X

Maria Şarapova: „Mi s-au oferit wild card-uri, nu trofee!“

de null

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Numeroşi jucători şi jucătoare au criticat faptul că i se acordă wild-card-uri Mariei Şarapova, considerând că ea ar trebui să evolueze la turneele mici pentru a reveni în top.

Ultima pe lista criticilor este canadianca Eugenie Bouchard (23 de ani), care consideră că Şarapova n-ar mai fi trebuit să revină deloc în tenisul profesionist. „Nu cred că ar trebui să se permită unei trişoare să practice din nou un sport, indiferent care ar fi acesta. Este incorect faţă de ceilalţi jucători care procedează în mod corect. Cred că WTA transmite un mesaj greşit copiilor: trişaţi şi veţi fi reprimiţi cu braţele deschise“, a zis Bouchard într-un interviu prezentat pe canalul YouTube al grupului turc de radio-televiziune TRT World. Şarapova a fost invitată şi la turneul de la Madrid, organizat de Ion Ţiriac, şi la cel de la Roma.

În replică, rusoaica susţine că toate aceste critici sunt exagerate, întrucât nu i se pune pe tavă niciun trofeu. „Îi sunt recunoscătoare lui Markus Günthardt pentru că mi-a dat oportunitatea să joc la acest turneu, care are unul dintre cele mai grele tablouri. Sunt multe jucătoare din Top 10 prezente aici. Mi s-au oferit wild card-uri de câtre directorii de turnee şi le-am acceptat pentru a putea să evoluez pe tabloul principal. Nu mi s-au oferit trofee. Tot am de jucat meciuri şi trebuie să le câştig“, a spus Şarapova.

Reclame

Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Un comentariu

  1. Frumoasa, cu bun simt si chiar etica pealocuri (de fatada) aceasta sportiva, doar ca are anturaje dubioase ..de cele mai multe ori perciunate !!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button