CONVOI CU TANCURI AMERICANE in trecere prin orasele Eforie si Mangalia cu destinatia vama Bulgaria

Mai 14, 2017 6888 1 http://bit.ly/2H6tOJK

In data de 11 .05.2017, acest convoi militar a fost filmat de catre trecatorii de pe strada,  in orasele Eforie si Mangalia, din judetul Constanta.

Nu exista informatii publice despre el, cum ar fi scopul si destinatia.

Asadar,  judecand dupa faptul ca acest convoi se deplasa dinspre Constanta pe DN39, iar Mangalia se afla foarte aproape de vama Bulgaria, luand apoi in considerare si culoarea echipamentelor militare, care este una de camuflaj pentru o zona desertica, cel mai probabil acest transport va ajunge intr-o zona de razboi din Asia, via Bulgaria-via Turcia si de acolo mai departe…probabil Siria.

Se pare ca acest transport nu a fost singurul, ci ieri a mai fost unul de acelasi tip, urmand aceeasi directie.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “CONVOI CU TANCURI AMERICANE in trecere prin orasele Eforie si Mangalia cu destinatia vama Bulgaria”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. isa
  # 16 mai 2017 at 8:26

  Continua jaful:
  http://www.replicaonline.ro/veste-cumplita-pentru-oil-terminal-americanii-vor-sa-construiasca-un-terminal-petrolier-in-portul-constanta-318297/

  Ideea principala este aceasta: daca nu vreti sa privatizati, atunci va facem concurenta, cu urmatoarele consecinte: posibil sa va falimentam si apoi sa va cumparam pe nimic.

  Nu mai era nevoie de inca un terminal petrolier, in schimb era necesara un terminal LNG, prin intermediul caruia puteau fi aduse gaze ieftine in tara, din Georgia si Azerbaidjan.

Scrie un comentariu

Scroll Up