Hackerii Anonymous catre intreg mapamondul: Începe AL TREILEA RĂZBOI MONDIAL / VIDEO

Mai 11, 2017 22601 vizualizări 0 comentarii goo.gl/ul5MRr

CelebriI hackeri  Anonymous revin cu un avertisment fără precedent care cutremură tot mapamondul. Aceştia susţin că cel de-al Treilea Razboi Mondial este foarte aproape. În 2017 sau 2018 va izbucni conflagraţia mondială din cauza tensiunilor din peninsula coreeană.”Pregatiti-va pentru ce urmeaza. Toate semnele de razboi care se contureaza in peninsula coreeana ies la suprafata. Observam cum toate tarile fac miscari strategice, pregatindu-se pentru o lupta ce va fi rapida si brutala. Este un adevarat razboi ale carui consecinte sunt globale, in care trei superforte sunt implicate, iar restul tarilor vor fi puse sa-si aleaga partea”, transmite gruparea, conform independent.co.uk..

Totul vine dupa ce China a cerut cetatenilor ei stabiliti in Coreea de Nord sa se intoarca, si are in vedere si ultimele teste ale rachetelor balistice intercontinentale Minuteman III ale Statelor Unite si transporturile trupelor americane in Australia. „Chinezii incearca din rasputeri sa previna un razboi, fiindca i-ar pune intr-o situatie economica josnica. Numai saptamana aceasta, dupa multe cereri aduse Statelor Unite si Coreei de Nord sa reduca starea de tensiune, China le-a cerut celor doua state sa inceteze conflictele. Imprevizibilul Donald Trump spus ca ar fi o onoare sa il intalneasca pe Kim Jong-un, dar Spicer a afirmat ca este improbabil ca acest lucru sa se intample”, mai spune Anonymous.

„In momentul in care presedintele Donald Trump ii cauta pe cei ca presedintele din Filipine, Rodrigo Duterte, pentru a se asigura daca sunt de aceeasi parte, dubiile incep sa apara. In orice caz, pana si Duterte a sfatuit ca Statele Unite sa stea departe de Kim Jong-un. Pregati-va pentru ceea ce urmeaza”, incheie Anonymous.

 

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu