Explozie uriașă în apropierea Aeroportul Internațional Damasc. Israelul a atacat Siria?!

Apr 27, 2017 8178 vizualizări 1 comentariu goo.gl/Mczxj7

https://sputnik.md/images/942/06/9420624.jpg

O explozie uriașă a afectat zona din apropierea Aeroportului Internațional Damasc, a informat presa locală.

Potrivit canalului de televiziune Al Mayadeen, o explozie a avut loc joi dimineața, provocând un incendiu în apropiere de Aeroportul Internațional Damasc, relatează Sputnik International.

Motivele care stau la baza incidentului sunt necunoscute. Aeroportul este folosit pentru operațiuni civile și militare. Imaginile care au apărut pe rețelele de socializare sugerează că incidentul a fost cauzat de Forțele Aeriene ale Israelului.

Postul TV al-Manar a informat că incendiul a fost declanșat la depozitul de combustibil ca urmare a unui atac israelian.

Reuters a citat o sursă regională de informații potrivit căreia presupusul bombardament israelian a lovit depozitul de arme libanez al Hezbollahului pe aeroportul în care Iranul operează un coridor aerian pentru furnizarea de ajutoare în Siria.

Hezbollah și Iran luptă de partea Damascului în războiul sirian. În timp ce Iranul sprijină Hezbollah, Israelul îl vede ca o organizație teroristă.

Nu a existat o confirmare oficială din partea autorităților israeliene sau siriene. Pe 17 martie, avioanele israeliene au atacat ținte din Siria. Benjamin Netanyahu a afirmat că loviturile au avut drept scop împiedicarea tentativelor de înarmare a Hezbollah, în timp ce Damascul a spus că a vizat trupele guvernamentale de lângă Palmyra.

Vă rugăm să ne sprijiniți! Ajutorul dvs. va fi pentru continuitatea acestui portal. Click pentru detalii.
articole asemănătoare
Un comentariu la “Explozie uriașă în apropierea Aeroportul Internațional Damasc. Israelul a atacat Siria?!”
Responsabilitatea juridică pentru conţinutul comentariilor revine exclusiv comentatorilor.
Scrie un comentariu