X

Evreul HARRY ILAN LAUFER este secretar de stat în Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat si vrea ca toate taxele și impozitele să se plătească exclusiv online pana in decembrie 2018

de null

Asta a declarat miercuri, la Slatina.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

El e:

ilan
Foto: http://www.aktual24.ro/el-este-harry-ilan-laufer-secretar-de-stat-in-guvernul-grindeanu-ii-place-sa-pozeze-dezbracat-in-reviste-mondene-ce-spunea-dragnea-despre-julien-ciolos/

Si il stiti de la Antena 3.

A fost numit secretar de stat in Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat pe 18 ianuarie, prin decizie a premierului Sorin Grindeanu.

A intermediat aducerea H&M in Romania. Adica H & M Hennes & Mauritz AB

Si-a început cariera de afaceri in 2002 la agenția de real estate BC Richard Ellis, fiind numit acolo Senior Broker.

În 2005 semneaza cu fondul de investitii NCH  ca Sale Manager pentru lantul de centre comerciale Winmarkt, unde realizeaza Grand Center Ploiesti, un centru comercial de 40.000 metri patrati.

NCH, adica NEW CENTURY HOLDINGS:

Evreul greu GEORGE ROHR stapaneste colosul NEW CENTURY HOLDINGS ce face afaceri in Rusia, Romania si tarile din est. Imperiul detine si site-urile CRESTIN ORTODOX, ZIARE COM, CLOPOTEL RO (ce ne invata copiii cum e cu sexul anal)

La inceputul anului 2007 infiinteaza propria companie, Retail Group, agentie de real estate.

In 2012 este numit vicepresedinte al Holdingului Elita 5, condus de Alexandru Pincevschii din Republica Moldova, evreu si el:

http://arhiva.vipmagazin.md/top-moldoveni/detalii/Alexandru_Pincevschi._Un_businessman_de_excep%C5%A3ie/

Care, foarte interesant, saptamana trecuta a fost retinut la Chisinau de catre Centrul Național Anticorupție:

PARTENERUL unui cunoscut MEMBRU al Guvernului, REȚINUT! Lovitură de peste hotare pentru Cabinetul Grindeanu | EXCLUSIV

Etc.

Etc.

Etc.

Ce sa mai, copil minune Harry Ilan Laufer asta.

Nascut in Israel, din 1997 traieste in Romania si s-a casatorit la Bucuresti cu Alina Craciun, care cica-i vedeta. Femeia a declarat ca se leapada de Ortodoxie si ca trece iudaism:

Fosta soţie a lui Jorge ÎŞI SCHIMBĂ RELIGIA pentru iubitul ei! Vezi când au stabilit nunta!

Nunta evreiasca:

http://www.youtube.com/watch?v=DVlIMlHeX3k

 

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

5 comentarii

    1. FMI deocamdata ia in calcul doar macroeconomia, deci gigantii economici, care deja fac tranzactii doar prin intermediul conturilor bancare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button