X

„Hrana artificială” produsă de compania Impossible Foods, sponsorizată de Bill Gates și Google, este compusă din organisme modificate genetic (OMG) și glutamat monosodic (GMS) … mai uimește pe cineva ?

de null
Foto: http://www. naturalnews.com/wp-content/uploads/sites/91/2017/01/gmo-corn.jpg

Când vine vorba de inovații în Silicon Valley, nimic nu este inviolabil – inclusiv carnea ! Așa este, o echipă de ingineri chimiști au dezvoltat un nou tip de carne artificială sub brandul „Impossible Foods” care, cu sprijinul lui Bill Gates, Google și a multor alți suspecți de serviciu, este promovată ca o alternativă viabilă a cărnii care arată, are gustul și mirosul cărnii adevărate. Dar sub stratul suculent se regăsesc ingrediente toxice precum OMG, GMS, vitamine artificiale și tot felul de alte toxine.

Vă invităm să ne urmăriți pe o altă pagină de Facebook, căci cea veche este inutilă fiind obturată de algoritmii lui Zuckerberg. Noua pagină poate fi accesată AICI.

Acest concept, care probabil nu ne mai surprinde, cade sub argumentul „sustenabilității” omenirii, se centrează pe eliminarea din lanțul alimentar a produselor din carne și înlocuirea lor cu unele produse din imitație de carne, etichetate ca fiind „din plante”. Impossible Foods nu sunt o excepție, deoarece motto-ul lor este acela că produsele sunt făcute „în totalitate din plante” –  o minciună uriașă, dacă îți arunci un ochi pe lista de ingrediente.

Pe listă sunt incluse delicii precum proteine vegetale, făină degresată, folosită adesea ca „expandant” al cărnii, a.k.a. umplutură ieftină. Proteinele vegetale de toate felurile sunt bogate în glutamați, ce le poziționează în familia GMS prin însuși definiția lor. GMS așa cum poate știți, este considerat a fi o „excitotoxină” ce distruge rapid celulele neuronale la impact, astfel că nu este deloc substanța sănătoasă și hrănitoare pe care o proune Impossible Foods.

Alte derivate GMS regăsite în carnea artificială de la Impossible Foods sunt extractul de drojdie și proteine de soia sintetizate, ambele fiind mai mult ca sigur de natură transgenică. Aceasta înseamnă că inginerii de laborator au inserat ADN artificial în plantele originale ce produceau aceste ingrediente, care de asemenea, ce să vezi, sunt extrem de procesate și slab hrănitoare.

Dar asta nu e tot! „Burgerii” Impossible Foods conțin de asemenea un ingredient neobișnuit, cunoscut sub denumirea de „leghemoglobină” (NT hemoglobina tulpinii), despre care April Glaser, scriitoare la Recode.net, o descrie ca fiind „sânge vegetal”. Unii ar putea spune că este asemănătoare sângelui din carnea adevărată, dar provine din plante – sau cel puțin poate fi sintetizat din plante ca să imite sângele.

„Leghemoglobina este un compus asemănător sângelui numit „hemo” (NT eng. – heme – pigmentul roșu al sângelui) care deși este foarte concentrat în carne, inginerii Impossible Foods au găsit o cale să îl izoleze și să îl extragă din cereale precum soia și trifoi”, scrie Glaser.

Vă mai este foame cumva ?

Același om care crede că vaccinurile ajută la reducerea populației este un mare sponsor al cărnii artificiale de la Impossible Foods

Nu este cumva planeta în curs de distrugere datorită producției de carne, ceea ce duce la nevoia de mâncare bazată pe plante, precum carnea artificială ? Nu chiar. Pe lângă cercetările științifice îndoielnice privind nevoia înlocuirii cărnii naturale pentru a stopa încălzirea glogală, sau ceva de genul ăsta, nu se menționează deloc în cazul produselor „pufoase” ale Impossible Foods sau în literatura de specialitate, despre impactul asupra planetei din cauza dezvoltării ingredientelor artificiale. OMG de exemplu, sunt un coșmar chimic pentru sol.

Ba mai mult, Bill Gates, omul care în mod repetat a comentat că dacă mai mulți oameni s-ar vaccina ar ajuta la reducerea populației planetei, este un sponsor major al Impossible Foods. Majoritatea celor 182 milioane de dolari capital social, folosiți pentru a lansa compania în 2011, provin de la Gates, lucru care ar trebui să trezească următoarea întrebare în mintea tuturor care cunosc câte ceva despre acest eutanasist: Cu ce scop finanțează el așa ceva ? Răspunsul este unul de natură a descuraja oamenii din a-și îmbogăți nutriția dietei, cu siguranță.

Reclame

NOTĂ OrtodoxINFO
Sistemul vrea să ne reducă la tăcere! Sprijiniți OrtodoxINFO!

Ne străduim să menținem viu acest site și să vă punem la dispoziție informații care să facă lumină în provocările pe care le trăim. Activitatea independentă a OrtodoxINFO funcționează strict cu ajutorul cititorilor, din acest motiv vă cerem acum ajutorul. Ne puteți sprijini printr-o donație bancară sau prin PayPal, completând formularul de mai jos.



Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button