Papa Francisc a recunoscut existența Big Bang-ului: „Nu contrazice intervenţia creatorului divin, ci, mai degrabă, o cere”

mai 11, 2017 5955 5 http://bit.ly/2qJ1L84

http://www.trbimg.com/img-51b60bec/turbine/fl-es-fotos-papa-francisco-046

Vaticanul a invitat oameni de știință și cosmologi renumiți să încerce să înțeleagă Big Bang-ul.

Experții vor participa la Observatorul Vaticanului pentru a discuta despre găurile negre, undele gravitationale și singularitățile spațiu-timp, scrie independent.co.uk.

Big Bang-ul (engl. Big Bang, marea explozie) este modelul cosmologic care explică condițiile inițiale și dezvoltarea ulterioară a Universului.

Teoria evoluţiei speciilor şi Big Bang-ul sunt adevărate, susține Papa Francisc.

Papa Francisc a declarat, în 2014, în timpul unui discurs susţinut la Academia Pontificală de Ştiinţe că Dumnezeu nu este un „magician cu o baghetă”.

„Big Bang-ul, pe care astăzi îl considerăm a sta la originea lumii, nu contrazice intervenţia creatorului divin, ci, mai degrabă, o cere. Evoluţia în cadrul naturii nu este incompatibilă cu noţiunea de creaţie, pentru că evoluţia are nevoie de crearea unor fiinţe care să evolueze”, a spus suveranul pontif.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
5 Comentarii la “Papa Francisc a recunoscut existența Big Bang-ului: „Nu contrazice intervenţia creatorului divin, ci, mai degrabă, o cere””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. yon
  # 12 mai 2017 at 0:16

  papa vorbeste de lucifer nu de Dumnezeu, o spun chiar si preotii lui catolici(aia normali la cap nu pedofilii); maine ne va spune si el ca si alti politicieni ca a vorbit cu extraterestrii care sunt ingeri trimisi de „dumnezeu”…acum sa ia act si prelatii ortodocsi pt ce au semnat in realitate.

 2. gheorghe
  # 12 mai 2017 at 4:48

  Ce sa-i ceri unui iezuit?
  Iata ce ne spune Prof. Leuren Moret in interviul filmat „Iezuitii”:
  Part I – Leuren Moret: Jesuits (“Society of Jesus”) originated in Babylon; Are Satanic, rebranded Knights Templar seeking One World Government

  WATCH ON YOU TUBE
  https://www.youtube.com/watch?v=0WxjTzT_VdM&feature=youtu.be

  VANCOUVER – In Part I of a 2 Part interview, ExopoliticsTV interview with Alfred Lambremont Webre, independent scientist Leuren Moret MA, PhD ABD, revealed that the Jesuits in fact originated in Babylon as a diabolical secret society centered around secrecy, power, Satanic sacrifice, and pedophilia that rebranded itself as the Knights Templar at the time of the Crusades and in 1516 resurfaced as the “Society of Jesus”, funded by Francis Borgia 4th Duke of Gandia Spain (1510-1572) [great grandson of Pope Alexander VI – a Borgia Pope.

  Part I: Babylon (Founded 1894 BC) – Assassination to John F. Kennedy (Nov. 22, 1963)

 3. Adrian
  # 12 mai 2017 at 7:35

  Sfintii parinti primeau lumina cunostintei direct prin descoperire dumnezeiasca, papa o ia de la oamenii de stiinta…

 4. Emilian
  # 12 mai 2017 at 8:02

  Hristos a înviat! Ce s-a întâmplat cu newsletter-ul? Nu am mai primit de ceva timp.

Scrie un comentariu

Scroll Up