Obamacare vs Trumpcare: Victorie pentru Donald Trump

Mai 5, 2017 3200 1 http://bit.ly/2qGdMeJ

https://hips.htvapps.com/htv-prod-media.s3.amazonaws.com/ibmig/cms/image/wyff/37942538-trumpcare-political-ad-pic-jpg.jpg

Camera Reprezentanţilor din Congresul Statelor Unite a adoptat joi o decizie de abrogare a unor secţiuni importante din legislaţia asigurărilor de sănătate, cunoscută ca Obamacare, transmite Reuters.

Cu 217 voturi pentru şi 213 împotrivă, congresmenii americani i-au asigurat o victorie politică preşedintelui Donald Trump, care promisese în timpul campaniei electorale că va înlocui sistemul de asigurări introdus de predecesorul său, Barack Obama. Niciun membru al opoziţiei democrate nu a votat alătur de majoritatea republicană, observă Reuters.

A fost o victorie şi pentru liderul Camerei Reprezentanţilor, Paul Ryan, care nu reuşise în două rânduri, anul acesta, să asigure votarea noii reforme a asigurărilor de sănătate.

Noua lege urmează să fie dezbătută şi votată în Senat, unde există divergenţe chiar în rândurile republicanilor.

Obamacare – denumită oficial Affordable Care Act, legea asistenţei (medicale) accesibile – a permis asigurarea a circa 20 de milioane de americani excluşi anterior din sistem, reaminteşte Reuters.

Partidul Republican s-a opus de la început celei mai cunoscute realizări pe plan intern a preşedintelui democrat Obama. Aceasta ar urma să fie înlocuită de American Health Care Act, legea americană a asistenţei medicale, pentru care se vehiculează deja numele de Trumpcare.

Intenţia republicanilor este de a elimina multe taxe, inclusiv penalizările pentru cei care refuză să se asigure şi de a reduce fondurile pentru programul Medicaid de asigurări medicale pentru americanii cu venituri mici.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “Obamacare vs Trumpcare: Victorie pentru Donald Trump”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. STOP RFID ( Viorel Ghica )
    # 5 mai 2017 at 16:39

    https://www.youtube.com/watch?v=x_-TDd0sh-U

Scrie un comentariu

Scroll Up