Florin Barbu si-a PIERDUT COPIII la CEDO. Acestia raman in ADOPTIA unui CUPLU GAY din Marea Britanie. Decizia este IREVOCABILA

Mai 18, 2017 137514 6 http://bit.ly/2H7MQiU

Florin Barbu, românul căruia statul englez i-a luat copiii și i-a dat spre adopție unui cuplu gay britanic, a primit răspunsul la sesizarea pe care a făcut-o la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, ultima instanță de la care spera să obțină dreptul de a-și lua copiii înapoi.

 Vă reamintesc faptul că Barbu se stabilise în Marea Britanie împreună cu concubina sa, Claudia Racolța. Împreună au doi copii, Diana, acum în vârstă de 9 ani, și Andy, de 6 ani. În 2014, din cauza certurilor dese dintre părinți, copiii au fost ridicați de asistenții sociali. După doi ani de procese – în care, la un moment dat, se cerea chiar arestarea tatălui natural – copiii au fost pierduți definitiv și dați în adopție unui cuplu gay din Marea Britanie. Acum, Florin Barbu își îndreapta ultimele speranțe către CEDO.

Un amănunt interesant, relevat în EvZ anul trecut, statul român a fost acuzat de un judecător englez că a stat impasibil timp de doi ani, în ceea ce privește acest caz.

Din păcate pentru cauza sa, CEDO i-a comunicat – așa cum se poate vedea din facsimilul alăturat – că nu i-a admis cererea, adică procesele pierdute în Marea Britanie rămân definitive! Hotărârea CEDO este irevocabilă. Din acest moment, legal, copiii nu mai sunt ai lui!

NOTĂ OrtodoxINFO

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
6 Comentarii la “Florin Barbu si-a PIERDUT COPIII la CEDO. Acestia raman in ADOPTIA unui CUPLU GAY din Marea Britanie. Decizia este IREVOCABILA”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. aliona
  # 18 mai 2017 at 18:03

  Să se roage lui Dumnezeu ca să le dea copiilor cuget ca să-şi caute părinţii naturali, când vor atinge majoratul. Cred că atunci homosexualii nu vor mai putea sta împotrivă.

 2. Ioneasa Paul
  # 19 mai 2017 at 8:20

  Sa l intareasca Dumnezeu in rugaciune,singura care care o mai are si Bunul Dumnezeu,nu l v a lasa.

 3. Carmen
  # 14 iunie 2017 at 11:50

  Se vede cât ajutor oferă statul român. Rușine. Este cel mai dureros lucru sa fie luați copii de lângă părinți. Cred ca cineva ar putea face ceva sa îl ajute. Nu este voință!???

Trackbacks/Pingbacks
 1. EXCLUSIV. Interviu cu FLORIN BARBU. Din nou in GREVA FOAMEI, dupa decizia CEDO prin care copiii sai raman definitiv in adoptia CUPLULUI DE HOMOSEXUALI - OrtodoxINFO - 22 mai 2017

  […] Florin Barbu si-a PIERDUT COPIII la CEDO. Acestia raman in ADOPTIA unui CUPLU GAY din Marea Britanie…. […]

 2. FLORIN BARBU IESE din GREVA FOAMEI (după 31 de zile) și CONTINUĂ LUPTA pentru salvarea copiilor săi dați spre ADOPȚIE ILEGAL și ABUZIV - OrtodoxINFO - 20 iulie 2017

  […] Florin Barbu si-a PIERDUT COPIII la CEDO. Acestia raman in ADOPTIA unui CUPLU GAY din Marea Britanie… […]

 3. ISLAMIZAREA EUROPEI: Un PRIMAR MUSULMAN dintr-un oraș din Anglia IMPUNE pentru începutul Sedinței Consiliului Local o RUGĂCIUNE MUSULMANĂ (VIDEO). Sunt suficiente DOUĂ GENERAȚII pentru ca actuala populație islamică să aibă la fel de mulți nepo - 15 august 2017

  […] răpesc copiii de lângă părinți: Florin Barbu si-a PIERDUT COPIII la CEDO. Acestia raman in ADOPTIA unui CUPLU GAY din Marea Britanie….(mai multe articole publicate de noi despre domnul Florin Barbu și situația lui puteți citi […]

Scrie un comentariu

Scroll Up