X

Tinerii ,,REZIST” n-au putut rezista sa nu promoveze Marsul HOMOSEXUALILOR / FOTO dovadă – interior

de null

News Tinerii #rezist promovează Marșul Homosexualilor / FOTO dovadă – interior Tinerii frumoși și liberi promovează marșul homosexualilor. 
Mai exact, pagina Corupția ucide a distribuit evenimentul organizat de comunitatea LGBT. Sâmbătă 20 mai 2017, de la ora 16, la Arcul de Triumf, comunitatea LGBT (lesbiene, gay, bisexuali şi persoane transgender) şi aliaţii ies la Bucharest Pride, Marşul Diversităţii, organizat de Asociaţia ACCEPT.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

7 comentarii

  1. Nu iese si Papa si Patriarhul sa defileze cu ei? Ca si ei ii accepta. Pe gay si lesbiene nimeni nu-i prigoneste. Dumnezeu i-a mistuit cu foc in Sodoma si Gomora dar “ortodocsii” de azi ii accepta ca vorba aia azi is mai deschisi la minte caci ei cred ca in vechime Dumnezeu era incuiat de i-a facut scrum pe poponari. Insa Dumnezeu ieri si azi si intotdeauna este acelasi.

  2. Si cred ca si azi Dumnezeu va ingadui acestor membri ai sinogii satanei sa porneasca acest razboi atomic si prin el sa-i faca scrum pe majoritatea de pe Glob. Exact ca la Sodoma si Gomora. Cred ca a ingaduit destul Dumnezeu. Pana azi faceau asta multi in ascuns dar azi ii forteaza pe toti: pe copii sa invete in scoli de asta, rapesc copii si ii dau in adoptie la “familii” de gay, si li se permite si de state si de biserici sa faca marsuri si publicitate iar cei ce li se opun sunt sanctionati. In concluzie cred ca a venit timpul pentru focul din cer. O fi anu asta, o fi la anul, cine stie. Chestia e ca in filmele cu zombie si cele postapocaliptice mai apar alimente, copaci, chestii, dar in cazul unui razboi atomic totul va fi iradiat si probabil se vor usca toate. Cred ca o sa manance pamant cocoloase supravietuitorii, sau faci o cruce, nu mai mananci nimic si astepti sa mori.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button