12:33 pm - marți, 27 iunie, 2017

Filmari PIETROASA SUTESTI: Preot Maria Vasile Claudiu refuza sa slujeasca cu pomenitorii / Schimbarea butucului la usa busericii / Primarita

Mai 16, 2017 10961 vizualizări 4 comentarii https://goo.gl/PNWZKe

Istoria o stiti:

REACȚIE RAPIDĂ: Diavolul a tăbărât la Pietroasa – Sutești ….

Iata si cateva filmari:

 

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare


4 Comentarii la “Filmari PIETROASA SUTESTI: Preot Maria Vasile Claudiu refuza sa slujeasca cu pomenitorii / Schimbarea butucului la usa busericii / Primarita”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. utzu
  # 16 mai 2017 at 6:02

  Văd că aceste descinderi au devenit practică împământenită, organizate sub protecția poliției sau jandarmeriei. Cred, cu toată amărăciunea, că e timpul să fie formulate niște plângeri penale, inclusiv împotriva polițiștilor asistenți. De asemenea, ar trebui înaintate adrese către IGPR și IGJR, memorii explicative ale cadrului legal, astfel încât părinții care dovedesc o râvnă prea mare în slujirea ereticilor să fie mai rezervați în manifestări, măcar de teama legii dacă nu din frică de Dumnezeu. Iertați. Doamne, ajută!

 2. petra
  # 16 mai 2017 at 10:02

  Infricosator ! ecumenism.http://lumea-ortodoxa.ro/ecumenismul-patriarhia-moscovei/

 3. timisorean1
  # 17 mai 2017 at 20:40

  Ce fete de interlopi la bodyguarzii aia…

 4. Fr. Eugen Brumar
  # 2 iunie 2017 at 18:02

  Da, am vazut filmarea, dar, rog pe credinciosii sa se roage la Bunul Dumnezeu, sa-i smereasca pe acesti tradatori-perversi, care fara nici o rusine au venit cu mercenari-jandarmi, care la randul lor a-u si ei neamuri sau parinti ortodocsi. Protopop? Nu, „protopop” ci, sarlatani fara nici o frica de Dumnezeu. O, sarlatanilor-ecumenisti, de ce nu luati aminte la glasul poporului care isi apara Credinta si care este glasul lui Bunul Dumnezeu?! Nu va mustra constiinta?!

Scrie un comentariu