X

În Elveția se vând burgeri și chiftele făcute din insecte …

de null
Foto: https://cdn. rt.com/files/2017.05/original/59073ff8c46188d47a8b45aa.jpg

Începând cu săptămâna trecută, produsele alimentare pe bază de insecte sunt disponibile în magazinele din Elveția, după ce un gigant supermarket elvețian s-a unit cu o altă firmă pentru a crea o gamă de specialități culinare ecologice, pe bază de vietăți înfiorătoare și târâtoare.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Legea elvețiană stipula în trecut că produsele alimentare neobișnuite, ce includ produsele pe bază de insecte, pot fi comercializate cu o autorizare prealabilă.

Dar acum, produse ce conțin 3 tipuri de insecte – greieri, viermi alimentari și lăcuste – pot fi comercializate, atâta timp cât sunt conforme regulilor de siguranță a alimentelor.

Anticipând schimbarea regulilor, gigantul supermarket Coop a spus că lucra cu firma Essento, specializată pe producția de hrană pe bază de insecte, pentru a crea o gamă de delicatese neortodoxe bogată în proteine.

Conform ziarului Elvețian Le Matin, Coop planifică lansarea a 3 produse în aproximativ 100 de ramuri ale magazinului pe parcursul lunii. Cumpărătorii vor putea mânca burgeri și chiftele făcute din insecte.

Compania nu a exclus vânzarea de nevertebrate.

„Noi suntem convinși că este o cerere reală pentru aceste specialități culinare”, a spus purtătoarea de cuvânt a Coop, Angela Wimmer.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

4 comentarii

  1. Ce scirbosenii ne mai imbie ticalosii astia sa inghitim,iar unii din noi,chiar se lasa ghiftuiti cu asa ceva!Fereasca Dumnezeu de asa ceva!

  2. Sa ne amintim totuși că Sf. Ioan Botezatorul manca lăcuste. E scris in Sfânta Scriptură.

  3. daca nu ma insel si Moise a spus ca lacustele pot fi mancate, oricum sunt mai curate decat porcul :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE