X

“Artistul lui Dumnezeu” – Ce poate face un simplu pește contrazice orice ateist sau evoluționist

de null

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

10 comentarii

  1. Mare-I puterea Lui Dumnezeu si minunate sunt creaturile Lui, orb sa fii sa nu vezi asta. Este de ajuns sa scoatem capul pe geam si sa privim natura ca sa ne dam seama cat de binecuvantati suntem. Dumnezeu sa ne ajute si sa ne binecuvanteze pe toti.

  2. Vă salut cu respect… Ajutați-mă puțin, cum contrazice acest video un ateu sau un evoluționist? Mulțumesc!

    1. Pe scurt: Ateii si evolutionistii sustin teoria haosului, ca din nimic s-a format o asa ordine si inteligenta, excluzand interventia unei “entitati superioare”, adica pe Dumnezeu.

  3. Acest film este fix dovada ca evolutia este un fapt real, in acest caz competitia pentru imperechere, si fiecare animal s-a adaptat pentru a avea mai multe sanse de a produce urmasi. Alte forme de viata isi atrag partenerele prin alte metode – penaj colorat, dansuri ametitoare, coarne elaborate, sunete diverse. Cat despre constructii si creatii complexe ale animalelor, gasim o multime in natura, de la termite la castori, si toate sunt pentru supravietuirea speciei si protejarea de pradatori.
    Si domnule redactor, nu ati inteles nimic din teoria evolutiei, (care nu are nicio treaba cu ateismul, ci doar cu observatiile stiintifice). Teoria evolutiei fix asta sustine, ca nu poate sa apara din prima o forma de viata complexa, si evolutia s-a facut lent de la forme simple, in sute de milioane de ani, la forme complexe.

  4. Dragă Roxana,
    Tu vorbești despre un “Ceas” complex, minunat, desăvârșit, perfect..!
    Adevărat!
    Numai că moderatorul vorbește despre… “Ceasornicar”!?

  5. Ştiinţa nu e contra Credinței, ştiinţa e tot de la Dumnezeu. Cine le pune în contradicție e contra lui Dumnezeu. Evoluția este unealta, prin care Dumnezeu și-a desavârsit Creația.

  6. Mi se pare aiurea povestea cu atragerea femelei. După cum toți știm peștii nu se împerechează, așa că nu știu de ce ar zice unii că ar fi din cauza conceptului darvinist “supraviețuirea(genelor) celui mai bun, mai puternic” cred că Dumnezeu i-a zidit în așa fel încât să nu înțeleagă nimeni altceva decât că toată lumea este zidită de Dumnezeu. Însă oamenii nepricepuți nu pot înțelege aceasta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button