CRIMELE produse de ideologia noii lumi antihristice: A AVORTAT în luna a 6-a de sarcină și a fost SUSTINUTA de milioane de oameni

mai 14, 2017 6969 1 http://bit.ly/2HbKuj6

O femeie a 28 de ani a luat decizia cutremurătoare a a întrerupe sarcina în luna a 6-a, dincauza unei probleme grave a fătului. 

Eroina articolului este o tânără de 28 de ani, Lindsey Paradiso. Ea împreună cu soțul ei Matt locuiesc în orașul Fredericksburg din Virginia, SUA.

La sfârșitul anului 2015 Lindsey a rămas însărcinată. Cuplul aștepta cu nerăbdare venirea pe lume a bebelușului, chiar i-au găsit și un nume fetiței – Omara. Dar fericirea nu a durat mult timp…

În timpul investigației medicii i-au depistat fătului o tumoare. Lindsey era doar în a 18-a săptămână de sarcină.

La început medicii erau optimiști și sperau că tumoarea se va opri din dezvoltare și o vor putea ajuta pe fetiță după naștere. Din păcate peste doua săptămâni tumoarea s-a dublat!

Medicii erau foarte rezervați vizavi de șansele de supraviețuire a viitorului copil. Ei au sfătuit întreruperea sarcinii, deoarece prezenta un pericol atât pentru făt cât și pentru mamă.

„După săptămâna a 27-a nu va fi posibilă o întrerupere de sarcină naturală. Operația în acest caz este interzisă din cauza riscului prea mare pentru viața femeii ” – a comentat medicul curant.

După o analiză îndelungată a situației, părinții micuței au luat hotărârea sfâșietoare de a avorta…

Situația a devenit tot mai dificilă datorită legislației în vigoare. În State este permis avortul doar până în 14 săptămâni de sarcină. După acest termen este permis să se facă astfel de intervenții doar în clinici specializate. Din această cauză Lindsey a fost nevoită să meargă în alt oraș.

În data de 20 februarie 2016 femeii i-a fost provocată nașterea cu ajutorul unor substanțe speciale. Inima micuței Omar s-a oprit la a 23-a săptămână de dezvoltare. Totuși părinții au avut ocazia să o țină în brațe și să-și ia rămas bun. Peste două zile fetița a fost înmormântată… Povestea nu a luat sfârșit aici!

„Am fost foarte furioasă când am aflat că femeile din țara mea nu au posibiltatea de a alege. Dacă nu aș fi avut posibilitatea de a întrerupe sarcina, nu aș fi avut ocazia să-mi iau rămas bun de la fetița mea.”

Lindsey s-a alăturat unui grup de femei ce apără dreptul la avort în situații speciale. „Eu cred că funcționarilor le va fi mult mai ușor să ia decizii, când vor fi la curent cu necesitățile și istoriile adevărate ale femeilor. Cu siguranță că prin interzicerea avortului, ei vor câștiga audiență, dar câte vieți vor fi distruse!” – a rezumat Paradiso.

NOTĂ OrtodoxINFO

Avortul, indiferent cum il numim,  ramane tot ,,o ucidere”, chiar daca acum are o alta denumire, una care linisteste constiinta si anume: ,,Intrerupere de sarcina”.

Promovarea avorturilor, homosexualitatii si a desfranarii face parte din agenda Noii Ordini Mondiale. Se pare ca prinde tot mai mult la publicul a carui gandire ajunge sa fie modelata in acest sens, de la cele mai mici varste. Adica se promoveaza avortul la varste mult mai mici. Cam prin gimnaziu.

EDUCATIA SEXUALA – poarta prin care se promoveaza IN SCOLI cumplitele pacate: HOMOSEXUALITATEA, AVORTUL, DESFRAUL

Cititi va rog si:

Mamă MUCENIȚĂ: A ales să MOARĂ decât să întrerupă SARCINA

VIDEO (extrem de socant): FILMARI AVORT … Un material obligatoriu de vizionat de catre toti parintii ce apeleaza la „intreruperea de sarcina”

Video: AVORT = MACEL. Ce femeie, dupa ce vede aceste imagini explicite, mai poate face o intrerupere de sarcina?

AVORTUL e o CRIMA oribila. Un elev de 17 a aflat si a lesinat in clasa. Mass-media a inceput o campanie impotriva profesorului de religie ce a prezentat filmul “STRIGATUL MUT”

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “CRIMELE produse de ideologia noii lumi antihristice: A AVORTAT în luna a 6-a de sarcină și a fost SUSTINUTA de milioane de oameni”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Ionut
    # 15 mai 2017 at 10:52

    Stire: gemene siameze separate cu succes in China, mama a refuzat sa faca avort.

Scrie un comentariu

Scroll Up