Predica Pr. Ioan Ungureanu de la Schitul Orășeni, județul Botoșani, schit asaltat în ultimile zile de zeci de preoți ecumeniști, 07 mai 2017

Mai 8, 2017 25301 3 http://bit.ly/2H8p7iy

„Ne vom păstra Credința !

Eu vreau să slujesc pe Dumnezeu! Știu că lui Dumnezeu ii place ca cineva să-L slujeasca cinstit și curat!

Eu nu simt în inima mea că aș putea asculta mai mult de stăpânii lumii pământești decât de Stăpânul Cerului și al Pământului!

Nu vom preda niciodată Credința noastră curată !

Ne vom păstra Credința curată!

Fraților, vă rog în frica de Dumnezeu, să ținem Dreapta Credință Ortodoxă! Ea este mai scumpă decât orice, din ea ne vin toate, ea este stâlpul pe care se susține tot ce avem! ”

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Predica Pr. Ioan Ungureanu de la Schitul Orășeni, județul Botoșani, schit asaltat în ultimile zile de zeci de preoți ecumeniști, 07 mai 2017”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. tudor
    # 8 mai 2017 at 15:43

    Vrednic Este!

  2. nicu
    # 8 mai 2017 at 17:25

    https://youtu.be/NmrcYHHGO1M

Scrie un comentariu

Scroll Up