X

Camelia Smicala, o doctoriță româncă a fost condamnată la închisoare, în Finlanda, pentru defăimarea autorităţilor atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Un nou caz strigător la cer cu o româncă din străinătate.  Judecătorii din Finlanda au dat o hotărâre de neînţeles. Camelia Smicală, medicul român stabilit de 12 ani în ţara scandinavă, a fost condamnată la şase luni de arest pentru defăimarea autorităţilor atunci când executorii judecătoreşti i-au luat copiii.

 

Aceasta a fost acuzată şi băgată în arest pentru că i-ar fi defăimat pe executorii judecătoreşti care au intervenit în forţă, în urmă cu doi ani, pentru a-i prelua copiii. Povestea dramatică a româncei căreia statul finlandez i-a luat copiii minori, pe Mihail (11 ani) şi pe Maria (10 ani), încredinţându-i serviciului de Protecţie a Minorilor, seamănă mult cu cea a familiei Bodnariu din Norvegia, confom vestea.net.

 

„Prima reacţie a fost să-i iau în braţe şi să-i apăr cu corpul meu. Aşa mi-au fost rupte coastele. Andreea a sunat la poliţie. La venirea poliţiei, executorii judecătoreşti au înhăţat copiii, i-au urcat în maşina socialului şi au disparut. Abia dupa ce copiii au fost răpiţi, Socialul a făcut decizia de preluare a copiilor în plasament“, a povestit femeia.

Exact la un an de la scena traumatizantă la care au fost supuşi, pe 16 mai 2016, copiii au fost luaţi de poliţie de la şcoală şi duşi la casa de copii, respectiv într-o familie. “Am fost condamnată la şase luni”, a anunţat medicul pe facebook.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

3 comentarii

  1. ban

    Daca vrei sa te obosesti un pic inainte sa judeci, poate te uiti pe siteul dnei Camelia Smicala unde spune ca finlandezii nu au permis statului roman sa se prezinte. Nu mai defaima statul roman asa aiurea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
Vă rugăm să sprijiniți portalul OrtodoxINFO! Mai avem de achitat facturi pentru întreținerea site-ului și resursele noastre nu sunt suficiente. Vă mulțumim! DONAȚIE