Tichetele de masa sub forma de CARDURI cu CIP, in topul preferintelor angajatilor ,,moderni”

mai 19, 2017 6842 0 http://bit.ly/2HcP0xW

Date recente ale companiei Up Romania arata ca angajatii romani plaseaza beneficiile salariale in topul elementelor care conduc spre un bun randament la locul de munca. Mai mult de 80% dintre salariatii romani isi doresc sa beneficieze de tichete de masa, acestea situandu-se in topul preferintelor angajatilor, alaturi de asigurarile de sanatate, voucherele de vacanta si tichetele cadou.

Tichetele de masa in format electronic sub forma unor carduri reprezinta un instrument modern de management pentru cresterea motivarii, performantei si stimularii angajatilor. Sistemul de achizitionare si implementare este extrem de simplu. Practic, comanzi si distribui cardurile de masa angajatilor tai o data la patru ani, intreaga operatiune de alimentare a cardurilor cu valoarea tichetelor de masa putand fi facuta rapid, prin intermediul platformei Chèque Online.

In plus, cardurile de masa au pentru angajatori aceleasi facilitati fiscale ca si tichetele de masa pe suport de hartie, respectiv scutirea de la plata taxelor social-salariale si deductibilitate la plata impozitului pe profit, rezultand intr-un cost pentru angajator cu 40% mai mic, comparativ cu aceeasi suma oferita in bani. O companie care va acorda carduri de masa va face o economie de aproximativ 155 de lei pentru fiecare angajat, datorita taxelor salariale si patronale 0.

Prin intermediul serviciilor conexe asociate cardului de masa de la Up Romania, beneficiarii pot efectua o serie de operatiuni pentru verificarea si controlul tranzatiilor, precum: interogarea soldului, istoricul tranzactiilor, valabilitatea tichetelor de masa, reteaua de magazine partenere.

Pentru salariati, marele avantaj al cardurilor de masa vine din posibilitatea de a plati fractii din valoarea tichetului de masa, plata la casa fiind astfel mult simplificata si accelerata. Mai mult, angajatii au posibilitatea utilizarii aplicatiei mobile Card UpRomania din App Store sau Google Play, care permite o gestiune rapida a informatiilor existente pe card, geolocalizarea si configurarea traseului pana la magazinele partenere, precum si acces la ofertele speciale, create impreuna cu partenerii afiliati cardurilor de masa Chèque Déjeuner.

Tichetele de masa sub forma de carduri de masa de la Up Romania sunt acceptate in toate marile retele comerciale, precum si de o gama variata de restaurante, fast-food-uri, companii de catering si magazine, la nivel national.

Up Romania, noua identitate a Chèque Déjeuner Romania, face parte din Grupul Up, o companie internationala, independenta si solida. Este prezenta in 17 tari si are o experienta de peste 50 de ani in domeniul furnizarii de produse si servicii pentru motivarea si fidelizarea angajatilor, recompensarea si stimularea vanzarilor, precum si instrumente pentru sustinerea programelor si proiectelor sociale.

 

 

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up