Demonizarea sufletului prin yoga: adepții MISA în tabară spirituală

Mai 1, 2017 13054 0 http://bit.ly/2H90WAw

http://adevarul.ro/assets/adevarul.ro/MRImage/2017/04/30/5905b13f5ab6550cb8ac63f0/646×404.jpg

Dacă hotelierii din alte staţiuni se roagă ca de 1 mai să fie vreme bună, la Herculane nu prea conteză acest aspect. Chiar dacă vremea este mohorâtă şi a plouat în ultimele zile, staţiunea a ieşit din hibernare.

Peste 2.000 de yoghini au sosit deja pentru a participa la Tabăra Spirituală Yoghină de Vacanţă, desfăşurată în 26 aprile-7 mai. Adepţii MISA au zilnic coferinţe, meditaţii şi câte o spirală cu diverse teme spirituale.

În Herculane toată lumea ştie că au venit yoghinii şi se bucură. “Zile întregi nu vezi picior de om pe străzi. Suntem noi şi câinii vagabonzi”, ne spune o localnică. Tocmai şi-a deschis, de două zile, chioşcul cu suveniruri şi aşteaptă să-i crească vânzarea pentru că în iarna care a trecut şi-a cam terminat toate rezervele.

Yoghinii vin în Herculane din 1993, în fiecare an. Au ales staţiunea cărăşeană pentru spatiul de cazare numeros, pentru Platoul Coronini, care le dă posibilitatea desfăşurării unor spirale în aer liber, dar şi pentru clima mediteraniană şi zona puternic ozonizată de la 800 de metri, similară cu cea de 3000 de metri.

“Când am venit prima dată, era un loc părăsit. Nu existau vile, nu existau hoteluri noi. Am contribuit la dezvoltarea staţiunii pentru că noi venim într-o perioadă scurtă cu un capital imens. Oamenii au observat acest potenţial şi l-au folosit”, spune Costică Cojocaru purtătorul de cuvânt MISA.

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și bani. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up