„Artistul lui Dumnezeu” – Ce poate face un simplu pește contrazice orice ateist sau evoluționist

mai 11, 2017 261636 10 http://bit.ly/2H6znYx

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
10 Comentarii la “„Artistul lui Dumnezeu” – Ce poate face un simplu pește contrazice orice ateist sau evoluționist”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Marius
  # 11 mai 2017 at 13:31

  Mare-I puterea Lui Dumnezeu si minunate sunt creaturile Lui, orb sa fii sa nu vezi asta. Este de ajuns sa scoatem capul pe geam si sa privim natura ca sa ne dam seama cat de binecuvantati suntem. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvanteze pe toti.

 2. isa
  # 11 mai 2017 at 14:00

  uau, e de-a dreptul uimitor!

 3. Chris
  # 12 mai 2017 at 5:11

  Vă salut cu respect… Ajutați-mă puțin, cum contrazice acest video un ateu sau un evoluționist? Mulțumesc!

  • redactor
   # 12 mai 2017 at 8:18

   Pe scurt: Ateii si evolutionistii sustin teoria haosului, ca din nimic s-a format o asa ordine si inteligenta, excluzand interventia unei „entitati superioare”, adica pe Dumnezeu.

 4. Roxana
  # 12 mai 2017 at 10:02

  Acest film este fix dovada ca evolutia este un fapt real, in acest caz competitia pentru imperechere, si fiecare animal s-a adaptat pentru a avea mai multe sanse de a produce urmasi. Alte forme de viata isi atrag partenerele prin alte metode – penaj colorat, dansuri ametitoare, coarne elaborate, sunete diverse. Cat despre constructii si creatii complexe ale animalelor, gasim o multime in natura, de la termite la castori, si toate sunt pentru supravietuirea speciei si protejarea de pradatori.
  Si domnule redactor, nu ati inteles nimic din teoria evolutiei, (care nu are nicio treaba cu ateismul, ci doar cu observatiile stiintifice). Teoria evolutiei fix asta sustine, ca nu poate sa apara din prima o forma de viata complexa, si evolutia s-a facut lent de la forme simple, in sute de milioane de ani, la forme complexe.

 5. Cristi Ilie
  # 13 mai 2017 at 9:31

  Dragă Roxana,
  Tu vorbești despre un „Ceas” complex, minunat, desăvârșit, perfect..!
  Adevărat!
  Numai că moderatorul vorbește despre… „Ceasornicar”!?

 6. Ppn
  # 15 mai 2017 at 7:21

  Ştiinţa nu e contra Credinței, ştiinţa e tot de la Dumnezeu. Cine le pune în contradicție e contra lui Dumnezeu. Evoluția este unealta, prin care Dumnezeu și-a desavârsit Creația.

 7. Coprie
  # 15 mai 2017 at 22:59

  Mi se pare aiurea povestea cu atragerea femelei. După cum toți știm peștii nu se împerechează, așa că nu știu de ce ar zice unii că ar fi din cauza conceptului darvinist „supraviețuirea(genelor) celui mai bun, mai puternic” cred că Dumnezeu i-a zidit în așa fel încât să nu înțeleagă nimeni altceva decât că toată lumea este zidită de Dumnezeu. Însă oamenii nepricepuți nu pot înțelege aceasta.

Scrie un comentariu

Scroll Up