Breaking Israel News: „PROFEȚIA” ȘOCANTĂ a rabinului Nachmani despre rolul COREEI DE NORD în războiul final al lui Gog și Magog și sfârșitul vremurilor

Mai 4, 2017 34059 4 http://bit.ly/2H42Q5o

Foto: https://www.breakingisraelnews.com/wp-content/uploads/2017/04/shutterstock_410259007-1.jpg

„Căci un foc se aprinde în nările Mele, și arde pînă în adâncurile pământului, și mistuie pământul cu rodul lui, și pune în flăcări temeliile munților.” Deuteronomul 32:22 (Biblia Israelului)

Coreea de Nord s-a arătat recent drept o amenințare majoră pentru lumea occidentală, dar un cabbalist remarcabil a prezis acum 22 de ani că națiunea de necinstiți va deveni cheia nucleară a războiului final al lui Gog și Magog. Acum că politica s-a schimbat, dezvăluind caracterul profetic al cuvintelor rabinului, un alt aspect arată o înțelegere profund biblică a amenințării cu care ne confruntăm astăzi.

Când Rabinul Levi Sa’adia Nachamani. a ținut un discurs în 1994, cu o lună înainte de moartea sa, a avertizat în mod surprinzător că din toate amenințările la adresa Israelului, Coreea de Nord reprezintă cel mai mare pericol.

„Nu Siria, nu Persia (Iran), nici Babilonul (Irak), și nici Gaddafi (Libia)”, a declarat rabinul, numind cele mai mari amenințări ale Israelului la momentul respectiv.

„Coreea va ajunge aici.”

Rabinul Levi Sa’adia Nachmani Foto: https://www.breakingisraelnews.com/wp-content/uploads/2017/04/saadya.png

Previziunile rabinului Nachmani au fost șocante din mai multe motive. El a prezis cu exactitate Războiul de Șase Zile din 1967 și Războiul Yom Kippur din 1973, dând credibilitate predicției sale, dar era de neconceput că amenințările pe care le-a menționat, toate reprezentând cele mai mari pericole pentru Israel în acel moment, vor dispărea. Așa cum a demonstrat timpul, tocmai asta s-a întâmplat de când rabinul și-a ținut cuvântul.

Chiar mai perversă a fost prezicerea că Coreea de Nord ar amenința Israelul, deoarece Coreea de Nord nu era nici măcar considerată o  amenințare adevărată pentru orice altă țară în afară de Coreea de Sud la vremea respectivă.

Acest lucru s-a schimbat dramatic în ultimii ani. De la primul test nuclear de acum zece ani, testarea armelor din Coreea de Nord a crescut în frecvență și mărime. Cuplată cu programul său de rachete, condamnat de ONU și de țările învecinate, Coreea de Nord și-a exprimat clar intențiile și capacitățile agresive. La începutul lunii aprilie, reprezentantul Casei Albe, Nick Rivero, a fost citat spunând că Statele Unite sunt „foarte apropiate” de implicarea într-un fel de represalii față de Coreea de Nord.

În predicția sa, rabinul Nachmani a oferit o referință biblică pentru a susține afirmația că țara îndepărtată va deveni într-o bună zi o amenințare majoră. El a avertizat că „She’ol” va veni în Israel. She’ol este termenul din ebraică pentru iad, dar este scris în același mod în ebraică ca Seoul, capitala Coreei de Sud. Rabinul a citat un verset care a sugerat numele orașului îndepărtat cu tendințe nucleare.

„M-au întărâtat spre gelozie cu un dumnezeu străin; M-au provocat cu vanitățile lor; Și îi voi întărâta către un popor străin; Îi voi provoca cu o națiune ticăloasă. Căci un foc se aprinde în nările mele, și arde până la adâncurile pământului (Sheol), și mistuie pământul cu rodul lui și pune focul temeliei munților.” Deuteronom 32:22

Dov Bar Leib, un blogger care vorbește despre sfârșitul vremurilor, a explicat aparenta confuzie a Coreei de Nord cu Coreea de Sud pentru Breaking Israel News.

„Rabinul Nachmani a sugerat că focul lui Dumnezeu citat în verset este un război nuclear care va începe între Coreea de Nord și Coreea de Sud. Coreea de Nord va ataca Seoul, capitala Coreei de Sud. Aceleasi arme nucleare vor fi folosite de Iran pentru a ameninta Israelul”, a clarificat el.

„În versete, dumnezeul străin este tendința globală actuală spre ateism”, a explicat Bar Leib. „Poporul străin sunt palestinienii care nu sunt o națiune”.

Bar Leib a explicat că referința rabinului Nachmani la Coreea de Nord îșI are izvorul în Zohar, lucrarea fundamentală a misticismului evreiesc. El a citat o secțiune din Zohar (VaEira 32a), care afirmă că națiunea islamului va avea să domnească 1.300 de ani în țara lui Israel, 100 de ani pentru fiecare an până când Ishmael a fost circumcis. După acea perioadă, o națiune „de la marginea pământului” s-ar ridica împotriva Romei și ar lupta împotriva ei timp de trei luni.

„Globul nu are o margine”, a recunoscut Bar Leib.

„Dar linia internațională de schimbare a datei trece prin Coreea de Nord. Acea linie este în practică linia de divizare de pe glob, din punct de vedere tehnic reprezintă începutul și sfârșitul.”

Zohar, de care amintește Bar Leb, citează un verset din Isaia care descrie acest război catastrofic cu țara de la marginea lumii.

„Sabia lui Hashem este plină cu sânge, este unsă cu grăsime, cu sânge de miei și țapi, cu grăsimea rinichilor de berbeci; Căci Hashem face jertfă în Boțra, și un mare măcel în țara Edomului.” Isaia 34: 6

„Bozrah este un oraș șiit din Irak, controlat tehnic de Iran”, a explicat Bar Leib.

Bozrah este descris în Zohar ca aliat cu țara de la marginea lumii, care, după Bar Leib, este Coreea de Nord.

„Aceasta este sursa biblică pentru această legătură nesănătoasă și improbabilă, numită Bpzrah, dintre Iran și Coreea de Nord, descrisă ca marginea pământului. Edom, dușmanul lor comun, este Lumea Occidentală.”

O alianță între Iran și Coreea de Nord pare ilogică, deoarece cele două națiuni nu au nimic în comun, neîmpărtășind nici aceeași religie sau frontieră. Ele par a fi unite doar în ura lor pentru lumea occidentală, o comunitate care i-a determinat să coopereze în programele lor intercontinentale de rachete balistice și, probabil, și în programele lor nucleare.

„Când cei doi aliați se întâlnesc, așa cum este descris în Zohar”, a explicat Bar Leib, „acesta va fi ultimul război al lui Gog și Magog, așa cum a fost descris de rabinul Nachmani”.

Urmăriți predicția rabinului Nachmani (în ebraică cu subtitrări în limba engleză):

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
4 Comentarii la “Breaking Israel News: „PROFEȚIA” ȘOCANTĂ a rabinului Nachmani despre rolul COREEI DE NORD în războiul final al lui Gog și Magog și sfârșitul vremurilor”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. ma gogu
  # 4 mai 2017 at 14:30

  Asa vor ei sa se intample, profetiile lor sunt lucrate manual de mossad…abia asteapta sa crape 6 miliarde de oameni dupa cum isi doresc magnatii lor, apoi sa-l prezinte pe „mesia”

 2. mihail
  # 4 mai 2017 at 14:40

  Hristos a înviat!
  Și eu mor de râs când văd tot felul de „profeți” din ăștia! Păi mă băieți dacă voi le planificați cum să nu profețiți cu precizie despre ce se întâmplă în viitor? Coreea de nord, China, Rusia Sovietică și Hitler au fost toți aduși la forma care au fost și există prin finanțare și transfer de tehnologie de către aceeași entitate care în cartea Apocalipsei cap. XIII este apelată cu denumirea de Fiară. Citiţi vă rog „The best enemy money can buy“ de profesorul universitar Antony C. Sutton. La fel „National Suicide: Military Aid to the Soviet Union”, „Wall Street and the Bolshevik Revolution”, „Wall Street and the Rise of Hitler”, etc. Încă se mai găsesc pe internet. Free. Citiți-le până nu intervine ministerul adevărului de la google și le șterge. Numai istorie adevărată din documente oficiale.
  Așa că să fim atenți și să nu mai zicem la astfel de oameni profeți ci „planificatori”.
  Dumnezeu să ne ajute la toți!
  Mihail

 3. RomeoB
  # 4 mai 2017 at 18:05

  In introducera cartii Nesfintitii sfinti, autorul, calugara la man Piskov povestesete ca in vremea studentiei, impreuna cu alti colegi facea sedinte de spiritism. La un moment dat, au cerut spiritului sa-i spuna cine va fi urmatorul presedinte al urss. Spiritul i-a sus: Mihail Seregeevici Gorbaciov.
  Cei din jurul mesei au ramas surprinsi: nu exista nici un lider politic important la Kremlin cu numele Gorbaciov.
  Peste cateva luni au fost si mai surprinsi: Mihail Gorbaciov a devenit menbru supleant secundar prin sovietul suprem, mai apoi devenint preserinde ccpcus, urss etc.

  Prin urmare, dracii pot cunoaste planurile masoneriei, si pot specula.
  Dar nu avem o profetie in adevaratul sens al cuvantului. Arhimandritul Tihon care a trait pe viu experienta si o descrie in carte nu comenteaza in nici un fel „profetia spiritistilor”.

  Personal greu de crezut ca urzeala dracilor are o bataie atat de lunga….
  O chestie de conjunctura si de nimereala…

 4. yon
  # 14 mai 2017 at 0:03

  coreea se va reunifica! vor fi 5 tari cu bombe nucleare in zona! israelul are tot interesul sa isi creeze dusmani si sa se victimizeze. Cati stiu ca coreea de nord are bomba atomica furata de la englezi de catre agenti mossad care au intermediat vanzarea.

Scrie un comentariu

Scroll Up