Jean Claude Juncker în fața parlamentarilor români: ,,Trebuie ca România să poată deveni MEMBRA a spațiului Schengen cât mai CURAND posibil, deoarece este un loc MERITAT”

Mai 11, 2017 2844 3 http://bit.ly/2H7GjVf

Preşedintele Comisiei Europene, Jean Claude Juncker a declarat joi în fața parlamentarilor români că va milita pe lângă autorităţile din România pentru a garanta caracterul ireversibil al progreselor realizate în privinţa MCV.

„Aș dori să subliniez, în denumirea mecanismului de cooperare și verificare, importanța cuvântului cooperare. MCV nu înseamnă sfârșitul sau retragerea reformelor. Cooperarea este esențială pentru că solidaritatea este o legătură de angajament între statele noastre. Știți că puteți conta pe sprijinul Comisiei Europene prin fondurile structurale, în special. Iar eu voi milita pe lângă autoritățile române pentru a garanta caracterul ireversibil al progreselor realizate. În ceea ce privește MCV, aș dori să adaug că nu ar trebui să ne imaginăm că putem adăuga alte noi criterii și exigențe de pe o zi pe altă. Mecanismul de cooperare este bine realizat. Alte exigențe nu vor fi adăugate la cele existente”, a spus Juncker.

El a mai afirmat că România trebuie să devină membră a spațiului Schengen „cât mai curând posibil deoarece este un loc meritat”.

”România își merită locul său natural în sânul UE și în spațiul Schengen. Criteriile de adeziune la spațiul Schengen au fost clare și nu trebuie să îngreunăm aceste criterii. Trebuie ca România să poată deveni membră a spațiului Schengen cât mai curând posibil deoarece este un loc meritat”, a mai spus președintele CE.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Jean Claude Juncker în fața parlamentarilor români: ,,Trebuie ca România să poată deveni MEMBRA a spațiului Schengen cât mai CURAND posibil, deoarece este un loc MERITAT””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. gogu
  # 11 mai 2017 at 16:56

  ce stire e asta? d-astea vedem toata ziua la protv tvr si restul presei politice anticrestine…JC Junker e cu extraterestrii lui …”m-am intalnit cu reprezentantii altor planete”!!!
  https://www.youtube.com/watch?v=RdihvSnSUlQ

 2. Mihai
  # 11 mai 2017 at 18:44

  Acesta mai degrabă sar duce întrun ospiciu

 3. Daniel
  # 12 mai 2017 at 12:54

  Gogu, stirea e un semnal de alarma, cred ca vor sa le traseze liniile aservitilor nostrii de la conducere, plus praf in ochi (uite ue e cu voi, nu plecati! Le este frica de brexit)

Scrie un comentariu

Scroll Up