X

Răsturnare de situație în Franța (asemănătoare cu cea din SUA?!): Mii de documente ce-l învinovățesc pe Emmanuel Macron au fost făcute publice

de null
https://static.independent.co.uk/s3fs-public/styles/article_small/public/thumbnails/image/2017/01/05/19/macron-1.jpg

În ajunul celui de-al doilea tur al alegerilor la care candidează Emmanuel Macron şi Marine Le Pen, prezidenţialele din Franţa au cunoscut o nouă răsturnare de situaţie cu publicarea pe internet a mii de documente de campanie ale candidatului centrist, o „destabilizare” imediat denunţată de fostul ministru, comentează AFP. Ar fi vorba despre documente privind finanțarea sa masivă din afara Franței printr-o rețea de ONG-uri legate de miliardarul George Soros sau de prinți arabi.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Dezvăluirea acestei piratări masive, „în ultima oră a campaniei oficiale” (care s-a încheiat vineri la orele 22.00 GMT), „indică în mod evident o destabilizare democratică, aşa cum s-a văzut deja în Statele Unite în timpul ultimei campanii prezidenţiale”, a denunţat En Marche!, mişcarea lui Emmanuel Macron într-un comunicat, relatează agerpres.

Imediat după difuzarea lor pe Twitter, aceste documente piratate au fost retransmise de extremă dreapta.

#Macronleaks vor arăta lucruri pe care jurnalismul de investigaţie le-a trecut deliberat sub tăcere? Îngrozitor, acest naufragiu democratic”, a afirmat Florian Philippot, vicepreşedinte al Frontului Naţional, partidul de extrema dreaptă condus de Marine Le Pen, chiar înainte de miezul nopţii şi încheierea campaniei oficiale.

Vineri seară, în total 9 Gb de documente interne ale campaniei lui Emmanuel Macron au fost difuzate pe net de către un internaut numit EMLEAKS.

Unele documente pot fi citit aici:

https://www.scribd.com/document/347383815/Operating-Agreement-La-Providence-Macron#from_embed

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button