Armata siriană, victorie zdrobitoare împotriva ISIS. Trei sate eliberate

mai 18, 2017 5650 1 http://bit.ly/2H7d84V

Marți seara, Armata Arabă Siriană (SAA) a distrus linia defensivă a Statului Islamic în estul orașului Aleppo, eliberând trei sate aflate la sud de baza aeriană Jirah.

Conducătorul unităților de asalt ale SAA au pătruns în câmpiile Maskanah și au preluat controlul asupra satelor Jarrah Saghir, Mahdoumah și Baylonah după ciocniri extrem de violente cu insurgenții ISIS ce au avut loc în ultimele 48 de ore. Voluntarii tribului Al-Baqir au susținut și ei atacul.

Potrivit publicației Al-Masdar News., cel puțin 20 de militanți jihadiști au fost neutralizați în urma atacurilor, iar luptele sunt în curs de desfășurare.

Unitățile de asalt, coordonate de Suheil Al-Hassan se mobilizează să continue atacul spre sud, de-a lungul lacului Assad și ale lacului Jabbul, apropiindu-se din ce în ce mai mult de centrul de comandă ISIS, aflat în orașul Raqqa.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Armata siriană, victorie zdrobitoare împotriva ISIS. Trei sate eliberate”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. kosk
    # 18 mai 2017 at 21:04

    foarte bine, da poza e cu soldati amerikani.. 🙂

Scrie un comentariu

Scroll Up