Regizorul „Alien”, Ridley Scott, pregateste masele pentru intalnirea cu DRACII: ,,extraterestrii EXISTA si VOR VENI DUPA NOI”

Apr 29, 2017 9562 2 http://bit.ly/2H67WhB

Unul dintre cei mai cunoscuti regizori de la Hollywood, Ridley Scott, este de parere ca extraterestrii exista, sunt mult mai inteligenti decat oamenii si vor veni dupa noi.

Britanicul, de patru ori nominalizat la Oscar, se pregateste sa lanseze, luna viitoare, al saselea film al unei serii de legenda – „Alien: Covenant”.

„Cred in fiintele superioare. Cred ca este cu siguranta probabila (existenta lor – n.red.). Un expert cu care am vorbit la NASA mi-a spus ‘Te-ai uitat vreodata pe cer noaptea?

Vrei sa spui ca noi suntem tot?’ Asta este ridicol.

Expertii au inaintat acum un numar dupa ce au analizat ce este acolo (in Univers – n.red.). Ei spun ca exista intre 100 si 200 de entitati care ar putea avea o evolutie similara noua, chiar acum.

Asa ca, daca vedeti un lucru urias pe cer, fugiti. Pentru ca ei sunt mult mai destepti decat suntem noi si, daca esti atat de prost incat sa ii infrunti, vei fi eliminat in trei secunde”, spune regizorul „Alien”, film lansat in urma cu 38 de ani, citat de Sky News..

Regizor al altor filme despre extraterestri, viata in spatiu sau viitorul omenirii, printre care „Martianul”, „Blade Runner” si „Prometeus”, Scott, in varsta de 79 de ani, a fost innobilat in anul 2003 si va realiza un film despre Batalia Angliei, din Al Doilea Razboi Mondial.

 

NOTĂ OrtodoxINFO
Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
Categorii:
articole asemănătoare
2 Comentarii la “Regizorul „Alien”, Ridley Scott, pregateste masele pentru intalnirea cu DRACII: ,,extraterestrii EXISTA si VOR VENI DUPA NOI””
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. petrupetru
  # 30 aprilie 2017 at 11:34

  Ridley Scott asta nu arata bine deloc!
  🙂

 2. kosk
  # 30 aprilie 2017 at 17:43

  Evident ca „extraterestrii” sunt vechii demoni deghizati acum in „alieni”. pentru ca se adapteaza si ei „evolutiei” =degenerarii umanitatii. chair si cercetatori atei ai „fenomenului Ufo” o recunosc (J Valee) cu juma de gura..?
  Ps
  chiar si „stiintific” (dpdv al unor oameni de stiinta care se pretind sceptici si „rationali”) sansele ca in univers sa existe rase intelligente sunt infime..

Scrie un comentariu

Scroll Up