Ministru israelian: „ASSAD trebuie ASASINAT”

Mai 17, 2017 10064 1 goo.gl/LqGXBF

Un ministru israelian a declarat că președintele sirian trebuie să fie asasinat.

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Un ministru israelian a declarat că președintele Siriei, Bashar al-Assad „trebuie să fie asasinat”.

Declarația aparține ministrului Construcțiilor din Israel, Yoav Galant, în cadrul unei conferințe, potrivit Times of Israel..

Afirmația a fost făcută după ce presa occidentală a răspândit informații cu privire la un pretins atac chimic efectuat de autoritățile siriene și incinerarea în masă a deținuților.

„Realitatea este că oamenii sunt executați cu ajutorul armelor chimice, iar cadavrele lor sunt arse exact cum s-a întâmplat acum 70 de ani”, a declarat ministrul, făcând aluzie la holocaustul din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

„În opinia mea, am depășit linia roșie. Cred că a venit timpul ca Assad să fie asasinat”, a afirmat Galant.

Funcționarul a recunoscut reporterului Times of Israel că asasinatele politice sunt considerate ilegale în dreptul internațional, însă „nu dorește să vorbească de aspectele practice”.

Acesta a comparat asasinarea lui Assad cu „tăierea cozii șarpelui”, pentru ca ulterior „să ne concentrăm asupra capului, care se află la Teheran”, a mai adăugat acesta.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Ministru israelian: „ASSAD trebuie ASASINAT””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu