FOTOGRAFIA ZILEI: „Crucea” de la beatificarea înșelaților de la Fatima

mai 14, 2017 10491 1 http://bit.ly/2qF2NlD

S-au stârnit multe discuții în mediul online despe ciudățenia de „cruce” de la mesa de beatificare a celor doi copii înșelați de arătările drăcești de la Fatima. Papistașii sunt într-un continuu aggiornamento/actualizare a confesiunii lor, îndepărtându-se tot mai mult de Dreapta Credință. „Crucea” de la Fatima este o expresie a ereziei papistașe care a rupt legătura între Răstignirea lui Hristos și Învierea Sa. Când se va face măcar o sinaxa de ierarhi ortodocși în care să se condamne toate aceste inovații papistășești?

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “FOTOGRAFIA ZILEI: „Crucea” de la beatificarea înșelaților de la Fatima”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Mihai
    # 14 mai 2017 at 19:12

    Se va duce si siluan span la Francisc de assisi

Scrie un comentariu

Scroll Up