FOTO/VIDEO: Statul american Colorado a fost lovit de furtuni devastatoare în ultimele zile

Mai 11, 2017 4536 0 http://bit.ly/2H7zcMx

https://pbs.twimg.com/media/C_WLJizU0AAKSPH.jpggr

Statul american Colorado este afectat de câteva zile de furtuni devastatoare și inundații.

În Denver, din cauza furtunii, numeroase străzi au fost inundate, iar reprezentanții Colorado Mills Mall au închis complexul din cauza daunelor produse, potrivit KDVR.

http://cdn.abclocal.go.com/content/kabc/images/cms/1969923_1280x720.jpg

Un clip realizat în timpul unei furtuni din Denver dezvăluie puterea naturii, o imagine impresionantă. În clip se observa o coloană de nori cu aspect de pâlnie.

Clipul îl puteți vizualiza AICI..

https://pbs.twimg.com/media/C_Vap85V0AAH3I1.jpg

Grindina căzută în ultimele zile a fost atât de mare încât a spart geamurile locuințelor și a avariat numeroase mașini. Sute de oameni au raportat pagube foarte mari din cauza grindinei, potrivit Denver Channel.

O casă pare că a fost ciuruită de gloanțe după trecerea furtunii.

Pe o stradă din Denver pare că a nins, dar în realitate s-a depus un strat de grindină. În întreg orașul parcă s-a întors iarna.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up