Gheorghe Piperea, pentru Olivia Steer: ,,Eu nu cred că statul sau organismele publice sau cine știe ce corporație care își dorește să vandă mai multe medicamente poate să decidă MAI BINE pentru copil, în LOCUL părinților. Vaccinarea obligatorie este NECONSTITUTIONALA”/ VIDEO

Mai 11, 2017 5633 vizualizări 0 comentarii goo.gl/4q5UEl

Scandalul vaccinării obligatorii revine în prim plan. Un cunoscut avocat face afirmații extrem de dure și spune că vaccinarea obligatorie este neconstituțională. Într-un interviu pentru oliviasteer.ro., Gheorghe Piperea a admis că este pro vaccinare, dar nu este de acord cu obligativitatea acesteia.

„Este o lege care trebuie dezbătută cu mai multă atenție. Este o chestiune foarte delicată mai ales în problema copiilor mici care trebuie să crească într-o comunitate de alți copii mici. Un copil mic nu are imunitatea suficient de bine construită ca să se apre singur și să nu dea alte boli celorlalți. Uităm frecvent de dreptul de a decide modul în care să îți organizezi viața. Eu nu cred că statul sau organismele publice sau cine știe ce corporație care își dorește să vîndă mai multe medicamente poate să decidă mai bine pentru copil, în locul părinților. Vaccinarea obligatorie este neconstituțională”, spune Piperea.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu