O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritatile nu au o explicatie

Mai 16, 2017 44658 13 http://bit.ly/2H8N7SR

Deocamdată, nu se cunoaşte sursa zgomotului infernal care, după câte postează pe internet gălăţenii, a fost auzit în tot oraşul, ba chiar şi în localităţile învecinate pe rază de peste 30 de kilometri.
 O bubuitură foarte puternică a zguduit oraşul Galaţi, marţi, 16 mai 2017, în jurul orei 17,00. Zgomotul a produs panică, fiind auzit din toate colţurile oraşului, dar şi din localităţile învecinate, pe o rază de peste 30 de kilometri.
Deocamdată, nici Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), nici instituţiile militare nu au o explicaţie pentru bubuitura foarte puternică. Nici cei de la ArcelorMittal nu confirmă că ar fi existat vreun incident pe platforma siderurgică.
Deocamdată se speculează că ar putea fi vorba de un avion care a spart pragul sonic deasupra oraşului.
Vom reveni cu amănunte.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
13 Comentarii la “O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritatile nu au o explicatie”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Spaceman
  # 16 mai 2017 at 18:37

  Martor: în orașul Galați s-au auzit două bubuituri puternice, ca de tun, în tandem — una după alta! Am crezut că sunt exerciții militare la Smârdan, fapt infirmat. Nu s-au înregistrat pagube materiale dar bubuiturile au fost suficient de puternice cât să declanșeze alarmele auto.

 2. Adi 1
  # 16 mai 2017 at 20:50

  Niciodata autoritatile nu stiu nimic. Ce nenorociti. Daca sunt straini e normal sa se ascunda de romani si sa faca in ascuns totul si sa vanda inclusiv tara. Ce-i mai rau e ca romanii sunt idioti ca daca nu ar fi nu ar fi putut nimic strainii sa faca in tara asta. Acum doar straini peste tot, in special evrei, si in securitate si in parlament, si in finanta si au vandut tot, si resurse, si telecomunicatii, si pamant, si armata, si-au vandut si propriul suflet diavolului ce sa mai vorbim de restul chestiilor secundare.

 3. Coprie
  # 16 mai 2017 at 23:03

  Posibil să fie boomul sonic al unor avioane supersonice?

  • Adi 1
   # 16 mai 2017 at 23:18

   Posibil, posibil si sa detoneze in atmosfera ceva, posibil si sa faca ceva teste.

 4. Mihay2016
  # 17 mai 2017 at 0:08

  Eu sunt din Braila, credetima nati vrea sa stiti ce fel sa auzit ! Sa auzit o bubuitura cu unda de soc! Rar mi sa dat sa aud asa ceva!!

 5. Cobjug Stefan
  # 17 mai 2017 at 8:14

  Tot la fel sa intamplat si in Iasi anul trecut in vara pe la ora 12.00 eram pe taxi cand deodata am simtit bubuitura dar am simtit ca un suflu, am sunat sotia imediat si imi zice ca sa zgudui blocul. Treaba asta e foarte groasa!?

 6. Arton
  # 17 mai 2017 at 10:29

  Nu cred varianta cu boom-ul sonic al vreunui avion . S-a zguduit oleaca pamantul in Galati . De cand ma stiu nu am auzit asa bubuitura. Stau la cativa Km de poligonul de tragere si stiu cum este cand sunt trageri. Asta de acum a fost ceva total diferit. A fost foarte puternica si dupa cum am spus s-a zguduit oleaca si pamantul.

 7. vasile
  # 17 mai 2017 at 15:12

  Nici nu vreti sa stiti ce a fost…..I-a „bubuit” mintea prefectului de ce idei ii trec prin cap….! Asa se intampla la oamenii „de stat” care, in generozitatea lor fata de supusi, uneori…”gandesc” ! Din acest motiv bubuiturile au fost auzite in tot judetul. Ca, de-i „bubuia” mintea primarului…se auzea doar in oras…!!!!

 8. Mioara
  # 18 mai 2017 at 11:31

  Si marmota invelea ciocolata in staniol….

Trackbacks/Pingbacks
 1. CE A BUBUIT de s-a auzit in trei judete? De ce autoritatile din Galati, Braila si Tulcea habar n-au? - OrtodoxINFO - 17 mai 2017

  […] O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritati…. […]

 2. CE A BUBUIT de s-a auzit in trei judete? De ce autoritatile din Galati, Braila si Tulcea habar n-au? | Saccsiv - Weblog - 17 mai 2017

  […] O BUBUITURA foarte puternica a ZGUDUIT orasul Galati si imprejurimile pe o raza de 30 km. Autoritati… […]

Scrie un comentariu

Scroll Up