X

Papa Francisc a recunoscut existența Big Bang-ului: „Nu contrazice intervenţia creatorului divin, ci, mai degrabă, o cere”

de null
http://www.trbimg.com/img-51b60bec/turbine/fl-es-fotos-papa-francisco-046

Vaticanul a invitat oameni de știință și cosmologi renumiți să încerce să înțeleagă Big Bang-ul.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Experții vor participa la Observatorul Vaticanului pentru a discuta despre găurile negre, undele gravitationale și singularitățile spațiu-timp, scrie independent.co.uk.

Big Bang-ul (engl. Big Bang, marea explozie) este modelul cosmologic care explică condițiile inițiale și dezvoltarea ulterioară a Universului.

Teoria evoluţiei speciilor şi Big Bang-ul sunt adevărate, susține Papa Francisc.

Papa Francisc a declarat, în 2014, în timpul unui discurs susţinut la Academia Pontificală de Ştiinţe că Dumnezeu nu este un „magician cu o baghetă”.

„Big Bang-ul, pe care astăzi îl considerăm a sta la originea lumii, nu contrazice intervenţia creatorului divin, ci, mai degrabă, o cere. Evoluţia în cadrul naturii nu este incompatibilă cu noţiunea de creaţie, pentru că evoluţia are nevoie de crearea unor fiinţe care să evolueze”, a spus suveranul pontif.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

  1. papa vorbeste de lucifer nu de Dumnezeu, o spun chiar si preotii lui catolici(aia normali la cap nu pedofilii); maine ne va spune si el ca si alti politicieni ca a vorbit cu extraterestrii care sunt ingeri trimisi de “dumnezeu”…acum sa ia act si prelatii ortodocsi pt ce au semnat in realitate.

  2. Ce sa-i ceri unui iezuit?
    Iata ce ne spune Prof. Leuren Moret in interviul filmat “Iezuitii”:
    Part I – Leuren Moret: Jesuits (“Society of Jesus”) originated in Babylon; Are Satanic, rebranded Knights Templar seeking One World Government

    WATCH ON YOU TUBE
    https://www.youtube.com/watch?v=0WxjTzT_VdM&feature=youtu.be

    VANCOUVER – In Part I of a 2 Part interview, ExopoliticsTV interview with Alfred Lambremont Webre, independent scientist Leuren Moret MA, PhD ABD, revealed that the Jesuits in fact originated in Babylon as a diabolical secret society centered around secrecy, power, Satanic sacrifice, and pedophilia that rebranded itself as the Knights Templar at the time of the Crusades and in 1516 resurfaced as the “Society of Jesus”, funded by Francis Borgia 4th Duke of Gandia Spain (1510-1572) [great grandson of Pope Alexander VI – a Borgia Pope.

    Part I: Babylon (Founded 1894 BC) – Assassination to John F. Kennedy (Nov. 22, 1963)

  3. Sfintii parinti primeau lumina cunostintei direct prin descoperire dumnezeiasca, papa o ia de la oamenii de stiinta…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button