Explozie uriașă în apropierea Aeroportul Internațional Damasc. Israelul a atacat Siria?!

Apr 27, 2017 8493 1 http://bit.ly/2H8l4mp

https://sputnik.md/images/942/06/9420624.jpg

O explozie uriașă a afectat zona din apropierea Aeroportului Internațional Damasc, a informat presa locală.

Potrivit canalului de televiziune Al Mayadeen, o explozie a avut loc joi dimineața, provocând un incendiu în apropiere de Aeroportul Internațional Damasc, relatează Sputnik International.

Motivele care stau la baza incidentului sunt necunoscute. Aeroportul este folosit pentru operațiuni civile și militare. Imaginile care au apărut pe rețelele de socializare sugerează că incidentul a fost cauzat de Forțele Aeriene ale Israelului.

Postul TV al-Manar a informat că incendiul a fost declanșat la depozitul de combustibil ca urmare a unui atac israelian.

Reuters a citat o sursă regională de informații potrivit căreia presupusul bombardament israelian a lovit depozitul de arme libanez al Hezbollahului pe aeroportul în care Iranul operează un coridor aerian pentru furnizarea de ajutoare în Siria.

Hezbollah și Iran luptă de partea Damascului în războiul sirian. În timp ce Iranul sprijină Hezbollah, Israelul îl vede ca o organizație teroristă.

Nu a existat o confirmare oficială din partea autorităților israeliene sau siriene. Pe 17 martie, avioanele israeliene au atacat ținte din Siria. Benjamin Netanyahu a afirmat că loviturile au avut drept scop împiedicarea tentativelor de înarmare a Hezbollah, în timp ce Damascul a spus că a vizat trupele guvernamentale de lângă Palmyra.

Jurnalismul independent al portalului OrtodoxINFO necesită mult timp, foarte multă muncă, dar și resurse financiare. Veniturile obținute din publicitate sunt însa cu mult sub așteptările noastre inițiale. Chiar dacă portalul are mulți cititori, totuși, sunt foarte puțini care găsesc în produsele promovate prin reclame ceva să-i intereseze… și să dea click pe ele. Pe de altă parte, jurnalismul nu poate fi independent dacă este finanțat de vreun mogul sau organizație.

Pentru a fi independent, acesta trebuie să se bazeze strict pe cititorii săi mulți, care să sprijine fiecare cât poate această lucrare. Ca atare, de bază rămân tot clasicele conturi bancare sau varianta PayPal. Fără sprijinul vostru acest portal nu-și va mai putea continua activitatea.

Mulțumim celor care ne-au ajutat până acum!

Ne mai puteți sprijini și în alte modalități! Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Explozie uriașă în apropierea Aeroportul Internațional Damasc. Israelul a atacat Siria?!”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu

Scroll Up