X

NAZISM: Ziarul Boston Herald CERE GUVERNULUI SUA EXECUȚIA tuturor medicilor, cercetătorilor și jurnaliștilor CARE SE OPUN TIRANIEI MERCURULUI DIN VACCINURI

de null
Foto: http://www. naturalnews.com/wp-content/uploads/sites/91/2017/05/Police-Swat-Training-Weapons.jpg

Ziarul Boston Herald cere guvernului să organizeze plutoane de execuție pentru a ucide în masă naturopații, cercetătorii și jurnaliștii care se opun folosirii mercurului în imunizare

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

În cel mai recent exemplu nebunesc de ”furie a vaccinului”, lansat de industria criminală a vaccinurilor și prostituatele sale din mass media corporatistă, întreaga echipă editorială a ziarului Boston Herald a cerut deschis plutoane de execuție organizate de guvern pentru a ucide în masă cercetătorii, naturopații, chiropracticienii și jurnaliștii ce pun la îndoială siguranța injectării copiilor cu mercur, o neurotoxină ce distruge creierul, care încă se găsește în vaccinurile gripale administrate copiilor și mamelor gravide.

Exprimarea îngrijorărilor cu privire la ingredientele toxice ce distrug creierul aflate în vaccinuri, „reprezintă o ofensă ce merită spânzurătoarea” declară întregul staff editorial al Boston Herald în acest articol șocant de violent, ce adoptă metoda uciderii medicilor naturopați și a cercetătorilor asemenea mie. Potrivit Boston Herald, ar trebui ca toți să fim spânzurați după ce suntem identificați și încolonați.

UPDATE: Health Choice Massachusetts a anunțat un protest în fața ziarului Boston Herald, joi 18 mai la ora 11:00 am. Anunțați-vă toți prietenii din Boston pentru a participa la acest protest pentru libertatea sănătății, la adresa 70 Fargo St, Boston MA 02110.

Această retorică genocid de tipul „teroristo-jurnalistică” este tipică industriei vaccinurilor, ce face lumină în cazul uciderii în masă a copiilor negrii, ce sunt supuși unui risc ridicat de autism în urma vaccinurilor, lucru recunoscut de chiar Dr. William Thompson, cercetător în cadrul CDC (Centrul de Control al Bolilor din SUA).

Helth Nut News menționează:

„În ceea ce poate fi descris doar ca un discurs de ură periculos și iresponsabil, cineva din cadrul staff-ului editorial de la Boston Herald a scris, într-un articol publicat pe site-ul lor Luni, că oricine sugerează oamenilor să analizeze vaccinurile și siguranța lor, sau îi avertizează pe alții în legătură cu acestea, ar trebui … SPÂNZURAT.”

Prin apelul lor la uciderea în masă a naturopaților, jurnaliștilor și cercetătorilor, Boston Herald demonstrează afecțiunile psihice periculoase provocate de însăși vaccinare – am denumit acestă boală datorată afecțiunilor cerebrale, „Furia Vaccinului” – datorită folosirii îndelungate a metalelor neurodistrugătoare ca aluminiu și mercur în vaccinuri, pe care CDC le confirmă ca fiind deliberat incluse în vaccinurile injectate în copii. Datorită efectului Furia vaccinului, staff-ul editorial al Boston Herald a degenerat într-un viespar ucigaș de terorism domestic ce au curajul cu nerușinare să ceară guvernului plutoane de execuție îndreptate împotriva acelora ce caută să își protejeze copiii de violența vaccinurilor.

Natural News a contactat deja poliția din Boston iar în curând vom completa o plângere penală amănunțită adresată FBI.

Furia Vaccinului este o nouă afecțiune mentală în rândul victimelor violenței vaccinurilor, ce caută să ucidă pe oricine nu este vaccinat

Demenții de la Boston Herald demonstrează de fapt că suferă de o maladie mentală gravă, pe care eu am denumit-o „Furia Vaccinului”. Această boală se manifestă la persoanele ce sunt victime ale violenței vaccinurilor – literalmente degenerați neurologic de la mercur, aluminiu, formaldehidă – ce caută să comită acte de terorism și violență împotriva oricărui individ ce nu a fost afectat încă de vaccinuri. Acest comportament de tip zombi este de fapt o boală mintală epidemică deoarece se răspândește de la o persoană la alta pe măsură ce oamenii sunt forțați a fi vaccinați, ce le cauzează suferință din pricina aceleiași Furii a Vaccinului de care suferă și prietenii săi.

Victimele violenței vaccinurilor devin furioase datorită efectului neurologic pe care îl au metalele grele. Literatura de specialitate ne oferă probe copleșitoare că metalele grele sunt cauza nu numai a violenței dar și a autismului. De exemplu un studiu publicat în Biological Trace Element Research și rezumat într-un articol din Science Daily arată că metalele toxice sunt responsabile de rata crescută a autismului la copii. Alt studiu științific publicat în Environment Internațional arată că expunerea în copilărie la pulbere de plumb cauzează violență extremă – inclusiv atacuri armate– decenii mai târziu.

Editorii Boston Herald cel mai probabil sunt degenerați mental cu siguranță din cauza expunerii lor la metale grele aflate în aceleași vaccinuri pe care ei insistă că ar trebui injectate în toți ceilalți, astfel împrăștiind boala lor mentală și violența la mase din ce în ce mai mari de populație. Acest model de comportament tipic este descris ca „Infestare de tip zombii cu furia vaccinului”. Este atât de predominantă în societatea noastră dominată de Pharma și bolnavă, încât am lansat un clip video și o melodie intitulată „Vaccinul zombie”.

https://www.youtube.com/watch?v=qYI-dC9G0us

Editorii de la Boston Herald rezonează cu genocidul celui de-al Treilea Reich

Ceea ce editorii bolnavi psihic de la Boston Herald nu realizează este cât de aproape se aseamănă apelul lor la execuții în masă a cercetătorilor, naturopaților și jurnaliștilor cu epurarea prin eugenie a celui de-al Treilea Reich. Are rădăcini în Germania nazistă și exterminarea de către stat a 6 milioane de evrei, pe care elita Reichului a decis că sunt un impediment în atingerea obiectivelor regimului lor monstruos (o idee cu care în mod clar Boston Herald este de acord).

Acum, Boston Herald crede că medicii naturopați, cercetătorii și jurnaliștii care sunt prea inteligenți pentru a fi spălați pe creier de ingredientele toxice și decepțiile criminale ale industriei vaccinurilor, ar trebui încolonați de către guvern și omorâți. Probabil Boston Herald crede că scepticii informați asupra vaccinurilor ar trebui transportați în vagoane la locul execuției.

Vaccinurile sunt mortale; pojarul nu a ucis aproape pe nimeni

Am o știre pentru echipa editorială Boston Herald: Mult mai mulți copii sunt uciși anual de vaccinuri decât de pojar, care nu a ucis aproape pe nimeni în ultimele decenii. Rata mortalității din cauza pojarului este aproape zero în lumea noastră modernă, conform chiar cu instituțiile medicale.

Vaccinurile, pe de altă parte mutilează, rănesc sau ucid zeci de mii de copii americani în fiecare an. Guvernul SUA de fapt, tocmai a lansat lista cu despăgubirile pentru victimele vaccinurilor pe anul fiscal 2017 (până acum), și cifra este uriașă .. 159 milioane $ despăgubiri (și crește pe zi ce trece). Vezi dezvăluirea financiară a guvernului la acest link PDF:

Numărul copiilor răniți grav de vaccinuri doar pe anul 2017 de la început până acum, este de peste 60 000 și crește în continuare. Acest număr mai mult ca sigur că va depăși 100 000 de copii până la sfârșitul anului fiscal.

Se pare că aceste numere nu sunt îndeajuns de mari pentru teroriștii demenți ai vaccinurilor de la Boston Herald, care ar vrea să vadă sute de mii de copii mutilați, răniți sau uciși de vaccinuri, ca urmare a executării cu ajutorul guvernului a orcărui individ ce caută să prevină îmbolnăvirile datorate vaccinării pentru a-și proteja copiii nevinovați. Editorii Boston Herald probabil că cred că cei ce neagă încălzirea globală ar trebui de asemenea încarcerați sau executați, deoarece ei (NT Boston Herald)sunt dictatori naziști ce suferă de boli psihice și au tendințe violente.

Am să întocmesc o plângere oficială către FBI din Boston pentru a investiga apelul celor de la Boston Herald la ucidere în masă a scepticilor cu privire la vaccinuri. Prin publicarea apelului la uciderea oamenilor ca mine însumi, Boston Herald s-a angajat în mod evident într-un proces de intimidare criminală și apeluri la violență mortală împotriva oricărui erou al națiunii noastre ce ar trebui lăudat pentru semnalele de alarmă pe care le trage cu privire la industria criminală a vaccinurilor. Editorii Boston Herald tocmai au decis că vor sprijini terorismul prin vaccinare îndreptat împotriva concetățenilor săi americani iar în același timp aplaudând fără îndoială „câmpul de luptă”, dacă medicii holistici și cercetătorii bazați pe probe vor fi uciși în masă. Părerea mea este că acești indivizi de la Boston Herald ar trebui arestați și evaluați psihiatric, unde poate problemele lor mentale vor fi identificate și tratate cu medicamente chimice puternice.

Urmăriți Natural News pentru mai multe știri orientate spre acțiune unde vă puteți alătura efortului de a cere arestarea și încarcerarea întregului staff editorial de la Boston Herald. Pe lângă asta, am un plan de a publica adresele de domiciliu a fiecărui editor Boston Herald pentru siguranța și interesul publicului, pentru a alerta vecinii de prezența psihotică, degenerată teroristo-jurnalistă ce locuiește în apropierea lor (vezi mai jos pentru detalii).

Noua filosofie a Stângii bolnave mental: Ucide-i pe toți care nu sunt de acord cu tine

Nu este interesant că apelul la ucidere în masă a acestui ziar josnic este lăudat public de alte trusturi media ? Vă puteți imagina țipetele dacă un critic al vaccinurilor ar face apel la uciderea în masă a staff-ului editorial de la Boston Herald ? Vedeți, din punctul de vedere al unui avocat bolnav psihic uciderea oamenilor cu care nu sunt de acord, este în regulă, dar uciderea lor însăși este înspăimântătoare, oripilându-i și provocându-le hiperventilație și frică.

Dacă vi se pare familiar, este de fapt aceeași filosofie expusă de studenții radicali de Stânga de la UC Berkley care au scris articole în ziarul universității lor, cerând uciderea susținătorilor conservatori ca Ann Coulter și Milo Yiannopoulos. În același mod ca în cazul Boston Herald, acest apel la crime în masă a fost primit cu bucurie de editorii ziarului facultății, deoarece Stângiștii au devenit bolnavi mental și nebuni ce cred că ar trebui să ucidă pe oricine li se opune.

Stânga politică în America este într-adevăr un „cult al violenței” foarte periculos, plină de nebuni furioși ce reprezintă un pericol real al oricărei societăți civilizate. Din păcate, se pare că nebunia lor se accelerează până la punctul la care își vor incendia propriile orașe, înfuriindu-se împotriva vaccinurilor sigure, sau privilegiile albilor, sau dioxidul de carbon, sau pentru James Comey (NT: șeful FBI care investighează scandalul email-urilor lui H. Clinton), sau împotriva lui James Comey, în funcție de ce conspirație nebunească le inoculează CNN pentru ziua respectivă. (Sunt cu toții prea nebuni pentru a-și da seama ce să creadă din moment în moment, așa că le spune Stephen Colbert dacă e cazul să râdă sau să plângă la diferite declarații și situații).

Și totuși, dacă s-ar deschide focul în masă la Boston Herald de către un nebun ce a pătruns înăuntru și a ucis întregul staff al ziarului deoarece acesta nu e deacord cu punctul lor de vedere, nu ar fi acest act denunțat ca „laș” și „nebun” ? Dar dacă întoarceți 180 de grade situația, dintr-o dată este în regulă ca staff-ul Boston H. să ceară uciderea în masă a tuturor cu care nu sunt de acord, aparent. Astăzi, subiectul este vaccinul, dar mâine Boston H. poate decide ca oamenii care cred în constituția SUA să fie executați de asemenea. Următoarea zi poate vor miza totul pe iluzia nebună a Stângii și vor decide că toți oamenii albi trebuie să moară pentru a asigura „unitate rasială” (sau ceva de genul ăsta). Nu există limită în nebunia acestor Stângiști teroristo-jurnaliști. Sunt un pericol pentru noi toți, iar locul lor este în spatele gratiilor sau sedați la greu într-un ospiciu.

Așa vom sfârși cu toții într-un Război Civil unde degenerații se lovesc cu acțiune cinetică

Iar asta, prieteni este exact calea prin care această națiune îsi va găsi sfârșitul într-un eventual război civil … o lume reală „a bursei cinetice” în care, sicer, bolnavii psihici și teroriștii domestici de la Boston H. nu cred că vor supraviețui deoarece sunt prea incompetenți mental (degenerați de la vaccinuri) să supraviețuiască într-un mod rațional sub stres.

Așa cum își doresc ei de mult ca naturopații și cercetătorii să fie executați de guvern cu pușca, mă îndoiesc foarte tare că știu să folosească o armă de foc, cum să angajeze ținte la distanță mare sau cum să folosească un computer balistic pentru ținte de lunetiști la distanțe extreme – toate aceste aptitudini fac diferența între viață și moarte în situații ce implică confruntări cinetice, după cum arată istoria. Asemenea tuturor Stângiștilor lași și bolnavi psihic, editorii Boston H. doresc ca altcineva să ucidă în locul lor. Prin urmare nevoia de a dezarma populația, creșterea dimensiunii guvernului, incriminarea exprimării libere, apoi apelul ca toată lumea ce nu este de acord cu ei să fie ucisă în masă.

Aceasta este „religia” Stângii și are rădăcini permanente în fascism, violență și tipul de boală psihică extremă care mai devreme sau mai târziu împinge societatea spre destinul Venezuelei sau Coreei de Nord. Boston H. demonstrează deschis exact motivul pentru care liberalismul este nu numai o boală psihică dar și fatal pentru societățile civilizate.

https://vimeo.com/216200564

De ce întocmesc o plângere la FBI și poliția din Boston

În concluzie, în urma acestui apel la uciderea scepticilor privind vaccinurile, Boston H. a declarat război deschis oamenilor ca mine care sunt informați și apărători a-i vieții copiilor nevinovați. Boston H. a amenințat în mod direct scepticii raționali ai vaccinurilor și sunt complici la orice act de agresiune sau violență indreptat împotriva oricăruia dintre noi. Astăzi voi completa o reclamație penală oficială la FBI Boston pentru a le cere să investigheze stafful Boston H. pentru intimidarea lor criminală și apelul la ucidere în masă și voi informa FBI că imi invoc dreptul de a folosi arma de foc pentru autoapărare împotriva demenților violenți precum teroriștii Boston H.

Ca parte a acestui efort, am anunțat deja poliția din Boston și mi-au spus să inaintez o plângere oficială în jurisdicția mea locală pentru ca astfel să poată deschide o investigație asupra Boston H.

În plus mă gândesc să public adresele de domiciliu ale întregului staff al Boston H. ca un „avertisment violent” pentru a fi văzuți de toți cititorii noștri ce locuiesc în Boston și poate nu știu că locuiesc în vecinătatea unor psihopați violenți suferinzi de Furia Vaccinului. Pentru siguranța vecinilor noștri, oamenii trebuie să cunoască pe unde stau acești editori ai Boston H. care fac apel la crime împotriva practicienilor holistici ai sănătății, jurnaliști și cercetători. Probabil voi publica o hartă interactivă Google Map pentru a arăta unde locuiesc cu toții, ca astfel cetățenii să fie în alertă împotriva tratamentelor lor de violență extremă și crimă. Până la urmă, publicăm hărți cu locația violatorilor ca să avertizăm cetățenii. Cred că este timpul să începem să publicăm hărți cu psihopați ai Furiei Vaccinului care fac apel în mod deschis la violență și crimă împotriva membrilor comunității vindecării holistice. (De asemenea plănuiesc să împărtășesc aceste detalii cu FBI pentru a salva din timpul lor de investigații).

În concluzie, nu numai că trebuie să rămânem vigilenți în a ne proteja copiii de violența vaccinurilor; dar trebuie să ne protejăm unii pe alții de Furia Vaccinului și tendințele sale de a transforma adulții în oameni violenți, nebuni agresivi ce lucrează la ziare gen Boston H., ce a devenit clar o oraganizație teroristo-jurnalistă prin apelul public la ucidere în masă a cercetătorilor și jurnaliștilor ca mine.

Stați la curent pe site-ul Vaccines.news pentru update la această poveste pe măsură ce se va desfășura. Ca fapt divers și pentru protecția proprie, sunt licențiat ca purtător de arme de foc, îndeajuns de pregătit tactic în lupta cu arme și îmi revendic public dreptul dat de Dumnezeu de a-mi apăra viața împotriva agresiunilor violente ce îmi pun viața în pericol. Nu voi ezita să acționez în cadrul drepturilor mele legitime, în auto apărarea mea precum și a celorlalți (inclusiv copii nevinovați), împotriva nebunilor violenți degenerați și zeloți ai vaccinurilor cum sunt cei de la Boston H., care ar trebui cu toții închiși la ospiciu sau judecați pentru acte de terorism domestic.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button