VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX INAINTEA CASATORIEI. Altfel …

Mai 5, 2017 8443 vizualizări 1 comentariu goo.gl/cHKmHS

Va invitam sa urmariti conferita Pam Stenzel – Sexul are un pret. Urmare a revolutiei sexuale, bombardati din toate partile de indemnuri la sex fara limite, majoritatea adolescentilor din zilele noastre habar nu au ca trebuie sa ramana virgini pana la casatorie. Aceasta femeie vine insa in mijlocul lor si le aduce aminte. Se straduie sa-i trezeasca. Si le arata si pericolele la care se expun daca se lasa prada desfraului: cumplite si extrem de raspandite boli despre care la orele de „educatie sexuala” aproape nu se sufla o vorba. Pentru ca SISTEMUL nu vrea.

   Cititi va rog si:

Sa intre bine in capatani: FARA SEX in afara casatoriei.

Se vorbea in conferinta si de HPV. Este evident ca daca se curma curvia, se rareste si boala. SISTEMULUI diabolic insa nu-i convine aceasta solutie. Si atunci vine cu „solutia” sa: vaccinul. Adica te vaccinezi si cica poti sa desfranezi linistit mai departe:

Human Papilloma Virus (HPV) si REVOLUTIA SEXUALA. Si cateva detalii despre MERCK, producatorul vaccinului GARDASIL – SILGARD

 

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “VIDEO: Pam Stenzel – „Sex has a price” (Sexul are un pret). Pentru adolescenti: NU FACETI SEX INAINTEA CASATORIEI. Altfel …”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Adi
    # 5 mai 2017 at 12:00

    O colectie pe tema asta, neactualizata.
    https://archive.org/details/Filme-Pro-Vita-Antiavort-antianticonceptionale-etc

Scrie un comentariu