FOTO și VIDEO Ursul adoptat de o familie de ruşi, pe care nu mai vrea s-o părăsească

Mai 5, 2017 5270 1 goo.gl/874FI9

Familia Panteleenko şi ursul lor de 24 de ani FOTO Facebook/Svetlana Panteleenko

Un cuplu de cetăţeni ruşi adopta în urmă cu aproape 24 de ani un pui de urs. Deşi acum cântăreşte câteva sute de kilograme, ursul botezat Stephan are un comportament prietenos, nu a muşcat pe nimeni, zic stăpânii, şi stă cu ei la masă. Uriaşul este o prezenţă constantă pe pagina de Facebook a stăpânilor.

Svetlana şi Yuriy Panteleenko sunt o familie de ruşi, locuiesc în Moscova şi au un animal de companie mai puţin obişnuit: un urs de 24 de ani. Uriaşul cu blană este – cum au declarat cei doi ruşi celor de la Dailymail., New York Post şi boredpanda.com – foarte prietenos, blând, şi iubeşte să fie alintat.

În curtea casei soţilor Panteleenko FOTO Facebook/Svetlana Panteleenko

Ruşii povestesc jurnaliştilor de la site-urile amintite cum l-au crescut pe Stephan de când avea trei luni. Doi vânători l-ar fi găsit în pădure foarte slăbit, fără ursoaică, care ar fi fost probabil ucisă. ”Iubeşte oamenii şi e un urs foarte sociabil. În ciuda a ceea ce gândesc oamenii, el nu e deloc agresiv. Nu am fost muşcaţi de Stephen”,afirmă, în mai 2016, Svetlana celor de la Agenţia de Ştiri Caters, care a publicat în exclusivitate povestea ursului, şi de la care au preluat informaţiile restul publicaţiilor. Potrivit reţelelor sociale, Svetlana lucrează la un circ din Rusia, însă nu apar imagini cu Stephan la circ.

Pozele Caters News Agency:

În înregistrarea video de mai jos, dar şi în fotografiile pe care Svetlana le postează periodic pe Facebook, se vede cum ursul stă cu soţii Panteleenko la masă, mănâncă, cum se uită la televizor cu ei sau cum se joacă în grădină.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “FOTO și VIDEO Ursul adoptat de o familie de ruşi, pe care nu mai vrea s-o părăsească”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. Magda
    # 5 mai 2017 at 12:07

    Minunat!
    Până și animalele răspund la iubire…numai oamenii nu mai vor, sau nu mai pot….

Scrie un comentariu