Filmari PIETROASA SUTESTI: Preot Maria Vasile Claudiu refuza sa slujeasca cu pomenitorii / Schimbarea butucului la usa busericii / Primarita

mai 16, 2017 13603 3 http://bit.ly/2qGpg1J

Istoria o stiti:

REACȚIE RAPIDĂ: Diavolul a tăbărât la Pietroasa – Sutești ….

Iata si cateva filmari:

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Filmari PIETROASA SUTESTI: Preot Maria Vasile Claudiu refuza sa slujeasca cu pomenitorii / Schimbarea butucului la usa busericii / Primarita”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. petra
  # 16 mai 2017 at 10:02

  Infricosator ! ecumenism.http://lumea-ortodoxa.ro/ecumenismul-patriarhia-moscovei/

 2. timisorean1
  # 17 mai 2017 at 20:40

  Ce fete de interlopi la bodyguarzii aia…

 3. Fr. Eugen Brumar
  # 2 iunie 2017 at 18:02

  Da, am vazut filmarea, dar, rog pe credinciosii sa se roage la Bunul Dumnezeu, sa-i smereasca pe acesti tradatori-perversi, care fara nici o rusine au venit cu mercenari-jandarmi, care la randul lor a-u si ei neamuri sau parinti ortodocsi. Protopop? Nu, „protopop” ci, sarlatani fara nici o frica de Dumnezeu. O, sarlatanilor-ecumenisti, de ce nu luati aminte la glasul poporului care isi apara Credinta si care este glasul lui Bunul Dumnezeu?! Nu va mustra constiinta?!

Scrie un comentariu

Scroll Up