Cutremur puternic în nord-vestul provinciei canadiene Columbia Britanică, la granița cu Alaska

Mai 2, 2017 3908 0 http://bit.ly/2qIfooa

http://www.cotidianul.ro/upload/images/original/cutremur.czoavxr98u.jpg

Pe 1 Mai a avut loc un cutremur cu magnitudinea de 6,2 în Alaska, în partea de sud-est.

Seismul s-a produs la o adâncime de 4 km, la 1 464 km NE de Vancouver, potrivit ziarului online ZIUA de Constanța.

Un cutremur de suprafaţă cu magnitudinea de 6,2 de grade a avut loc luni în nord-vestul provinciei canadiene Columbia Britanică, a anunţat Institutul american de geofizică (USGS), care a precizat că seismul a fost urmat de mai multe replici puternice, inclusiv una de 6,3 grade, informează Mediafax.

Cutremurul a fost resimţit în mai multe localităţi din Columbia Britanică şi Alaska, însă nu s-au înregistrat victime sau pagube semnificative, relatează Stiripesurse.ro.

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up