Camelia Smicala, o doctoriță româncă a fost condamnată la închisoare, în Finlanda, pentru defăimarea autorităţilor atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii

Apr 29, 2017 10540 3 goo.gl/AVTc7X

Un nou caz strigător la cer cu o româncă din străinătate. Judecătorii din Finlanda au dat o hotărâre de neînţeles. Camelia Smicală, medicul român stabilit de 12 ani în ţara scandinavă, a fost condamnată la şase luni de arest pentru defăimarea autorităţilor atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii.

 

Aceasta a fost acuzată şi băgată în arest pentru că i-ar fi defăimat pe executorii judecătoreşti care au intervenit în forţă, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Povestea dramatică a româncei căreia statul finlandez i-a luat copiii minori, pe Mihail (11 ani) şi pe Maria (10 ani), încredinţându-i serviciului de Protecţie a Minorilor, seamănă mult cu cea a familiei Bodnariu din Norvegia, confom vestea.net..

 

„Prima reacţie a fost să-i iau în braţe şi să-i apăr cu corpul meu. Aşa mi-au fost rupte coastele. Andreea a sunat la poliţie. La venirea poliţiei, executorii judecătoreşti au înhăţat copiii, i-au urcat în maşina socialului şi au disparut. Abia dupa ce copiii au fost răpiţi, Socialul a făcut decizia de preluare a copiilor în plasament“, a povestit femeia.

Exact la un an de la scena traumatizantă la care au fost supuşi, pe 16 mai 2016, copiii au fost luaţi de poliţie de la şcoală şi duşi la casa de copii, respectiv într-o familie. „Am fost condamnată la şase luni”, a anunţat medicul pe facebook.

NOTĂ OrtodoxINFO
Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
3 Comentarii la “Camelia Smicala, o doctoriță româncă a fost condamnată la închisoare, în Finlanda, pentru defăimarea autorităţilor atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
 1. Un roman
  # 30 aprilie 2017 at 0:03

  ban

  Daca vrei sa te obosesti un pic inainte sa judeci, poate te uiti pe siteul dnei Camelia Smicala unde spune ca finlandezii nu au permis statului roman sa se prezinte. Nu mai defaima statul roman asa aiurea.

  • redactor
   # 30 aprilie 2017 at 0:25

   Un roman

   Nu au permis …

 2. STOP RFID ( Viorel Ghica )
  # 30 aprilie 2017 at 10:19

  https://www.youtube.com/watch?v=zkO0GStv_Ow

Scrie un comentariu