VA MAI MIRA? Limba romani (tiganeasca), maghiară și limba turcă devin LIMBI OFICIALE DE STAT în spitalele si institutiile sociale din tară, prin votul PSD și ALDE

mai 12, 2017 7208 2 http://bit.ly/2qG4PSp

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “VA MAI MIRA? Limba romani (tiganeasca), maghiară și limba turcă devin LIMBI OFICIALE DE STAT în spitalele si institutiile sociale din tară, prin votul PSD și ALDE”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. yon
  # 12 mai 2017 at 22:44

  atatea sute de ani au mancat si s-au veselit din mila romanilor si n-au avut obraznicia sa le ceara romanilor sa invete limba lor! asta e atac la radacina romanismului, la limba materna care e energia care ne leaga de Dumnezeu.

 2. gheorghe
  # 13 mai 2017 at 9:39

  Nu este spiritul Constitutiei oficializarea altor limbi.
  Pot fi introduse posturi de interpret/translator dar nu poate fi obligatoriu fiindca nu exista nici un principiu constitutional care sa duca la asa ceva.
  Au aplicat ideile bolsevice ale marxismului cultural, promovate de perversa UE.

Scrie un comentariu

Scroll Up