CUTREMUR 4,2 GRADE in Vrancea, ora 08:59

mai 3, 2017 3044 1 http://bit.ly/2qFtaI7

Un cutremur de 4,2 grade a avut loc in zona Vrancea - UPDATE

Un seism cu magnitudinea de 4,2 grade pe scara Richter s-a produs miercuri dimineata in zona seismica Vrancea, judetul Buzau.
Conform Institutului National de Cercetare Dezvoltare pentru Fizica Pamantului (INFP), cutremurul s-a produs la ora 08:59, la o adancime de 150 de kilometri. Initial, INFP anuntase o magnitudine de 4,4 grade pe scara Richter, insa a revizuit apoi cifrele.
Cele mai apropiate orase de epicentru sunt Nehoiu (30 km), Covasna (38 km), Intorsura Buzaului (48 km), Targu Secuiesc (51 km), Slanic-Moldova (56 km).

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
cuvinte cheie:
Categorii:
articole asemănătoare
Un comentariu la “CUTREMUR 4,2 GRADE in Vrancea, ora 08:59”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
  1. olae
    # 3 mai 2017 at 13:09

    in vrancea se fac fractiuni hidaulice pt gaz de sist. legaturile cu cutremurele sunt dovedite prin studii oficiale dar ai nostri nu recunosc. semnele sfarsitului se arata si prin cutremure multe

Scrie un comentariu

Scroll Up