DUPA CE A FUMAT 100 DE ANI, o femeie din Franta detine recordul de a fi cea mai longevivă persoană din lume. SECRETUL: NU EXISTA UNUL

apr. 27, 2017 3412 0 http://bit.ly/2H7nuBU

O femeie din Franța a reușit să zdruncine convingerile avute de medici până acum, în ceea ce privește un stil de viață sănătos. Aceasta a trăit până la 122 de ani, iar timp de 100 de ani a fumat

Este povestea unei femei din Franța, pe nume Jeanne Calment. S-a născut în 1875 și a murit în anul 1997, la incredibila vârstă de 122 de ani.

Deține recordul pentru cea mai longevivă persoană din lume. Așa cum era de așteptat, medicii și specialiștii au fost imediat interesați de cazul ei, în dorința de a elucida misterul unei vieți cât mai îndelungate.

Nu mică le-a fost surpriza să afle că femeia fumase timp de 100 de ani și nu a ținut o dietă specială.

Spunea că singurul său secret e faptul că bea vin de porto, consumă mult ulei de măsline și aproximativ un kilogram de ciocolată pe săptămână.

După numeroase cercetări, se pare că secretul longevității sale a stat în gândire, contrar așteptărilor medicilor.

Femeia zicea adesea: „Păstrează-ți zâmbetul mereu, așa aș explica de ce am trăit atât de mult”.

NOTĂ OrtodoxINFO

Omul modern este foarte preocupat de a prelungi cat mai mult viata sa efemera pe acest pamant. Atunci cand afla despre astfel de cazuri, incearca sa afle care este secretul.Dar se pare ca nu exista unul, iar cei care au ajuns la varste ce depasesc suta de ani, nu au urmat diete si nici nu si-au facut un scop in sine din atingerea acestor varste. Dar, poate chiar acesta este secretul….

In fine, poate am atinge si noi astfel de varste daca nu am avea parte din plin de chemtrails, hrana si apa plina de chimicale, modificari genetice, mercur in vaccinuri etc.

Se pare totusi ca cel mai longeviv a fost un roman … tot fumator:

Varste de 120, 140, 180 si peste 200 de ani la romanii din trecut …

 

 

 

 

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Scrie un comentariu

Scroll Up