Ministru israelian: „ASSAD trebuie ASASINAT”

Mai 17, 2017 10461 1 http://bit.ly/2H6qzC3

Un ministru israelian a declarat că președintele sirian trebuie să fie asasinat.

BUCUREȘTI, 16 mai — Sputnik. Un ministru israelian a declarat că președintele Siriei, Bashar al-Assad „trebuie să fie asasinat”.

Declarația aparține ministrului Construcțiilor din Israel, Yoav Galant, în cadrul unei conferințe, potrivit Times of Israel..

Afirmația a fost făcută după ce presa occidentală a răspândit informații cu privire la un pretins atac chimic efectuat de autoritățile siriene și incinerarea în masă a deținuților.

„Realitatea este că oamenii sunt executați cu ajutorul armelor chimice, iar cadavrele lor sunt arse exact cum s-a întâmplat acum 70 de ani”, a declarat ministrul, făcând aluzie la holocaustul din perioada celui de-Al Doilea Război Mondial.

„În opinia mea, am depășit linia roșie. Cred că a venit timpul ca Assad să fie asasinat”, a afirmat Galant.

Funcționarul a recunoscut reporterului Times of Israel că asasinatele politice sunt considerate ilegale în dreptul internațional, însă „nu dorește să vorbească de aspectele practice”.

Acesta a comparat asasinarea lui Assad cu „tăierea cozii șarpelui”, pentru ca ulterior „să ne concentrăm asupra capului, care se află la Teheran”, a mai adăugat acesta.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Ministru israelian: „ASSAD trebuie ASASINAT””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu

Scroll Up