7:01 am - vineri, 18 august, 2017

O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritatile nu au o explicatie

Mai 16, 2017 43734 vizualizări 14 comentarii goo.gl/CX8wkY

Deocamdată, nu se cunoaşte sursa zgomotului infernal care, după câte postează pe internet gălăţenii, a fost auzit în tot oraşul, ba chiar şi în localităţile învecinate pe rază de peste 30 de kilometri.
 O bubuitură foarte puternică a zguduit oraşul Galaţi, marţi, 16 mai 2017, în jurul orei 17,00. Zgomotul a produs panică, fiind auzit din toate colţurile oraşului, dar şi din localităţile învecinate, pe o rază de peste 30 de kilometri.
Deocamdată, nici Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), nici instituţiile militare nu au o explicaţie pentru bubuitura foarte puternică. Nici cei de la ArcelorMittal nu confirmă că ar fi existat vreun incident pe platforma siderurgică.
Deocamdată se speculează că ar putea fi vorba de un avion care a spart pragul sonic deasupra oraşului.
Vom reveni cu amănunte.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
SINAXA NAȚIONALĂ ANTI-ECUMENISTĂ


14 Comentarii la “O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritatile nu au o explicatie”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Spaceman
  # 16 mai 2017 at 18:37

  Martor: în orașul Galați s-au auzit două bubuituri puternice, ca de tun, în tandem — una după alta! Am crezut că sunt exerciții militare la Smârdan, fapt infirmat. Nu s-au înregistrat pagube materiale dar bubuiturile au fost suficient de puternice cât să declanșeze alarmele auto.

 2. Adi 1
  # 16 mai 2017 at 20:50

  Niciodata autoritatile nu stiu nimic. Ce nenorociti. Daca sunt straini e normal sa se ascunda de romani si sa faca in ascuns totul si sa vanda inclusiv tara. Ce-i mai rau e ca romanii sunt idioti ca daca nu ar fi nu ar fi putut nimic strainii sa faca in tara asta. Acum doar straini peste tot, in special evrei, si in securitate si in parlament, si in finanta si au vandut tot, si resurse, si telecomunicatii, si pamant, si armata, si-au vandut si propriul suflet diavolului ce sa mai vorbim de restul chestiilor secundare.

  • ban
   # 16 mai 2017 at 22:30

   Adi 1, nu mai minti, tu esti de vina pt tot, prin acceptarea spagilor la doctori, orelor de sex in scoli, codurilor de bare si cipurilor, etc. Si bineinteles, toti cei care sustin acestea si multe altele. Daca fiecare se opunea, la locul lui, era mai bine.

   • Adi 1
    # 16 mai 2017 at 23:13

    Si cum sa ma opun eu? Ca acolo unde sunt nimeni nu ma ia in seama si zic ca-s nebun. Le zic si la altii de vaccinuri, de carduri de ale alea si nimeni nu ia in seama. Majoritatea are cuvantul, chiar si cei mai seriosi asa, mai asezati tot nu cred, li se pare dubios ca 2-3 oameni sa aiba dreptate si restul nu. Nici nu mai vreau sa conving pe nimeni. Fiecare faca bors cu viata lui. De mi-as vedea eu de ale mele.

   • Adi 1
    # 16 mai 2017 at 23:24

    Romanasii de care sunt inconjurat, tot respectul pentru munca ce o depun sa adune, pentru talentul lor nativ sau abilitati dobandite prin munca, dar romanii sunt si naivi si nu sunt uniti de aceea lasa straini, chiar si cu cetatenie, sa ocupe functii de conducere, de control, ceea ce e o mare greseala si au ajuns acum la control total strainii la noi in tara. Eu am vazut cum e, daca e un strain la rand incepe vanzatoarea sa rada ca proasta si il serveste pe el intai chiar daca e in urma mea la rand; naivi si prosti asta sunt romanii, nu inteleg conceptul de unitate-nationalism-patriotism si se fac servitorii strainilor si strainii profita de ei si ii leapada ca pe niste carpe cand nu mai au interes. De fapt majoritatea romanilor au ajuns sa se poarte intre ei asa cum se poarta un strain cu noi, cu indiferenta, rautate si interes.

 3. Coprie
  # 16 mai 2017 at 23:03

  Posibil să fie boomul sonic al unor avioane supersonice?

  • Adi 1
   # 16 mai 2017 at 23:18

   Posibil, posibil si sa detoneze in atmosfera ceva, posibil si sa faca ceva teste.

 4. Mihay2016
  # 17 mai 2017 at 0:08

  Eu sunt din Braila, credetima nati vrea sa stiti ce fel sa auzit ! Sa auzit o bubuitura cu unda de soc! Rar mi sa dat sa aud asa ceva!!

 5. Cobjug Stefan
  # 17 mai 2017 at 8:14

  Tot la fel sa intamplat si in Iasi anul trecut in vara pe la ora 12.00 eram pe taxi cand deodata am simtit bubuitura dar am simtit ca un suflu, am sunat sotia imediat si imi zice ca sa zgudui blocul. Treaba asta e foarte groasa!?

 6. Arton
  # 17 mai 2017 at 10:29

  Nu cred varianta cu boom-ul sonic al vreunui avion . S-a zguduit oleaca pamantul in Galati . De cand ma stiu nu am auzit asa bubuitura. Stau la cativa Km de poligonul de tragere si stiu cum este cand sunt trageri. Asta de acum a fost ceva total diferit. A fost foarte puternica si dupa cum am spus s-a zguduit oleaca si pamantul.

 7. vasile
  # 17 mai 2017 at 15:12

  Nici nu vreti sa stiti ce a fost…..I-a „bubuit” mintea prefectului de ce idei ii trec prin cap….! Asa se intampla la oamenii „de stat” care, in generozitatea lor fata de supusi, uneori…”gandesc” ! Din acest motiv bubuiturile au fost auzite in tot judetul. Ca, de-i „bubuia” mintea primarului…se auzea doar in oras…!!!!

 8. Mioara
  # 18 mai 2017 at 11:31

  Si marmota invelea ciocolata in staniol….

Trackbacks/Pingbacks
 1. CE A BUBUIT de s-a auzit in trei judete? De ce autoritatile din Galati, Braila si Tulcea habar n-au? - OrtodoxINFO - 17 mai 2017

  […] O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritati…. […]

 2. CE A BUBUIT de s-a auzit in trei judete? De ce autoritatile din Galati, Braila si Tulcea habar n-au? | Saccsiv - Weblog - 17 mai 2017

  […] O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritati… […]

Scrie un comentariu