN.

 4. Unul
  # 22 mai 2017 at 22:05

  La luptă frate Florin! Dacă nu se poate legal, dacă legile sunt sdomiste, trebuie găsiți prieteni în Anglia care sa-i scoată pe copii din iadul pregătit sufletelor lor, prin legi antihriste.
  Doamne ajută!

 5. Bacosca Antoanela Iustina
  # 23 mai 2017 at 7:39

  Dumnezeu sa va intareasca, domnule Florin Barbu si Maicuta Domului sa aiba grija de copilasii dumneavoastra. Acest sistem satanic se doreste a fi extins in toate statele europene. Maine, poimanine, si noi, romanii, vom avea parte, in tara noastra, de asemenea atrocitati.Doamne, ajuta!

 6. bi3
  # 23 mai 2017 at 9:04

  Ferească Dumnezeu, ăștia-s mai răi ca Barnevernet…

 7. Claudia
  # 20 iunie 2017 at 21:02

  Domnule Barbu, va sfătuiesc dacă aveți posibilitatea sa mergeți la Essex la părintele Sofronie la mormânt și sa faceți împreună cu obștea Mănăstirii rugaciuni. De asemenea rugati-va părinților noștri(P. Cleopa, P. Arsenie Boca, P. Arsenie Papacioc, P. Iustin ) sau la alții la care aveți evlavie și dați acatiste. Nu pierdeți speranța că ce nu pot face oamenii face Dumnezeu. Este intr-adevăr revoltător ce se întâmplă și mă doare sufletul pentru copilasii dvs.. Nu a fost posibil sa fie încredințați mamei? Cum va putem noi ajuta? Cu toții suntem victime ale sistemului trăind în societate și ei cred ca pot face ce vor cu noi…. Domnul sa va întărească!

  • Fr. Eugen Brumar
   # 4 iulie 2017 at 23:22

   E, UNDE IL TRIMITI PE FRATELE FLORIN? LASA-MA CU VRAJITORUL ALA DE BOCA!

   DUPA CE OMUL ESTE INTRO DISPERARE, CARE NUMAI EL STIE, IL MAI TRAGI IN IAD!
   SI LA VRAJITORUL ALA DE BOCA, DE LA PRISLOP! CE, VREI SA FACA MINUNI CU AJUTORUL LUI SATANA, BOCA, ASA CUM MANIPULEAZA DUHURILE CU CARE A LUCRAT EL IN VIATA !
   DE CE NU IL TRIMITI LA ADEVARATUL SFANTUL IOAN DE LA PRISLOP, SFANTUL IERARH NECTARIE, ETC.? DECI IARTA-MA, DAR FARA RUGACIUNE LA VRAJITORI SI BUDISTI!!!

 8. Fr. Eugen Brumar
  # 4 iulie 2017 at 22:58

  DE CE POPONARILOR-SATANISTI??? PAI ACESTI COPII ORTODOCSI, VOR DEVENI SI EI CA SI POPONARII! VEDETI CUM STATUL ATEU DISTRUGE MORALITATEA ORTODOXA, GANDIREA, TRADITIA SI CREDINTA! O, DOAMNE NU LASA COPII PE MAINILE POPONARILOR SPURCATI SI FARA DE DUMNEZEU! BLESTEMAT SA FIE STATUL ATEU SI TOTI SLUJITORII LUI. HULIGANILOR-SATANISTI, PAI CUI SA ZICA COPII NEVINOVATI, MAMA SI TATA!!! DOAMNE FERESTE! SFARSITUL LUMII, PENTRU CA ESTE DUHUL LUI ANTIHRIST! SI DE CE B.O.R. NU SARE IN AJUTOR SI SA-L SPRIJINEASCA PE CEL NEPASTUIT DE PAGANII-SARLATANI, ORI SI EI SUNT? FRATE FLORIN, MERGI IN AUDIENTA LA BANDITII DIN B.O.R., SI VEZI CE ZIC. BUNUL DUMNEZEU NU TE VA LASA! AI CREDINTA IN EL! DOAMNE AJUTA!

Trackbacks/Pingbacks
 1. Anunt MAE pentru romanii din diaspora: SEMNELE care indica faptul ca AUTORITATILE urmaresc SA VA IA COPIII / Atentie mare insa: SE VA INTAMPLA SI IN ROMANIA | Saccsiv - Weblog - 24 mai 2017

  […] EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU. Din nou in GREVA FOAMEI, dupa decizia CEDO prin care copiii sai … […]

Scrie un comentariu

Scroll Up