Afirmatie morbida, marca Juncker, la Bucuresti: ,,Alte state nu vor părăsi UE, fiindcă o să observe la AUTOPSIE că nu merită efortul”

Mai 15, 2017 2975 vizualizări 1 comentariu goo.gl/Zzom4G

Jean-Claude Juncker, preşedintele Comisiei Europene a spus joi, la întâlnirea cu cetăţenii de la Bucureşti că nu crede că vreun alt stat membru va urma modelul Marii Britanii şi să părăsească UE deoarece “o să observe la autopsie că nu merită efortul”.

 De ce Marea Britanie s-a retras din UE? Vor mai urma şi alte ţări? Întrebarea i-a fost adresată preşedintelui Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker de către un bătrân meşteşugar care de Ziua Europei a venit în Bucureşti să îşi vândă produsele.

“Nu ştiu de ce au vrut să părăsească UE. Cred că este o greşeală. Nu cred că o ţară mare cum este Marea Britanie este mai puternică în afara UE”, a răspuns Juncker, prezent joi la întâlnirea cu cetăţenii care a avut loc la Bucureşti.

Acesta a explicat că 80% din PIB este creat în afara UE.

“Noi suntem continentul cel mai mic. Noi am pierdut din punct de vedere demografic şi de asemenea pierdem influenţă politică. Cred că există şi motive domestice. Am cunoscut doi distrugători: Gorbaciov, care a distrus URSS şi prietenul meu David Cameron. Cred că şi comisarii au făcut unele greşeli. Dar ce se poate face într-un mod mai performant la nivel de regiuni? De aceea încercăm să reducem birocraţia. Am retras 400 de legi. Unii spun că încercăm să reglementăm totul, chiar şi vieţile cetăţenilor”, a adăugat preşedintele Comisiei Europene.

Răspunzând la următoarea întrebare – Vor mai uma şi alte ţări să se despartă de UE?, Juncker a spus: “Nu cred că vor să mai iasă din UE. O să observe la autopsie că nu merită efortul”.

 

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Afirmatie morbida, marca Juncker, la Bucuresti: ,,Alte state nu vor părăsi UE, fiindcă o să observe la AUTOPSIE că nu merită efortul””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. gheorghe
    # 15 mai 2017 at 18:29

    Se credea ca lobotomia „rezolva” probleme psihice – se dovedeste ca si fara lobotomie unii par lipsiti de o parte semnificativa de creier – admitand ca procesarea (macar) se face acolo.
    Individul este expresia sublimatului de idiotenie dominanta in majoritatea covarsitoare a psihopatilor pro-GAY-sisti, anti-europeni de fapt fiindca ei distrug Europa inlocuind-o cu o cloaca islamisto-hinduist-ateista.

Scrie un comentariu