X

STAPANII isi dau in judecata COLONIA: grupul austriac OMV cere bani de la statul roman!

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Stapanii isi dau in judecata colonia: grupul austriac OMV a dat in judecata România! Incredibil, dar adevarat: grupul austriac OMV a avut tupeul de a cere statului roman sa ii ramburseze peste o treime din banii pe care austriecii i-au platit pentru asa zisa “privatizare” a Petrom, si asta in conditiile in care austriecii de la OMV nu si-au respectat contractul semnat la privatizarea Petrom, iar Consiliul Concurentei  a confirmat irevocabil incalcarea legii concurentei de catre OMV!

Mai mult chiar,  OMV Petrom este o companie pe care DIICOT a investigat-o timp de aproximativ un an si jumatate pentru evaziune fiscala, potrivit bursa. ro. Grupul OMV da acum in judecata statul roman, cerand rambursarea a peste o treime din banii platiti la “privatizarea” Petrom, pentru cheltuielile cu dezafectarea sondelor inchise, preluate de la fosta companie romaneasca.

La data de 7 martie, OMV a actionat in judecata statul roman la Curtea de Arbitraj de la Paris, acuzand autoritatile statului roman ca nu au respectat prevederile incluse in contractul de privatizare legate de plata daunelor de mediu, potrivit Economica.net.

Observam astfel ca in pofida tuturor lucrurilor sesizate pana acum de catre presa din Romania dar si de catre unii politicieni si societatea civila, OMV-ul tine sa-si ateste in continuare statutul de “stapan” in colonia numita Romania, iar in loc sa-si recunoasca greselile contraataca sarind direct la beregata statului roman.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Întâi de toate principali vinovați trebuie căutați aici în România, sa vina sa ne spună și noua nepotul mătușii Tamara, cum de au reușit austrieci de la OMV sa devina fericiți posesori al industriei petroliere și petrochimice din Romania la un așa ,, chilipir” cu lanțuri de benzinării aferente dar și cu tot cu resurse date la paket

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button