X

Regizorul “Alien”, Ridley Scott, pregateste masele pentru intalnirea cu DRACII: ,,extraterestrii EXISTA si VOR VENI DUPA NOI”

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Unul dintre cei mai cunoscuti regizori de la Hollywood, Ridley Scott, este de parere ca extraterestrii exista, sunt mult mai inteligenti decat oamenii si vor veni dupa noi.

Britanicul, de patru ori nominalizat la Oscar, se pregateste sa lanseze, luna viitoare, al saselea film al unei serii de legenda – “Alien: Covenant”.

“Cred in fiintele superioare. Cred ca este cu siguranta probabila (existenta lor – n.red.). Un expert cu care am vorbit la NASA mi-a spus ‘Te-ai uitat vreodata pe cer noaptea?

Vrei sa spui ca noi suntem tot?’ Asta este ridicol.

Expertii au inaintat acum un numar dupa ce au analizat ce este acolo (in Univers – n.red.). Ei spun ca exista intre 100 si 200 de entitati care ar putea avea o evolutie similara noua, chiar acum.

Asa ca, daca vedeti un lucru urias pe cer, fugiti. Pentru ca ei sunt mult mai destepti decat suntem noi si, daca esti atat de prost incat sa ii infrunti, vei fi eliminat in trei secunde”, spune regizorul “Alien”, film lansat in urma cu 38 de ani, citat de Sky News.

Regizor al altor filme despre extraterestri, viata in spatiu sau viitorul omenirii, printre care “Martianul”, “Blade Runner” si “Prometeus”, Scott, in varsta de 79 de ani, a fost innobilat in anul 2003 si va realiza un film despre Batalia Angliei, din Al Doilea Razboi Mondial.

 

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

2 comentarii

  1. Evident ca “extraterestrii” sunt vechii demoni deghizati acum in “alieni”. pentru ca se adapteaza si ei “evolutiei” =degenerarii umanitatii. chair si cercetatori atei ai “fenomenului Ufo” o recunosc (J Valee) cu juma de gura..?
    Ps
    chiar si “stiintific” (dpdv al unor oameni de stiinta care se pretind sceptici si “rationali”) sansele ca in univers sa existe rase intelligente sunt infime..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button